reklama
agnieszkaUK
Fanka BB :)
marta84-wstyd przyznac,ale nie pamietam:-):-):-) wiem ze sie wjezdzalo w bardzo waska dróżke.myslalam ze juz nie dojedziemy.jest tam poprostu super.mozna karmic zwierzeta:-) bardzo mi sie podobalo. tymbardziej ze jest to na swierzym powietrzu.a jak widzialas zwierzeta (niektore) chodza sobie same.
wejdz na ten link a dowiesz sie wiecej:-)
Yorkshire Dales Family Day Out - Farm Animals and Attractions
wejdz na ten link a dowiesz sie wiecej:-)
Yorkshire Dales Family Day Out - Farm Animals and Attractions
agnieszkaUK
ja juz uciekam.zmeczona jestem,bo bylam dzis z nikola na bardzo dlugim spacerku.chodzilam z nia 3,5 godziny.odemnie do shipley i jeszcze tam sobie spacerowalam.moja nikolka padnieta.dostala wielki zastrzyk swiezego powietrza,mam nadzieje,ze przespi mi cala noc-zobaczymy.
jutro to obowiazkowo ybiore sie do lister parku.no taka piekna pogoda,ze nie mozna siedziec w domku:-)
jutro to obowiazkowo ybiore sie do lister parku.no taka piekna pogoda,ze nie mozna siedziec w domku:-)
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
czesc z wieczora:-):-)Ja wkoncu wolnamusialam troche posiedziec nad angielskim,zeby jutro nie wyjsc na glaba
MARTA84-dzieki za goscine,salatka oczewiscie byla super,tak myslam zebym sobie ja zjadla na kolacje
Kurcze tez bym chetnie sie wybrala do Bolton Abbey bo lubimy tam jezdzic,ale nie wiem jak to wyjdzie, Kuba ma w sobote Polska szkole,ale to do 12.30 nie wiem kiedy Janusz ma wolnemusze z Nim pogadac,jakby co dam znac
No i tez nie mialam pojecia ze tam jest taka farma
MOJADZIDZIA-oj nie forsuj sie juz tak wiecej:-(ale najwazniejsze ze juz lepiej i Nadusia bryka Ci tam
KATIN-dla mnie tez nie ma problemu z dojazdemja zawsze jestem chetna na spacerek pomiedzy 1 -3 a na bd 5 mam niedaleko,wiec mozemy tez sie gdzies umowic,daj tylko cynk ze jestes chetna
KASIA8118-wow a co Ci tak Krystian poszedl szybko spac??nie spal w dzien??
agnieszkauk-i jak tam bylas w tym accencie??a jak w job centre??jest jakas praca dla Twojego meza???
ROKSANA-a jak tam plecy??lepiej juz???
HALINAK666-i co tam u Ciebie??
NEFRETETE-u Was tez tak ladnie dzisiaj bylo??
ANITECZKA-i jak kupilas ten kubeczek ze slomka i jak malemu idzie??
MONIKA1213-WITAMY KACPERKA NA TYM SWIECIE:-):-)GRATULACJE WIELKIE:-):-):-)NIECH KACPEREK ROSNIE ZDROWY I SZCZESLIWY:-):-):-):-)
MARTA84-dzieki za goscine,salatka oczewiscie byla super,tak myslam zebym sobie ja zjadla na kolacje
Kurcze tez bym chetnie sie wybrala do Bolton Abbey bo lubimy tam jezdzic,ale nie wiem jak to wyjdzie, Kuba ma w sobote Polska szkole,ale to do 12.30 nie wiem kiedy Janusz ma wolnemusze z Nim pogadac,jakby co dam znac
No i tez nie mialam pojecia ze tam jest taka farma
MOJADZIDZIA-oj nie forsuj sie juz tak wiecej:-(ale najwazniejsze ze juz lepiej i Nadusia bryka Ci tam
KATIN-dla mnie tez nie ma problemu z dojazdemja zawsze jestem chetna na spacerek pomiedzy 1 -3 a na bd 5 mam niedaleko,wiec mozemy tez sie gdzies umowic,daj tylko cynk ze jestes chetna
KASIA8118-wow a co Ci tak Krystian poszedl szybko spac??nie spal w dzien??
agnieszkauk-i jak tam bylas w tym accencie??a jak w job centre??jest jakas praca dla Twojego meza???
ROKSANA-a jak tam plecy??lepiej juz???
HALINAK666-i co tam u Ciebie??
NEFRETETE-u Was tez tak ladnie dzisiaj bylo??
ANITECZKA-i jak kupilas ten kubeczek ze slomka i jak malemu idzie??
MONIKA1213-WITAMY KACPERKA NA TYM SWIECIE:-):-)GRATULACJE WIELKIE:-):-):-)NIECH KACPEREK ROSNIE ZDROWY I SZCZESLIWY:-):-):-):-)
kasia8118
Dori78 Krystian w sumie poszedł spac o swojej stałej porze a w dzień to rzadko już sypia.No to jutro zabłyśniesz na lekcji callana.
No pogoda dzis byla rewelacyjna i chyba tylko nad Bradford. Jechalam dzis do Manchesteru i za miastem od razu wjechalam w sciane mgly a Manchester caly siny byl. Ale mam w koncu paszport dla Maciejki i moge planowac podboj swiata :-)
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Dzień Dobry:-):-)
Ja dzisiaj pierwsza Marcel obudził się o 5.30 na szczęście udało mi się przetrzymac go jeszcze w łóżeczku do 6.30 ale ani minuty dłużej:-( Tak więc mały już po śniadanku, pranie w pralce szaleje a ja nadrabiam poranną prasę:-)
Marta84 bardzo fajny pomysł z tym wypadem ale my niestety nie damy rady:-( Mój wiecznie pracuje i na sobotę ma już lekcje poumawiane My takie wyjazdy musimy planowac z wyprzedzeniam
Ciekawe czy dzisiaj będzie tak ładnie. Zapowiada się że tak:-)
Ja dzisiaj pierwsza Marcel obudził się o 5.30 na szczęście udało mi się przetrzymac go jeszcze w łóżeczku do 6.30 ale ani minuty dłużej:-( Tak więc mały już po śniadanku, pranie w pralce szaleje a ja nadrabiam poranną prasę:-)
Marta84 bardzo fajny pomysł z tym wypadem ale my niestety nie damy rady:-( Mój wiecznie pracuje i na sobotę ma już lekcje poumawiane My takie wyjazdy musimy planowac z wyprzedzeniam
Ciekawe czy dzisiaj będzie tak ładnie. Zapowiada się że tak:-)
reklama
nefretete101
witam
doris piekna byla pogoda wczoraj i dzisiaj tez sie taka zapowiada;-) D wczoraj popierdzielal juz w spodenkach i bluzce na ramiaczka, a ja w bluzie i kurtce.. juz 3 dzien umieram wczoraj D zapakował moje zwłoki do auta i pojechalismy do szpitala... jestem na penicylinie. ledwo co trzymam sia na nogach wiec moge przez chwile nie zagladac na forum. najgorsze jest to ze Alex zaczyna kasłac w sumie to nic dziwnego ze sia zarazil odemnie bo caly czas jestem z nim... niestety nie ma innej mozliwosci:-(
chcialam paru osoba odpisac ale tak mnie łeb napierdziela ze ledwo co klawiature widze:-(
doris piekna byla pogoda wczoraj i dzisiaj tez sie taka zapowiada;-) D wczoraj popierdzielal juz w spodenkach i bluzce na ramiaczka, a ja w bluzie i kurtce.. juz 3 dzien umieram wczoraj D zapakował moje zwłoki do auta i pojechalismy do szpitala... jestem na penicylinie. ledwo co trzymam sia na nogach wiec moge przez chwile nie zagladac na forum. najgorsze jest to ze Alex zaczyna kasłac w sumie to nic dziwnego ze sia zarazil odemnie bo caly czas jestem z nim... niestety nie ma innej mozliwosci:-(
chcialam paru osoba odpisac ale tak mnie łeb napierdziela ze ledwo co klawiature widze:-(
Podziel się: