reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

:-D:-Dkasia8118- ja nie mialam nawet szansy wybic mojemu z glowy nowego autka.jak wsiadl do niego to az sie trzasl:-D:-D powiedzial ze jedziemy tylko obejrzec,a kupilismy
:-D

reklama
Czesc dziewczyny:-):-):-)Oj dzisiaj tez zapowiada sie ladny dzien:tak:ale faktycznie wczoraj bylo jakos cieplej:tak:
KASIA8118-No no no wiedze nowy suwaczek;-):-):tak:Wielkie gratulacje :tak::-p:-p
ROKSANA-do Bolton ABBEY dojezdza i autobus i pociag:tak::tak:jak znajdze to Ci przesle:tak:
AGNIESZKAUK-oj to Twoj powieniem z moim J sie spotkac,bo moj tez uwielbia auta i zmienia jak rekawiczki:-D:-DTez teraz jestesmy na etapie zmieniania auta dla mnie i jest wielka dyskusja ktory:baffled::baffled::baffled:
Szkoda ze tak z praca kiepsko:-(ale dopiero zaczal szukac,wkoncu znjdzie zobaczysz:tak:
KATIN-a idziesz w sobote do Polskiej szkoly??
NEFRETETE-no to zdrowka :))a to jest raczej nieuknione,ze jak ty chora jestes zaraz maly,nie jestes w stanie byc od niego z daleka :))

Wiecie co ,dostalyscie zaproszenie na naszej klasie od takiego PANA DO TOWARZYSTWA z Leeds??:baffled::baffled::baffled:bo ja dostalam:confused::confused::confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dnormalnie co oni nie wymysla juz na tej nk:-D:-D

Ostatnia edycja:
Oj dziewczyny ale wy jesteście koleżanki :crazy: nikt nie zauważył mojego suwaczka a wstawiłam go już wczoraj :-:)-:)-( dobrze że chociaż dzisiaj Dorota go zauważyła :frown:.

Ostatnia edycja:
Patrzcie, ja nie zauważyłam wcześniej:szok::szok:
kasia8118 gratulacje:tak::tak::tak: Ciężarówko:-D:-D:-D

Ja tak z nudów przeglądam domy (lubie oglądac zdjęcia:-p) i widzę, że jest mieszkanie obok Marty84 do wynajęcia:-D Dokłanie nr25:-D

Teraz czekam aż mały wstanie i pójdziemy na ogród. Pograbie trochę:tak: Skosiłabym trawę ale mój mąż zawalił wejście do szeda:wściekła/y::wściekła/y: Tak myślałam czy może nie pojechac do ikei jakieś kwatki kupic:baffled: Postawię z trzy doniczki i od razu ładniej się zrobi:tak:

reklama
KASIA8118-oj ja tez od paru lat tak mowie ,ze bede sie wieczorami uczyc i sie zbrac nie moge:-Da potem jak juz wsiaklam w te forum to juz wogole zapomnialam o nauce angielskiego:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry