reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Hehe Kasia8118 byłam pierwsza:-p:-p:-p:-p

Ty znowu na listonosza czekasz?:confused::szok::-D Do mnie też ostatnio codziennie jakieś paczuszki przynosi:-p A u mnie jest taki ładnyyyyy, młodyyyyyy listonosz:tak::-D:-D:tak:

Mały się ciśnie do domu. Spadam:-)

reklama
witam dziewczeta
mnie wczoraj pod wieczor choroba zaczela rozbierac,ale zaatkowalam polke z lekarstwami i dzis jest lepiej,zreszta musi bo jutro do pracy ide.
super ,ze spotkanko sie udalo.nastepnym razem bede i ja.nic mnie juz nie zatrzyma.widze ze czworaj pierozki krolowaly:-):-):-) super. dzis zapowiada sie piekny dzionek wiec niedlugo spacerek:-D:-):-)

Witam z rana:tak:Od wczoraj odstawiam Abi pieluche w nocy i udalo sie mialysmy sucha noc:-)Oczywiscie wysadzalam ja 2 razy;-)Mam nadzieje ze bedzie nam sie tak udawalo co noc.
Pogoda sie robi wiosenna co?
Kasia oczywiscie ze wpadne na spotkano, musze sie cora nowa pochwalic ;-)
A ty jak tam juz jakies drugie w drodze moze?;-)
Olivka jeszcze spi ale sie biedaczka nabawila kataru chyba od Abi:-(

Wionsa dzis prawdziwa.:-)ja juz po pierwszym spacerku,co prawda tylko do szkoly odprowadzic coreczke.Hubert oczywiscie zostal na dworze i szuka slimakow w trawie,:-D.a ja ide pic kawusie i cieszyc sie sloneczkiem.

Oleska z Olivii to już pewnie niezła pannica, szok jeszcze dopiero co pisałaś że jeszcze nie urodziłaś a teraz malutka ma już ponad 2 miesiące:szok::-)

U mnie szykuje się koleżanka dla Twojej Olivii:tak: Też Olivia zresztą:-D

Katin ja też popijam kawkę:tak: a moja latorośl śpiocha sobie:-) Mam nadzieję, że pośpi chociaż z 2 godzinki:baffled:
Sorki że pytam, ale jak Twoja córeczka ma na imię?? Pewnie pisałaś ale ja jestem sklerotyczka:-p

Apel do wszystkich nowych mamuś. Wstawcie suwaczki to nam będzie łatwiej zapamiętac:tak::-D

Ostatnia edycja:
witam sie i ja :-)
piekny dzisiaj dzionek mamy:-) nareszcie ;-) ide zaraz włosy suszyć i na miasto na zakupki:-) mam nadzieje ze duzo ludzi nie bedzie i uda mi sie wyrwac jakiegos ciucha:-D

kasia8118 a co tobie ten listonosz tak ciagle przynosi? to jakis fetysz czy co:confused::-D

agnieszkaUK masz mozliwosc zalapac sie na niedzielne spotkanko rodzinkowe;-)

No ja już maske zmyłam z twarzy i włosy też umyte więc jestem gotow na przyjęcie listonosza:tak::-D.Nefretete a takie tam malutkie drobiazgi czasem coś dla młodego a czasem dla mamusi:zawstydzona/y::-D.Oleska już niedługo :tak:;-)obiecuje:tak:;-).No fakt dziewczyny te suwaczki do dobra sprawa zawsze łatwiej zapamiętac kto jakie ma dziecko:-).No a dzień zapowiada się ładny ,ale to dobrze bo mój R w piątki pracuje krótko to go gdzieś wyciągne :-p.

sylwia m corka ma na imie Natali i ma juz 10 lat:szok:sama nie wiem kiedy to zleciala obiecuje ze nad suwaczkami popracuje :tak: jakos fajnie zaczal mi sie dzis dzien,kolezanka namowila mnie na male zakupy w czasie kiedy Hubercik bedzie w przedszkolu. A my kobietki bardz to lubimy:happy: i na jutro jestem juz umowiona z kolezanka ze Skipton,ktora tez mieszkal w Bradford , ale jakos jej sie tu nie spodobala i mnie opuscila:-( a bardzo za nia tesknie bo faja z niej babka.

reklama
Chyba wszystkie na spacerach? No ale pogoda dopisuje. Chyba też się wybiorę.
Sylwia.m podaj tego linka do tych tras autobusowych, sprawdzę to sobie. Ja na razie poruszam się autobusem więc mnie się to przyda.

Do góry