reklama
aniteczka1981
mama Ali i Niko..
monika serdeczne gratulacje za dorodnego synusia..:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
brydka dzięki za info:-):-):-):-)
marta proszę o przepis na sałatkę
brydka dzięki za info:-):-):-):-)
marta proszę o przepis na sałatkę
mojadzidzia
Fanka BB :)
katin dziekuje za sms-a i troske doris78 i kasia8118 wam rowniez
katin pogoda dzis rewelacyjna wiec zamiast lezec w domu lezalam na fotelu na dworze przez pol dnia czytajac ksiazke. Dalej mnie brzusio boli jak chodze ale mniej niz wczoraj i jestem pewna za to przez te spacery,a szczegolnie 6godzinny w poniedzialek nie martwie sie az tak bardzo bo serduszko Nadusi bije miarowo i wierci sie jak zazwyczaj wiec zapewne nadwyrezylam sobie miesnie Mam nadzieje ze jutro wszystko wroci do normy teraz wiem ze musze bardziej myslec co robie
katin pogoda dzis rewelacyjna wiec zamiast lezec w domu lezalam na fotelu na dworze przez pol dnia czytajac ksiazke. Dalej mnie brzusio boli jak chodze ale mniej niz wczoraj i jestem pewna za to przez te spacery,a szczegolnie 6godzinny w poniedzialek nie martwie sie az tak bardzo bo serduszko Nadusi bije miarowo i wierci sie jak zazwyczaj wiec zapewne nadwyrezylam sobie miesnie Mam nadzieje ze jutro wszystko wroci do normy teraz wiem ze musze bardziej myslec co robie
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Hej babki:-):-):-)
Kacperku witaj na tym świecie:-) Monika1213 gratuluję:-) Chłop jak dąb z Twojego synka:-)
Mojadzidzia super, że lepiej się czujecie:-) Musisz pamiętac żeby zbytnio się nie forsowac. 6 godzin spaceru jak padam po 30minutach
Marta84 jeszcze raz dziękuję za super spotkanie, no i za sałatkęęęęęęę była pyszna:-) Mąż przestraszył się bałaganu? czy zdążyłaś posprzątac? Niezłe pobojowiski Ci nasze dzieciaki urządziły
Katin niedługo chyba ferie wielkanocne to będziesz miałą okazję dołączyc z dzieciakami No i ja nie mam nic przeciwko żeby umówic się gdzies bliżej Ciebie, żebyś mogła do nas dołączyc:-)
Byłoby super jakby już taka pogoda została
Kacperku witaj na tym świecie:-) Monika1213 gratuluję:-) Chłop jak dąb z Twojego synka:-)
Mojadzidzia super, że lepiej się czujecie:-) Musisz pamiętac żeby zbytnio się nie forsowac. 6 godzin spaceru jak padam po 30minutach
Marta84 jeszcze raz dziękuję za super spotkanie, no i za sałatkęęęęęęę była pyszna:-) Mąż przestraszył się bałaganu? czy zdążyłaś posprzątac? Niezłe pobojowiski Ci nasze dzieciaki urządziły
Katin niedługo chyba ferie wielkanocne to będziesz miałą okazję dołączyc z dzieciakami No i ja nie mam nic przeciwko żeby umówic się gdzies bliżej Ciebie, żebyś mogła do nas dołączyc:-)
Byłoby super jakby już taka pogoda została
kasia8118
Ja właśnie uśpiłam małego i mam luz:-).mojadzidzia super ze wszystko ok. i uważaj na siebie.Jest tu kto?Czy wszystkie zajęte .
katin
mama Natalki i Huberta
mojadzidzi no to fajnie ze juz jest ok,wiesz ja tez bedac w ciazy czasami przesadzilam,a odczulam to za kilka godzin sylwia m jestem za,oczywiscie jezeli pogoda nam dopisze mozemy pomyslecmysle ze u mnie w domu tez sie pomiescimy,wrazie czego
katin
mama Natalki i Huberta
kasia8118 chyba tylko my jestesmy,u mnie w domu tez cisza, dzieciaczki jeszcz w wannie ale juz niedlugo ,do luzeczka i wieczor mamusi i tatusia
Ostatnia edycja:
kasia8118
katin no ja to mam totalną cisze bo mały śpi a mąż w pracy i będzie po 22.
katin
mama Natalki i Huberta
moj maz pracuje tylko na jedna zmiane i niestety musze sie dziekic komp. a czasami naprawde jest walka,bo on sadzi ze mam wystarczajaco duzo czasu do 17
reklama
kasia8118
Katin no ja z moim to tez wiecznie walczymy o kompa.Zazwyczaj to ja wygrywam walkę.
Podziel się: