reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
kasia8118- jasne ze mi pasuje:-) super ze bede miala z kim pospacerowa i pogadac,bo moj remi nie lubi takich spacerow:-(burak.wysle ci na priv moj numer kom.jakby co:-)
no to jestesmy umowione:-)

Czesc dziewczyny wpadlam sie tylko przywitac i spadam na spacer. Pogoda piekna:-)Zycze Wam udanego dnia.
Dziewczyny czy ktoras jednak zmienila zdanie i wybiera sie do Bolton Abbey.:confused:

Od str 1300 tam jest tego troche bo adnieszkaUk tez dodala duzo rzeczy:-)
kasia8118 - dopiero teraz sobie przypomnialam, ze ty sie chcialas wybrac. Jak bedzie cieplo to chcemy zrobic grilla, i pozwiedzac szczegolnie ta farme:tak:

Hej dziewczynki my już w domu :tak:.Pogoda była boska :-).Dzięki Agnieszka że wpadłaś do parku z małą zawsze to fajnie jak jest z kim pogadac:tak:;-).Marta84 ja nie wiedziałam że ty tez byłaś chętna bo jak tylko umówiłam się z Agą to wyłączyłam kompa:-:)zawstydzona/y: ma nadzeje że następnym razem się spotkamy:tak:.Co do jutra to my jesteśmy chętni:tak: ale nie mam grilla :no:.No i nie wiem gdzie byśmy się umówili.A ktoś z waszych znajomych jedzie?

reklama
Do góry