reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
pracuje w weekendy w Farmers Boy,ale szukam czegos w tygodniu.nie moge na dzien dzisiejszy zmienic kontraktu w pracy,bo a noz widelec remi znajdzie prace.jakies sprzatanie,hotel,kuchnia,fabryka-szukam.nowe ofery beda w pon wiec jeszcze raz popatrze,a narazie sie zarejstuje w job centre

czesc dziewczyny
Zaraz wejde na profil kasia8118 i posciagam znajomych:-D:-D:-D
kasia8118 - znajomi zaprosili nas na grillowanie do Leeds, ale tak miedzy 11-12 chce jechac do Bolton na tra farme. ok 14 musimy wyjechac ale Wy wtedy mozecie isc na ruiny. Pasuje Wam tak:confused: Mozemy sie spotkac w Bradford gdzies i jechac na 2 auta. Zaraz znajde post code i Ci przesle.
mojadzidzia - ja do szpitala wzielam 2 torby i wlasciwie nic mi sie nie przydalo bo wyszlam po 16h :-D aha gumki do wlosow no i ubranka dla edziecka

kasia8118 - no faktycznie troche zagmatwalam, te moje skroty myslowe:-D:-D:-D Ja chcialam pozwiedzac Bolton i zrobic grilla, ale wiekszosc znajomych idzie jutro na nadgodziny. Tak to jest sie umawiac z ludzmi:wściekła/y: O 15 umowilam sie w Leeds, ale do 14 moge posiedziec w Bolton. Pasi:confused::confused::confused:

reklama
Do góry