reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
agnieszkaUK - zdjecia super szczegolnie to z zolwiem:tak:. Ja czesto bywalam w Bolton, ale nigdy nie bylam na tej farmire ale widze, ze warto. To jest niedaleko restauracji:confused:

marta84-wstyd przyznac,ale nie pamietam:-):-):-) wiem ze sie wjezdzalo w bardzo waska dróżke.myslalam ze juz nie dojedziemy.jest tam poprostu super.mozna karmic zwierzeta:-) bardzo mi sie podobalo. tymbardziej ze jest to na swierzym powietrzu.a jak widzialas zwierzeta (niektore) chodza sobie same.
wejdz na ten link a dowiesz sie wiecej:-)
Yorkshire Dales Family Day Out - Farm Animals and Attractions

ja juz uciekam.zmeczona jestem,bo bylam dzis z nikola na bardzo dlugim spacerku.chodzilam z nia 3,5 godziny.odemnie do shipley i jeszcze tam sobie spacerowalam.moja nikolka padnieta.dostala wielki zastrzyk swiezego powietrza,mam nadzieje,ze przespi mi cala noc:confused:-zobaczymy.
jutro to obowiazkowo ybiore sie do lister parku.no taka piekna pogoda,ze nie mozna siedziec w domku:-)

czesc z wieczora:-):-)Ja wkoncu wolna:baffled::baffled:musialam troche posiedziec nad angielskim,zeby jutro nie wyjsc na glaba:-D:-D
MARTA84-dzieki za goscine,salatka oczewiscie byla super,tak myslam zebym sobie ja zjadla na kolacje:-D
Kurcze tez bym chetnie sie wybrala do Bolton Abbey bo lubimy tam jezdzic,ale nie wiem jak to wyjdzie, Kuba ma w sobote Polska szkole,ale to do 12.30 nie wiem kiedy Janusz ma wolne:baffled::baffled:musze z Nim pogadac,jakby co dam znac
No i tez nie mialam pojecia ze tam jest taka farma:no:
MOJADZIDZIA-oj nie forsuj sie juz tak wiecej:-(ale najwazniejsze ze juz lepiej i Nadusia bryka Ci tam:tak:
KATIN-dla mnie tez nie ma problemu z dojazdem:tak:ja zawsze jestem chetna na spacerek pomiedzy 1 -3 a na bd 5 mam niedaleko,wiec mozemy tez sie gdzies umowic,daj tylko cynk ze jestes chetna:-D
KASIA8118-wow a co Ci tak Krystian poszedl szybko spac??nie spal w dzien??
agnieszkauk-i jak tam bylas w tym accencie??a jak w job centre??jest jakas praca dla Twojego meza???
ROKSANA-a jak tam plecy??lepiej juz???
HALINAK666-i co tam u Ciebie??
NEFRETETE-u Was tez tak ladnie dzisiaj bylo??
ANITECZKA-i jak kupilas ten kubeczek ze slomka i jak malemu idzie??

MONIKA1213-WITAMY KACPERKA NA TYM SWIECIE:-):-)GRATULACJE WIELKIE:-):-):-)NIECH KACPEREK ROSNIE ZDROWY I SZCZESLIWY:-):-):-):-)

No pogoda dzis byla rewelacyjna i chyba tylko nad Bradford. Jechalam dzis do Manchesteru i za miastem od razu wjechalam w sciane mgly :baffled: a Manchester caly siny byl. Ale mam w koncu paszport dla Maciejki i moge planowac podboj swiata :tak::-)

Dzień Dobry:-):-)

Ja dzisiaj pierwsza:baffled: Marcel obudził się o 5.30:szok::szok: na szczęście udało mi się przetrzymac go jeszcze w łóżeczku do 6.30 ale ani minuty dłużej:-( Tak więc mały już po śniadanku, pranie w pralce szaleje a ja nadrabiam poranną prasę:-)

Marta84 bardzo fajny pomysł z tym wypadem ale my niestety nie damy rady:-( Mój wiecznie pracuje:baffled: i na sobotę ma już lekcje poumawiane:wściekła/y: My takie wyjazdy musimy planowac z wyprzedzeniam:sorry2:

Ciekawe czy dzisiaj będzie tak ładnie. Zapowiada się że tak:-)

reklama
witam
doris piekna byla pogoda wczoraj i dzisiaj tez sie taka zapowiada;-) D wczoraj popierdzielal juz w spodenkach i bluzce na ramiaczka, a ja w bluzie i kurtce.. juz 3 dzien umieram:wściekła/y: wczoraj D zapakował moje zwłoki do auta i pojechalismy do szpitala... jestem na penicylinie. ledwo co trzymam sia na nogach wiec moge przez chwile nie zagladac na forum. najgorsze jest to ze Alex zaczyna kasłac:wściekła/y::szok::wściekła/y: w sumie to nic dziwnego ze sia zarazil odemnie bo caly czas jestem z nim... niestety nie ma innej mozliwosci:-(

chcialam paru osoba odpisac ale tak mnie łeb napierdziela ze ledwo co klawiature widze:-(

Do góry