reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
AgnieszkaUK z tymi próbkami to różnie bywa bo np ja dostałam przed wyjściem ze szpitala dlatego lepiej miec to ze sobą:tak: Ja to wogóle jestem z tych co wolą byc przygotowane na każdą ewentualnosc:-)

Mojadzidzia jakies jedzenie dla tatusia można też wziąc:tak: Jakiegoś batonika albo coś w tym stylu. Poród troche trwa i szkoda, żeby zemdlał z głodu:-D:-D Mój co prawda nie zemdlał ale wspomina że był srasznie głodny:baffled:

sylwiam.- w sumie to masz racje,ja tez mialam wszystko ze soba:-D:-D:-D,ale mialam to szczescie ze dostalam wszystko jak tylko przyjechalam na gore.jak zaczelam rodzic-poprawka jak przyjechalismy do szpitala to remi i moja mama(rodzilismy we trojke:-)) dostali sniadanko i kawke,ale ze rodzilam 14 godzin to pozniej zaopatrzyli sie w sklepiku. u mnie byla wielka nispodzinak jak mi wody odeszly:-) to byla sobota i mialam przenoszona ciaze 5dni i na ten dzien mialam wbyc w szpitalu na 9na wywolanie porodu,a o 4nad ranem wody odeszy:-)i wszystko bylo szybka.urodzilam o 17.13:-)

reklama
Do góry