reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

czesc dziewczyny kazda na spacerku ja dzis juz mam dosyc kregoslup mi nie daje spokoju nie daje rady znacie moze jakies sposoby oprocz cwiczen

reklama
doris78 a ja pojawiam sie niestety nie tak czesto jeszcze praca dom musze sie bardziej zorganizowac narazie nie ma czasu na relaks choc go potrzeba:-(...ale juz nie dlugo:-)

ana098 ja jak pracowalam to tez mi kregoslup strasznie dokuczal ale teraz mam spokoj.czasami jak szybciej wstane do mnie zaboli,a sposob-cudowne rece malzonka i olejek-naprawde pomaga :-D:-D
katin jeszcze raz dziekuje za spotkanko,bardzo przyjemnie spedzilam czas a jak szybko zlecialo :tak: teraz pedze jakis obiadek zrobic bo juz pozno:szok:
marta84 no patrz a na takiego spokojnego aniolka teraz wyglada:-D:-D

Czesc dziołszki:-):-)

My też już po spotkaniu:tak: Było baaaardzo fajnie, uzbierało się nas 7 sztuk. W Lister Parku trochę nas wywiało to poszłyśmy sobie do słynnej pierogarni na kawkę. Super miejsce na nasze spotkania:tak:

AgnieszkaUK no szkoda, że nie udało Ci się dotrzec:-( Ale spokojnie, my dosc często organizujemy spotkania więc będziesz jeszcze nie raz miała okazję do nas dołączyc:-)

Katin, Mojadzidzia super że wasze spotkanie się udało:-) Następnym razem to już się nie wyłamujcie;-):-p

Ja jak wróciłam to wypuściłam jeszcze Marcelka na ogród a sama nastawiłam rosól na jutro:tak: Teraz sobie pyrka a ja mam obiad na dwa dni z głowy:-D:rofl2:

Hej laseczki dzięki za spotkanie było miło a ta pierogarnia faktycznie całkiem dobra na nasze spotkania:tak:;-).Ciesze się też że mogłam poznac dwie nowe dziewczyny :tak:;-).A ja dzisiaj dałam mężowi pierogi na obiad bo miałam zamrożone :tak::-D:-D i zjedli sobie chłopaki ze smakiem:tak:;-).Mały nawet ładny miał apetyt po tym spacerku :tak:.

sylwia.m ja oczywiscie chetnie sie spotkam z wami nastepnym razem,tylko jak wspomniala katin do lister parku od nas jest kawalek jak sie nie ma samochodu a ja moze ze 2 razy jechalam autobusem jak tylko przyjechalam tutaj do Bradford :zawstydzona/y:

hej dziewczynki:-)dzięki za spotkanko:-)
dobrze,że pogoda dopisała:tak:tylko ten wiatr:-p
my z roksaną jeszcze na kawkę do mnie poszłyśmy jak Alę odebrałam:tak:
agnieszkaUK-skubana..ale Cię wykręciła:no::no::no:
do mnie jeszcze nikt taki nie chodził..:baffled:nie wiem czemu:confused:..nie żebym chciała,bo po co;ale myślałam,że przyjdzie:confused:
kurka myślałam,że w pikniku ser biały kupię na pierogi i lipka niestety dopiero jutro ma być:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja dotarłam do domu dopiero o 17.45. Aniteczka dzięki za kawkę. Od Ciebie pojechałam do miasta i z miasta dopiero do domu. Po drodze wysiadałam na przystanku sprawdzić o której jest 619 ale okazało się, że za pół godziny. Wołałam więc do miasta. Nie wiem czy kojarzysz taki przystanek na który wjeżdża autobus właśnie 617 i czeka na swój właściwy czas. To ja dziś rano na nim się przesiadałam. Sorki za wprowadzenie w błąd. A w ogóle to kierowca się na mnie jak na wariatkę patrzył, a ja wysiadałam sprawdzałam godziny odjazdu i z powrotem do autobusu, a że z wózkiem to wyglądało to śmiesznie. :-D:-D:-D:-D:-D
Mojadzidzia Ty się nic nie przejmuj ja dziś do Lister Parku jechałam z dwoma przesiadkami w dodatku na około. :-D:-D:-DAle zapytaj Kasi jak dotarła:szok::szok::szok::szok:. Myślałam że moje 40 minut poprzednim razem na pieszo to dużo:szok::szok::szok::szok:
Doris ja falej jestem pod wrażeniem jak ten Twój grzecznie siedział w tym wózku. Właśnie opowiadałam Łukaszowi. A on na to że chyba chłopcy tacy są:-D:-D:-D:-D. Dobre:-D:-D:-D
Daj znać jak angielski. Ja w końcu dzisiaj nei poszłam, bo już za późno dotarłam do domu.
Poza tym jak weszłam to mnie ten mój z progu zagadał.wyobraźcie sobie, że u sąsiadki obok było włamanie:szok::szok::szok:. Około 14-14.15. Był policjant ale nie zdążył mu Łukasz otworzyć i kartkę zostawił. A tam taka staruszka mieszkała:-:)-:)-:)-(. Gdybym była w domu to może bym coś usłyszała. Mati zawsze śpi o tej porze byłoby cicho. Trochę jestem w szoku:no::no::no::no: Chyba nei będę nikomu otwierać drzwi.

Ale co wam powiem to wam powiem jak dostarłam do domu to w końcu zrobiłam obiad a Mati pałaszowała aż miło. Dobrze że ciepło się robi to częściej będą takie wypady.

reklama
Aniteczka do mnie też nikt nie przychodził bo rodziłam w Polsce i przyjechałam tu jakj mały miał trzy miesiące:tak:.Roksanna no masz racje ten maratonik dzisiejszy to był dobry 1.20 godz.szybkim spacerkiem,ale powiem Ci że jestem wykończona :tak:.Sylwia.m i Doris78 dajcie znac jak tam test i która lepsza:-p.

Do góry