reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

ja oczywiscie tez zrobie wszystko zeby byc na nastepne spotkaniu:tak:a jestesmy juz dwie z tej dzielnicy, to napewno bedzie latwiej.:blink: wlasnie wrocilam z fitnesu i boli mnie ,jak zwykle wszystko:szok:ale bardzo to lubie

reklama
Hej
No to ja rekordzistka jestem- wrocilam o 19:tak: Ale zakupy przed wyjazdem pozapinane na ostatni guzik- i jestem gotowa do drogi. Najgorsze tylko to to wszystko popakowac:szok:
A nogi to mnie tak bola od tego lazenia po miescie i glodna wrocilam:-p:-p
Szymon padl:-)
Aniteczka, jstysiak- milo bylo was poznac
Ide bo mnie stary ciaga

Hej dziewczyny.:-)
Mi równiez było bardzo miło Was poznać,nie przepuszczałam ze bedzie tak fajnie dzieki wielkie:-):-):-)Mała jak padła to wstała dopiero po2 godz:szok::szok:a ona nigdy nie zasypia w wózku:tak:.
Ja juz posprzatałam,prasownie na finiszu no i tort dla dzimdziusi w piekarniku:-)sama jestem zaskoczona jak ja to wszystko ogarnełam:-p:-p:-p
Wybaczcie jak nie bedzie mnie przez weekend ale rodzinka przyjezdza jutro i zotają do poniedzialku wiec nie wiem czy mi starczy czasu:-(ale napewno nadrobie :tak::tak::tak:

sylwia.m ja oczywiscie chetnie sie spotkam z wami nastepnym razem,tylko jak wspomniala katin do lister parku od nas jest kawalek jak sie nie ma samochodu a ja moze ze 2 razy jechalam autobusem jak tylko przyjechalam tutaj do Bradford :zawstydzona/y:
Z przestanku na manchester road jezdza 626,623,622 bezposrednio do lister parku:-):-):-)wiem bo jak auta nie mialam to jezdzilismy tak:tak::tak:wiec nastepnym razem nie macie juz tlumaczenia:-D:-D

JSTYSIAK-A Ty sama torta robisz?/wow a jaki??

A na Callanie nie wiem jak bylo,troche kiepsko,musialysmy cos o sobie powiedziec i tu lipa...co by ty powiedziec ....Mamy byc o 17.45 w sali 4 i w sumie nie wiemy z kim,a nawet nie wiemy kto teraz nam ten test robil ...powiedziala ze bedziemy na ksiazce 3...ale dalej nie wiem co to znaczy

Ostatnia edycja:
Hej babki:-):-)

My po tym angielskim. Chyba jednak nie zdecyduję się:sorry2: Muszę poszukac sobie jakiegoś kursu gdzie faktycznie będę się czegoś uczyc:baffled:

Czesc

Doris - to bedziesz ze mna chodzic :tak:

Sylwia - ja na razie chodze, na pierwszych zajeciach jakos tak sceptycznie do tego podchodzilam i kiepsko to widzialam, ale dzis juz po czwartych jakos to zaczyna miec sens, poza tym zawsze cos pogadam, cos sobie poprzypominam, mysle, ze nie jest to zupelnie stracony czas i wyrwe sie z domu odtych moich "dreczycieli" ;-)

Fajnie, ze Wam sie spotkanko udalo. Mysle, ze za dwa tygodnie dolacze do jakiegos. Mama wyjezdza juz 21 i znow bedziemy sami.

Kasia.j ja już kiedyś chodziłam na kurs na którym nic nowego się nie uczyłam. Było to dla mnie jak kara i zrezygnowałam i myślę, że nie ma sensu tego powtarzac:baffled:

Mnie zabiło jej pytanie "czego chciałabym się uczyc?" Wiadomo że wszystkiego:tak::-D Mówiła o zajęciach np. jak porozumiec się u lekarza, albo jak napisac CV:baffled:
Jak już mam się za coś wziąc to musi to byc coś co przyda mi się w przyszłości:tak: w poszukiwaniach pracy np:-)

Hej kobitki !Dawno mnie nie bylo a raczej sie nie odzywalam bo mam troche teraz wiecej na glowie ;-)Czasem poczytywalam ale jak sie juz zbieralam do napisania to cos ktoras z moich coreczek chciala i wiecie jak to jest...hehe dzis sie zbieram i pisze.
U nas po staremu Abi energetyczna jak zawsze;-);-)juz prawie przyzwyczaila sie do swojej siostrzyczki .Olivka juz troche urosla bo wazy 4.4kg a wyszla z wagi urodzeniowej 2.66kg wiec mi sie wydaje ze to super. Caly czas sie teraz usmiecha i jest bardzo grzecznym baby :-).
Bardzo bym chciala sie jakos z wami spotkac moze w przyszlym tygodniu cos sie szykuje?
Witam wszystkie nowe kolezanki !:tak:

Hejka Babki:-):-)

Co Wy się nie meldujecie? Śpicie czy co?:confused::szok::rofl2:

Moje dziecko już na ogrodzie:szok::-p Podoba mu się takie łażenie, a ja mam na chwilę go z łowy:-D Szkoda tylko, że chałupa mi sie ziębi bo mam dzrzwi od kuchni otwarte żeby miec na niego oko:sorry2:

reklama
Dzień dobry:-).Widzę że nikomu się nie chce pisac od rana to ja zaczne:tak:.Ja poszłam wczoraj spac o 22 jakoś tak nie miałam już siły na siedzenie przy kompie i obudziłam się przed 7 rano cała w pryszczach:wściekła/y:jak mnie to denerwuje:angry:.Oleska super że sie w końcu odezwałaś:tak:;-)oj wieki Ciebie nie było:-(.A spotkania mamy co trydzień więc musisz tu zaglądac żeby byc na bieżąco :tak:;-).I oczyuwiście obowiązkowo musisz pojawic się na następnym spotkaniu:-).Idę zrobic sobie maseczke bo jak mnie listonosz zobaczy to dostanie zawału:-p.

Do góry