reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

ja oczywiscie tez zrobie wszystko zeby byc na nastepne spotkaniu:tak:a jestesmy juz dwie z tej dzielnicy, to napewno bedzie latwiej.:blink: wlasnie wrocilam z fitnesu i boli mnie ,jak zwykle wszystko:szok:ale bardzo to lubie

reklama
Hej
No to ja rekordzistka jestem- wrocilam o 19:tak: Ale zakupy przed wyjazdem pozapinane na ostatni guzik- i jestem gotowa do drogi. Najgorsze tylko to to wszystko popakowac:szok:
A nogi to mnie tak bola od tego lazenia po miescie i glodna wrocilam:-p:-p
Szymon padl:-)
Aniteczka, jstysiak- milo bylo was poznac
Ide bo mnie stary ciaga

Hej dziewczyny.:-)
Mi równiez było bardzo miło Was poznać,nie przepuszczałam ze bedzie tak fajnie dzieki wielkie:-):-):-)Mała jak padła to wstała dopiero po2 godz:szok::szok:a ona nigdy nie zasypia w wózku:tak:.
Ja juz posprzatałam,prasownie na finiszu no i tort dla dzimdziusi w piekarniku:-)sama jestem zaskoczona jak ja to wszystko ogarnełam:-p:-p:-p
Wybaczcie jak nie bedzie mnie przez weekend ale rodzinka przyjezdza jutro i zotają do poniedzialku wiec nie wiem czy mi starczy czasu:-(ale napewno nadrobie :tak::tak::tak:

sylwia.m ja oczywiscie chetnie sie spotkam z wami nastepnym razem,tylko jak wspomniala katin do lister parku od nas jest kawalek jak sie nie ma samochodu a ja moze ze 2 razy jechalam autobusem jak tylko przyjechalam tutaj do Bradford :zawstydzona/y:
Z przestanku na manchester road jezdza 626,623,622 bezposrednio do lister parku:-):-):-)wiem bo jak auta nie mialam to jezdzilismy tak:tak::tak:wiec nastepnym razem nie macie juz tlumaczenia:-D:-D

JSTYSIAK-A Ty sama torta robisz?/wow a jaki??

A na Callanie nie wiem jak bylo,troche kiepsko,musialysmy cos o sobie powiedziec i tu lipa...co by ty powiedziec ....Mamy byc o 17.45 w sali 4 i w sumie nie wiemy z kim,a nawet nie wiemy kto teraz nam ten test robil ...powiedziala ze bedziemy na ksiazce 3...ale dalej nie wiem co to znaczy

Ostatnia edycja:
Hej babki:-):-)

My po tym angielskim. Chyba jednak nie zdecyduję się:sorry2: Muszę poszukac sobie jakiegoś kursu gdzie faktycznie będę się czegoś uczyc:baffled:

Czesc

Doris - to bedziesz ze mna chodzic :tak:

Sylwia - ja na razie chodze, na pierwszych zajeciach jakos tak sceptycznie do tego podchodzilam i kiepsko to widzialam, ale dzis juz po czwartych jakos to zaczyna miec sens, poza tym zawsze cos pogadam, cos sobie poprzypominam, mysle, ze nie jest to zupelnie stracony czas i wyrwe sie z domu odtych moich "dreczycieli" ;-)

Fajnie, ze Wam sie spotkanko udalo. Mysle, ze za dwa tygodnie dolacze do jakiegos. Mama wyjezdza juz 21 i znow bedziemy sami.

Kasia.j ja już kiedyś chodziłam na kurs na którym nic nowego się nie uczyłam. Było to dla mnie jak kara i zrezygnowałam i myślę, że nie ma sensu tego powtarzac:baffled:

Mnie zabiło jej pytanie "czego chciałabym się uczyc?" Wiadomo że wszystkiego:tak::-D Mówiła o zajęciach np. jak porozumiec się u lekarza, albo jak napisac CV:baffled:
Jak już mam się za coś wziąc to musi to byc coś co przyda mi się w przyszłości:tak: w poszukiwaniach pracy np:-)

Hej kobitki !Dawno mnie nie bylo a raczej sie nie odzywalam bo mam troche teraz wiecej na glowie ;-)Czasem poczytywalam ale jak sie juz zbieralam do napisania to cos ktoras z moich coreczek chciala i wiecie jak to jest...hehe dzis sie zbieram i pisze.
U nas po staremu Abi energetyczna jak zawsze;-);-)juz prawie przyzwyczaila sie do swojej siostrzyczki .Olivka juz troche urosla bo wazy 4.4kg a wyszla z wagi urodzeniowej 2.66kg wiec mi sie wydaje ze to super. Caly czas sie teraz usmiecha i jest bardzo grzecznym baby :-).
Bardzo bym chciala sie jakos z wami spotkac moze w przyszlym tygodniu cos sie szykuje?
Witam wszystkie nowe kolezanki !:tak:

Hejka Babki:-):-)

Co Wy się nie meldujecie? Śpicie czy co?:confused::szok::rofl2:

Moje dziecko już na ogrodzie:szok::-p Podoba mu się takie łażenie, a ja mam na chwilę go z łowy:-D Szkoda tylko, że chałupa mi sie ziębi bo mam dzrzwi od kuchni otwarte żeby miec na niego oko:sorry2:

reklama
Dzień dobry:-).Widzę że nikomu się nie chce pisac od rana to ja zaczne:tak:.Ja poszłam wczoraj spac o 22 jakoś tak nie miałam już siły na siedzenie przy kompie i obudziłam się przed 7 rano cała w pryszczach:wściekła/y:jak mnie to denerwuje:angry:.Oleska super że sie w końcu odezwałaś:tak:;-)oj wieki Ciebie nie było:-(.A spotkania mamy co trydzień więc musisz tu zaglądac żeby byc na bieżąco :tak:;-).I oczyuwiście obowiązkowo musisz pojawic się na następnym spotkaniu:-).Idę zrobic sobie maseczke bo jak mnie listonosz zobaczy to dostanie zawału:-p.

Do góry