reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
witam dziewczeta:-)
ale dzisiaj pogoda do d.... ja sie zaraz zabieram za tarcie ziemniakow na babke ziemniaczana:-D,pranie juz zrobilam,nikolka usypia,wiec bede miala chwile poczytac Csmo:-)

wyszlam na ogrod wyniesc suszke z praniem:baffled::baffled::baffled: brrrrr zimno:baffled::baffled:
ale slonko przez chmury sie przebija hmmmmmm moze sie dzionek poprawi. mam ochote na spacerek.ale to zimno mnie odstrasza

U mnie świeci słońce. Tylko co z tego, mam mieszkanie od północy i to słońce to mam tylko latem. Generalnie zimno nawet w mieszkaniu latem. Mini podwóreczko, ale ziąb.

Hejka!Ale poszalalyscie z pisaniem pewnie nie dam rady wszystkiego przeczytac:-(
Wczoraj dzwonila do nas babka z housingu places for people i chce nam zaproponowac dom ale na beznadziejnej ulicy i taka rudere ze szok mam nadzieje ze jak jej odmowimy to jeszcze cos nam kiedys zaproponuje.
My dzis jedziemy odebrac paszport dla Olivki;-)
A teraz moj maz jest u dentysty w Poldent, czy ktoras z was tam leczyla zeby?

kasia8118-GRATULACJE!

Czesc:-):-):-)
KASIA8118-ciekawe czy to faktycznie ten typ sobie takie konto zalozyl,czy ktos na jaja:baffled:i czy to prawdziwe zdjecie:baffled::baffled::baffled:
KATIN-ja tez tym panem strasze meza:-D:-D:-D
agnieszkauk-u mnie tez swieci sloneczko pieknie:tak:
ROKSANA-to mnie pocieszylas ,myslalm ze tylko ja taka slerotyczka jestem:-D:-D
ANITECZKA-no widzisz jaki Nikos zdolny chlopak:-):-):-)oj dzieci nas zaskakuja:tak:
OLESKA-moj J byl w poldencie,jakis czas temu,zadowolony byl z uslugi,ale nie bla zadowolony jak musial zaplacic 120 f:crazy::crazy::crazy:

no jak juz obiadek mam przygotowany,tylko do piekarnika wlozyc.:-D:-D:-D:-D uwielbiam babke ziemniaczana.pogoda widze ze sie poprawia roksanna1 ja tez mam strasznie zimne mieszkanie,a w ogrodzie slonka malutko bo jestesmy odgrodzeni od sasiadow choinkami:-D:-D
moze ktoras z was dzis planuje spacerek lister parku??

pogoda faktycznie z godziny na godzine ladniejsza:-D ja dzis strajkuje kupie cos gotowego,jeden dzien w tygodniu tak wlasnie u mnie wyglada:tak:kazdy je co upoluje:-D:-D jeszcze tylko skoncze ogarniac mieszkanie i laba:-D

reklama
OLESKA-20 f boira za przeglad,jak ktos pierwszy raz jest,15 f znieczulenie i moj J akurat sobie wyrywal zeba to 80 f wyrwanie kosztuje:szok::szok:

AGNIESZKAUK-zdradz nam sekret na ta babke ziemniaczna:-):-)bo bardzo apetycznie brzmi:tak:a ja lubie takie rzeczy:tak:

Do góry