reklama
mojadzidzia
Fanka BB :)
ana098 ja jak pracowalam to tez mi kregoslup strasznie dokuczal ale teraz mam spokoj.czasami jak szybciej wstane do mnie zaboli,a sposob-cudowne rece malzonka i olejek-naprawde pomaga
katin jeszcze raz dziekuje za spotkanko,bardzo przyjemnie spedzilam czas a jak szybko zlecialo teraz pedze jakis obiadek zrobic bo juz pozno
marta84 no patrz a na takiego spokojnego aniolka teraz wyglada
katin jeszcze raz dziekuje za spotkanko,bardzo przyjemnie spedzilam czas a jak szybko zlecialo teraz pedze jakis obiadek zrobic bo juz pozno
marta84 no patrz a na takiego spokojnego aniolka teraz wyglada
katin
mama Natalki i Huberta
mojadzidzia spotkanie bardzo udane,a czsu to nawet braklo,tyle zeczy jest do opowiedzenia,jeszcze wszystko przed nami.
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Czesc dziołszki:-):-)
My też już po spotkaniu Było baaaardzo fajnie, uzbierało się nas 7 sztuk. W Lister Parku trochę nas wywiało to poszłyśmy sobie do słynnej pierogarni na kawkę. Super miejsce na nasze spotkania
AgnieszkaUK no szkoda, że nie udało Ci się dotrzec:-( Ale spokojnie, my dosc często organizujemy spotkania więc będziesz jeszcze nie raz miała okazję do nas dołączyc:-)
Katin, Mojadzidzia super że wasze spotkanie się udało:-) Następnym razem to już się nie wyłamujcie;-)
Ja jak wróciłam to wypuściłam jeszcze Marcelka na ogród a sama nastawiłam rosól na jutro Teraz sobie pyrka a ja mam obiad na dwa dni z głowy
My też już po spotkaniu Było baaaardzo fajnie, uzbierało się nas 7 sztuk. W Lister Parku trochę nas wywiało to poszłyśmy sobie do słynnej pierogarni na kawkę. Super miejsce na nasze spotkania
AgnieszkaUK no szkoda, że nie udało Ci się dotrzec:-( Ale spokojnie, my dosc często organizujemy spotkania więc będziesz jeszcze nie raz miała okazję do nas dołączyc:-)
Katin, Mojadzidzia super że wasze spotkanie się udało:-) Następnym razem to już się nie wyłamujcie;-)
Ja jak wróciłam to wypuściłam jeszcze Marcelka na ogród a sama nastawiłam rosól na jutro Teraz sobie pyrka a ja mam obiad na dwa dni z głowy
kasia8118
Hej laseczki dzięki za spotkanie było miło a ta pierogarnia faktycznie całkiem dobra na nasze spotkania;-).Ciesze się też że mogłam poznac dwie nowe dziewczyny ;-).A ja dzisiaj dałam mężowi pierogi na obiad bo miałam zamrożone i zjedli sobie chłopaki ze smakiem;-).Mały nawet ładny miał apetyt po tym spacerku .
mojadzidzia
sylwia.m ja oczywiscie chetnie sie spotkam z wami nastepnym razem,tylko jak wspomniala katin do lister parku od nas jest kawalek jak sie nie ma samochodu a ja moze ze 2 razy jechalam autobusem jak tylko przyjechalam tutaj do Bradford
aniteczka1981
mama Ali i Niko..
