reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

czesc dziewczyny kazda na spacerku ja dzis juz mam dosyc kregoslup mi nie daje spokoju nie daje rady znacie moze jakies sposoby oprocz cwiczen

reklama
doris78 a ja pojawiam sie niestety nie tak czesto jeszcze praca dom musze sie bardziej zorganizowac narazie nie ma czasu na relaks choc go potrzeba:-(...ale juz nie dlugo:-)

ana098 ja jak pracowalam to tez mi kregoslup strasznie dokuczal ale teraz mam spokoj.czasami jak szybciej wstane do mnie zaboli,a sposob-cudowne rece malzonka i olejek-naprawde pomaga :-D:-D
katin jeszcze raz dziekuje za spotkanko,bardzo przyjemnie spedzilam czas a jak szybko zlecialo :tak: teraz pedze jakis obiadek zrobic bo juz pozno:szok:
marta84 no patrz a na takiego spokojnego aniolka teraz wyglada:-D:-D

Czesc dziołszki:-):-)

My też już po spotkaniu:tak: Było baaaardzo fajnie, uzbierało się nas 7 sztuk. W Lister Parku trochę nas wywiało to poszłyśmy sobie do słynnej pierogarni na kawkę. Super miejsce na nasze spotkania:tak:

AgnieszkaUK no szkoda, że nie udało Ci się dotrzec:-( Ale spokojnie, my dosc często organizujemy spotkania więc będziesz jeszcze nie raz miała okazję do nas dołączyc:-)

Katin, Mojadzidzia super że wasze spotkanie się udało:-) Następnym razem to już się nie wyłamujcie;-):-p

Ja jak wróciłam to wypuściłam jeszcze Marcelka na ogród a sama nastawiłam rosól na jutro:tak: Teraz sobie pyrka a ja mam obiad na dwa dni z głowy:-D:rofl2:

Hej laseczki dzięki za spotkanie było miło a ta pierogarnia faktycznie całkiem dobra na nasze spotkania:tak:;-).Ciesze się też że mogłam poznac dwie nowe dziewczyny :tak:;-).A ja dzisiaj dałam mężowi pierogi na obiad bo miałam zamrożone :tak::-D:-D i zjedli sobie chłopaki ze smakiem:tak:;-).Mały nawet ładny miał apetyt po tym spacerku :tak:.

sylwia.m ja oczywiscie chetnie sie spotkam z wami nastepnym razem,tylko jak wspomniala katin do lister parku od nas jest kawalek jak sie nie ma samochodu a ja moze ze 2 razy jechalam autobusem jak tylko przyjechalam tutaj do Bradford :zawstydzona/y:

hej dziewczynki:-)dzięki za spotkanko:-)
dobrze,że pogoda dopisała:tak:tylko ten wiatr:-p
my z roksaną jeszcze na kawkę do mnie poszłyśmy jak Alę odebrałam:tak:
agnieszkaUK-skubana..ale Cię wykręciła:no::no::no:
do mnie jeszcze nikt taki nie chodził..:baffled:nie wiem czemu:confused:..nie żebym chciała,bo po co;ale myślałam,że przyjdzie:confused:
kurka myślałam,że w pikniku ser biały kupię na pierogi i lipka niestety dopiero jutro ma być:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja dotarłam do domu dopiero o 17.45. Aniteczka dzięki za kawkę. Od Ciebie pojechałam do miasta i z miasta dopiero do domu. Po drodze wysiadałam na przystanku sprawdzić o której jest 619 ale okazało się, że za pół godziny. Wołałam więc do miasta. Nie wiem czy kojarzysz taki przystanek na który wjeżdża autobus właśnie 617 i czeka na swój właściwy czas. To ja dziś rano na nim się przesiadałam. Sorki za wprowadzenie w błąd. A w ogóle to kierowca się na mnie jak na wariatkę patrzył, a ja wysiadałam sprawdzałam godziny odjazdu i z powrotem do autobusu, a że z wózkiem to wyglądało to śmiesznie. :-D:-D:-D:-D:-D
Mojadzidzia Ty się nic nie przejmuj ja dziś do Lister Parku jechałam z dwoma przesiadkami w dodatku na około. :-D:-D:-DAle zapytaj Kasi jak dotarła:szok::szok::szok::szok:. Myślałam że moje 40 minut poprzednim razem na pieszo to dużo:szok::szok::szok::szok:
Doris ja falej jestem pod wrażeniem jak ten Twój grzecznie siedział w tym wózku. Właśnie opowiadałam Łukaszowi. A on na to że chyba chłopcy tacy są:-D:-D:-D:-D. Dobre:-D:-D:-D
Daj znać jak angielski. Ja w końcu dzisiaj nei poszłam, bo już za późno dotarłam do domu.
Poza tym jak weszłam to mnie ten mój z progu zagadał.wyobraźcie sobie, że u sąsiadki obok było włamanie:szok::szok::szok:. Około 14-14.15. Był policjant ale nie zdążył mu Łukasz otworzyć i kartkę zostawił. A tam taka staruszka mieszkała:-:)-:)-:)-(. Gdybym była w domu to może bym coś usłyszała. Mati zawsze śpi o tej porze byłoby cicho. Trochę jestem w szoku:no::no::no::no: Chyba nei będę nikomu otwierać drzwi.

Ale co wam powiem to wam powiem jak dostarłam do domu to w końcu zrobiłam obiad a Mati pałaszowała aż miło. Dobrze że ciepło się robi to częściej będą takie wypady.

reklama
Aniteczka do mnie też nikt nie przychodził bo rodziłam w Polsce i przyjechałam tu jakj mały miał trzy miesiące:tak:.Roksanna no masz racje ten maratonik dzisiejszy to był dobry 1.20 godz.szybkim spacerkiem,ale powiem Ci że jestem wykończona :tak:.Sylwia.m i Doris78 dajcie znac jak tam test i która lepsza:-p.

Do góry