katin
mama Natalki i Huberta
ja oczywiscie tez zrobie wszystko zeby byc na nastepne spotkaniua jestesmy juz dwie z tej dzielnicy, to napewno bedzie latwiej. wlasnie wrocilam z fitnesu i boli mnie ,jak zwykle wszystkoale bardzo to lubie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z przestanku na manchester road jezdza 626,623,622 bezposrednio do lister parku:-):-):-)wiem bo jak auta nie mialam to jezdzilismy takwiec nastepnym razem nie macie juz tlumaczeniasylwia.m ja oczywiscie chetnie sie spotkam z wami nastepnym razem,tylko jak wspomniala katin do lister parku od nas jest kawalek jak sie nie ma samochodu a ja moze ze 2 razy jechalam autobusem jak tylko przyjechalam tutaj do Bradford