reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
A co za dwa tygodnie,twojego brata zona rodzi,tak???:-)
Oj zebys wiedziala,ze mam fajnie :)))))szczegolnie jak sie kloca i Dawid zabiera Kubusiowi zabawki....no ale to jest nieuniknione jak sie ma rodzenstwo,ale taka i tak sie bardzo kochaja :))

Hejka:-):-)

Rozpisałyście się dzisiaj dziewczynki:tak:

Tynia i wiki witajcie:-) Miło, że dołączyłaś do nas:-)

No i na tym koniec mojej weny:-p:-p:-p nie wiem co mam dalej pisac:baffled::zawstydzona/y::rofl2:

tynia i wiki Witam serdecznie:-).Fajnie że twoja mała ma dwa latka bo mój też więc może znajdą wspólny język :tak::-D.Oj pierwszy rok spędzony w Anglii był dla mnie straszny potwornie tęskniłam za krajem,rodziną i koleżankami :tak: teraz jak jadę do Polski na urlop to tęsknie za tym co muszę tu zostawic:tak:.Czy ty jesteś w ciąży bo nie bardzo zrozumiałam:confused:?Doris78 dobry znak powiadasz :tak::-D.Sylwia.m a Ty co dzisiaj robiłaś ciekawego?

Kasia na pogrzebie byliśmy:-:)-:)-( Potem w pubie na obiedzie i tak jakoś dzionek zleciał:tak: Starego jeszcze nie ma a młody już śpi:-)
No ja też wywnioskowałam, że Tynia i wiki chyba jest w ciąży:tak:

4muchy czasami tak jest. Siadasz, chcesz coś napisac a tu dupa:baffled: nic do głowy ie przychodzi:baffled:

nefretete wielkie dzieki za namiary,jezeli mozesz to przeslij mi adres do tych ludzi,moglabym sie skontaktowac z ich landlordem,w tym polskim sklepie to jest wiekszosc ogloszen od polakow wiec oni sobie dodatkowo zarabiaja,wobec czego ceny sa wyzsze...
bylam dzisiaj w accencie i rowniez pobralam aplikacje bo oni przydzielaja mieszkania w wakefield wiec moze cos sie uda zalatwic :tak:
tynia i wiki witaj na forum,widze ze w wesolym domku mieszkasz :-)
sylwia m mam do ciebie pytanko,jako ze jestes doswiadczona w tych sprawach,mam nadzieje ze nie wyda ci sie banalne... co potrzebuje zabrac do szpitala no i co jest najbardziej potrzebne na poczatku dla dzidziusia??

reklama
Do góry