hej dziewczynki:-)dzięki za spotkanko:-)
dobrze,że pogoda dopisałatylko ten wiatr
my z roksaną jeszcze na kawkę do mnie poszłyśmy jak Alę odebrałam
agnieszkaUK-skubana..ale Cię wykręciła
do mnie jeszcze nikt taki nie chodził..nie wiem czemu..nie żebym chciała,bo po co;ale myślałam,że przyjdzie
kurka myślałam,że w pikniku ser biały kupię na pierogi i lipka niestety dopiero jutro ma być
dobrze,że pogoda dopisałatylko ten wiatr
my z roksaną jeszcze na kawkę do mnie poszłyśmy jak Alę odebrałam
agnieszkaUK-skubana..ale Cię wykręciła
do mnie jeszcze nikt taki nie chodził..nie wiem czemu..nie żebym chciała,bo po co;ale myślałam,że przyjdzie
kurka myślałam,że w pikniku ser biały kupię na pierogi i lipka niestety dopiero jutro ma być
Ja dotarłam do domu dopiero o 17.45. Aniteczka dzięki za kawkę. Od Ciebie pojechałam do miasta i z miasta dopiero do domu. Po drodze wysiadałam na przystanku sprawdzić o której jest 619 ale okazało się, że za pół godziny. Wołałam więc do miasta. Nie wiem czy kojarzysz taki przystanek na który wjeżdża autobus właśnie 617 i czeka na swój właściwy czas. To ja dziś rano na nim się przesiadałam. Sorki za wprowadzenie w błąd. A w ogóle to kierowca się na mnie jak na wariatkę patrzył, a ja wysiadałam sprawdzałam godziny odjazdu i z powrotem do autobusu, a że z wózkiem to wyglądało to śmiesznie.
Mojadzidzia Ty się nic nie przejmuj ja dziś do Lister Parku jechałam z dwoma przesiadkami w dodatku na około. Ale zapytaj Kasi jak dotarła. Myślałam że moje 40 minut poprzednim razem na pieszo to dużo
Doris ja falej jestem pod wrażeniem jak ten Twój grzecznie siedział w tym wózku. Właśnie opowiadałam Łukaszowi. A on na to że chyba chłopcy tacy są. Dobre
Daj znać jak angielski. Ja w końcu dzisiaj nei poszłam, bo już za późno dotarłam do domu.
Poza tym jak weszłam to mnie ten mój z progu zagadał.wyobraźcie sobie, że u sąsiadki obok było włamanie. Około 14-14.15. Był policjant ale nie zdążył mu Łukasz otworzyć i kartkę zostawił. A tam taka staruszka mieszkała:----(. Gdybym była w domu to może bym coś usłyszała. Mati zawsze śpi o tej porze byłoby cicho. Trochę jestem w szoku Chyba nei będę nikomu otwierać drzwi.
Ale co wam powiem to wam powiem jak dostarłam do domu to w końcu zrobiłam obiad a Mati pałaszowała aż miło. Dobrze że ciepło się robi to częściej będą takie wypady.
Mojadzidzia Ty się nic nie przejmuj ja dziś do Lister Parku jechałam z dwoma przesiadkami w dodatku na około. Ale zapytaj Kasi jak dotarła. Myślałam że moje 40 minut poprzednim razem na pieszo to dużo
Doris ja falej jestem pod wrażeniem jak ten Twój grzecznie siedział w tym wózku. Właśnie opowiadałam Łukaszowi. A on na to że chyba chłopcy tacy są. Dobre
Daj znać jak angielski. Ja w końcu dzisiaj nei poszłam, bo już za późno dotarłam do domu.
Poza tym jak weszłam to mnie ten mój z progu zagadał.wyobraźcie sobie, że u sąsiadki obok było włamanie. Około 14-14.15. Był policjant ale nie zdążył mu Łukasz otworzyć i kartkę zostawił. A tam taka staruszka mieszkała:----(. Gdybym była w domu to może bym coś usłyszała. Mati zawsze śpi o tej porze byłoby cicho. Trochę jestem w szoku Chyba nei będę nikomu otwierać drzwi.
Ale co wam powiem to wam powiem jak dostarłam do domu to w końcu zrobiłam obiad a Mati pałaszowała aż miło. Dobrze że ciepło się robi to częściej będą takie wypady.
reklama
kasia8118
Aniteczka do mnie też nikt nie przychodził bo rodziłam w Polsce i przyjechałam tu jakj mały miał trzy miesiące.Roksanna no masz racje ten maratonik dzisiejszy to był dobry 1.20 godz.szybkim spacerkiem,ale powiem Ci że jestem wykończona .Sylwia.m i Doris78 dajcie znac jak tam test i która lepsza.
Podziel się: