reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hej
Monika GRATULACJE!!!
Dziewczyny dzieki za odwiedziny, bulo super:-):-):-)
Moze za 2 tygodnie znowu spotkamy sie u mnie???
Majka teraz zdaje relacje tacie co i jak(rozgadala sie mamy z niej ubaw):-D:-D:-D

reklama
katin dziekuje za sms-a i troske doris78 i kasia8118 wam rowniez
katin pogoda dzis rewelacyjna wiec zamiast lezec w domu lezalam na fotelu na dworze przez pol dnia czytajac ksiazke. Dalej mnie brzusio boli jak chodze ale mniej niz wczoraj i jestem pewna za to przez te spacery,a szczegolnie 6godzinny w poniedzialek :baffled: nie martwie sie az tak bardzo bo serduszko Nadusi bije miarowo i wierci sie jak zazwyczaj wiec zapewne nadwyrezylam sobie miesnie Mam nadzieje ze jutro wszystko wroci do normy teraz wiem ze musze bardziej myslec co robie :zawstydzona/y:

Hej babki:-):-):-)

Kacperku witaj na tym świecie:-) Monika1213 gratuluję:-) Chłop jak dąb z Twojego synka:-)

Mojadzidzia super, że lepiej się czujecie:-) Musisz pamiętac żeby zbytnio się nie forsowac. 6 godzin spaceru:szok: jak padam po 30minutach:-D

Marta84 jeszcze raz dziękuję za super spotkanie, no i za sałatkęęęęęęę:tak::tak::tak: była pyszna:-) Mąż przestraszył się bałaganu? czy zdążyłaś posprzątac?:confused::-D Niezłe pobojowiski Ci nasze dzieciaki urządziły:-D:-D:-D

Katin niedługo chyba ferie wielkanocne to będziesz miałą okazję dołączyc z dzieciakami:tak: No i ja nie mam nic przeciwko żeby umówic się gdzies bliżej Ciebie, żebyś mogła do nas dołączyc:-)

Byłoby super jakby już taka pogoda została:tak:

mojadzidzi no to fajnie ze juz jest ok,wiesz ja tez bedac w ciazy czasami przesadzilam,a odczulam to za kilka godzin:tak: sylwia m jestem za,oczywiscie jezeli pogoda nam dopisze mozemy pomyslec:blink:mysle ze u mnie w domu tez sie pomiescimy,wrazie czego:tak:

kasia8118 chyba tylko my jestesmy,u mnie w domu tez cisza, dzieciaczki jeszcz w wannie ale juz niedlugo ,do luzeczka i wieczor mamusi i tatusia:-p

Ostatnia edycja:
moj maz pracuje tylko na jedna zmiane i niestety musze sie dziekic komp.:wściekła/y: a czasami naprawde jest walka,bo on sadzi ze mam wystarczajaco duzo czasu do 17

reklama
Do góry