reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Doris 78 wariatki :tak:ide udobruchac meza,bo godzine temu wrocilismy z zakupow a ja odrazu na kom.zobaczyc co tu slychac;-) ale moze jeszcze wroce nara:-D:-D

reklama
Taaaaa piszcie mi tak dalej ja to jestem taka obeznana w Bradford ze ho ho :-D:-D:-D
Dobra a teraz bez zartow dawac namiary na ten yyyy foster square.

Tak mal skonczyla 5 mc sama nie wiem kiedy to zlecialo> jak bylam w ciazy to strasznie mi sie wleklo

Dziewczyny bo ja też Wam powysyłałam zaproszenia na NK. Katin, AgnieszkaUK i Mojadzidzia nie wystraszcie się.
Witam nową forumowiczkę, kurczę nie pamiętam twojego nicku, bo to było 10 stron wstecz (wyście chyba dzisiaj zwariowały:-D:-D:-D:-D). To chyba Ciebie ostatnio zaczepiłam na ulicy. :-D:-D:-D:-D koło co-operative.
Na razie tyle, jeszcze nie uciekam ale nadrabiam zaległości. Dzisiaj mój uciekł z domu. Nie przez obiad :-):-), nie, nie. W piłkę poszedł grać. Mam nadzieję, że wróci trzeźwy.:-D:-D:-D

No wyobraź sobie że jednak poszedł grać w piłkę chyba że taka naiwna jestem. Plecak przeszukałam :-D:-D:-D i nic podejrzanego nie znalazłam. Nawet założył koszulkę z jakąś reprezentacją Anglii:-D:-D:-D. Poszli na hale. Bo wieczorem (raczej dla mnie to noc) taniej się płaci za wynajem.

reklama
Witam kobitki:-):-):-)
Doris78-Ja rownież wysłałam Ci zaproszenie na NK(widze ze to nr.1 dzisiaj)mam nadzieję ze przyjmiesz:zawstydzona/y:
AgnieszkaUK i Kain-Ja również z dolnegośląska:tak::tak::tak:Wrocław,Ale fajnie
Kasia 8118 i Marta84 miłego wypoczynku życze ;-)
Witam serdecznie nową koleżankę
mojadzidzia-Jeśli mogę rownież dodać 5 groszy ,to tak jak Kasia 8118 wspomniała o majtkach to mi sie strasznie przydały(jestem po cesarce)musialam uzywac przez 5 dni.,acha i mi położna kazała kupic takie małe bawełniane waciki do przemywania dzidzi(bo chusteczki zakazały mi uzywać).
Cisze sie ze juz lepiej sie czujesz:-)

Do góry