reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Doris 78 wariatki :tak:ide udobruchac meza,bo godzine temu wrocilismy z zakupow a ja odrazu na kom.zobaczyc co tu slychac;-) ale moze jeszcze wroce nara:-D:-D

reklama
Taaaaa piszcie mi tak dalej ja to jestem taka obeznana w Bradford ze ho ho :-D:-D:-D
Dobra a teraz bez zartow dawac namiary na ten yyyy foster square.

Tak mal skonczyla 5 mc sama nie wiem kiedy to zlecialo> jak bylam w ciazy to strasznie mi sie wleklo

Dziewczyny bo ja też Wam powysyłałam zaproszenia na NK. Katin, AgnieszkaUK i Mojadzidzia nie wystraszcie się.
Witam nową forumowiczkę, kurczę nie pamiętam twojego nicku, bo to było 10 stron wstecz (wyście chyba dzisiaj zwariowały:-D:-D:-D:-D). To chyba Ciebie ostatnio zaczepiłam na ulicy. :-D:-D:-D:-D koło co-operative.
Na razie tyle, jeszcze nie uciekam ale nadrabiam zaległości. Dzisiaj mój uciekł z domu. Nie przez obiad :-):-), nie, nie. W piłkę poszedł grać. Mam nadzieję, że wróci trzeźwy.:-D:-D:-D

No wyobraź sobie że jednak poszedł grać w piłkę chyba że taka naiwna jestem. Plecak przeszukałam :-D:-D:-D i nic podejrzanego nie znalazłam. Nawet założył koszulkę z jakąś reprezentacją Anglii:-D:-D:-D. Poszli na hale. Bo wieczorem (raczej dla mnie to noc) taniej się płaci za wynajem.

reklama
Witam kobitki:-):-):-)
Doris78-Ja rownież wysłałam Ci zaproszenie na NK(widze ze to nr.1 dzisiaj)mam nadzieję ze przyjmiesz:zawstydzona/y:
AgnieszkaUK i Kain-Ja również z dolnegośląska:tak::tak::tak:Wrocław,Ale fajnie
Kasia 8118 i Marta84 miłego wypoczynku życze ;-)
Witam serdecznie nową koleżankę
mojadzidzia-Jeśli mogę rownież dodać 5 groszy ,to tak jak Kasia 8118 wspomniała o majtkach to mi sie strasznie przydały(jestem po cesarce)musialam uzywac przez 5 dni.,acha i mi położna kazała kupic takie małe bawełniane waciki do przemywania dzidzi(bo chusteczki zakazały mi uzywać).
Cisze sie ze juz lepiej sie czujesz:-)

Do góry