reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
witam dziewczeta:-)
ale dzisiaj pogoda do d.... ja sie zaraz zabieram za tarcie ziemniakow na babke ziemniaczana:-D,pranie juz zrobilam,nikolka usypia,wiec bede miala chwile poczytac Csmo:-)

wyszlam na ogrod wyniesc suszke z praniem:baffled::baffled::baffled: brrrrr zimno:baffled::baffled:
ale slonko przez chmury sie przebija hmmmmmm moze sie dzionek poprawi. mam ochote na spacerek.ale to zimno mnie odstrasza

U mnie świeci słońce. Tylko co z tego, mam mieszkanie od północy i to słońce to mam tylko latem. Generalnie zimno nawet w mieszkaniu latem. Mini podwóreczko, ale ziąb.

Hejka!Ale poszalalyscie z pisaniem pewnie nie dam rady wszystkiego przeczytac:-(
Wczoraj dzwonila do nas babka z housingu places for people i chce nam zaproponowac dom ale na beznadziejnej ulicy i taka rudere ze szok mam nadzieje ze jak jej odmowimy to jeszcze cos nam kiedys zaproponuje.
My dzis jedziemy odebrac paszport dla Olivki;-)
A teraz moj maz jest u dentysty w Poldent, czy ktoras z was tam leczyla zeby?

kasia8118-GRATULACJE!

Czesc:-):-):-)
KASIA8118-ciekawe czy to faktycznie ten typ sobie takie konto zalozyl,czy ktos na jaja:baffled:i czy to prawdziwe zdjecie:baffled::baffled::baffled:
KATIN-ja tez tym panem strasze meza:-D:-D:-D
agnieszkauk-u mnie tez swieci sloneczko pieknie:tak:
ROKSANA-to mnie pocieszylas ,myslalm ze tylko ja taka slerotyczka jestem:-D:-D
ANITECZKA-no widzisz jaki Nikos zdolny chlopak:-):-):-)oj dzieci nas zaskakuja:tak:
OLESKA-moj J byl w poldencie,jakis czas temu,zadowolony byl z uslugi,ale nie bla zadowolony jak musial zaplacic 120 f:crazy::crazy::crazy:

no jak juz obiadek mam przygotowany,tylko do piekarnika wlozyc.:-D:-D:-D:-D uwielbiam babke ziemniaczana.pogoda widze ze sie poprawia roksanna1 ja tez mam strasznie zimne mieszkanie,a w ogrodzie slonka malutko bo jestesmy odgrodzeni od sasiadow choinkami:-D:-D
moze ktoras z was dzis planuje spacerek lister parku??

pogoda faktycznie z godziny na godzine ladniejsza:-D ja dzis strajkuje kupie cos gotowego,jeden dzien w tygodniu tak wlasnie u mnie wyglada:tak:kazdy je co upoluje:-D:-D jeszcze tylko skoncze ogarniac mieszkanie i laba:-D

reklama
OLESKA-20 f boira za przeglad,jak ktos pierwszy raz jest,15 f znieczulenie i moj J akurat sobie wyrywal zeba to 80 f wyrwanie kosztuje:szok::szok:

AGNIESZKAUK-zdradz nam sekret na ta babke ziemniaczna:-):-)bo bardzo apetycznie brzmi:tak:a ja lubie takie rzeczy:tak:

Do góry