reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

ja to sie chyba zaraz wezme za farsz na pierogi:-) choc dzis jak nigdy jestem zmeczona:-(a jutro lepienie:-D:-D:-Ddam rade,choc najbardziej niecierpie wyraciac ciasto,kolezanka podpowiedzila mi zebym do ciasta dodala troszke oleju,wtedy bedzie latwiej hmmmmm zobaczymy jutro

kurcze jakis katarek sie do mnie przyczepil-niedobrze:dry:

reklama
AGNIESZKAUK-wow pierogi robisz:tak:super a z jakim farszem???Z Ciebie super gospodyni jest:tak:mi sie nie chce pierogow nigdy robic:no:

KATIN-to tak jak ja ,wszytsko dzisiaj moje:-D:-D:-D

MARTA84-oj a gdzie twoja kolezanka ANA89???oj chyba jak do Ciebie przyjedziemy trzeba ja wziac w obroty:-D:-D:-D

Monika - wszystkiego naj, naj dla Kubusia, jak dzis zareagowal na drugie urodziny? :-)

yowka - u mnie Maciek na poczatku tez nie chcial jesc, wyobraz sobie, ze na cycu byl do 8,5 miesiaca i nic innego nie jadl ani nie pil, a teraz pochlania wszystko, rano zjada miske kaszki, potem normalny obiad (sloikow nie tolerowal nigdy), a na kolacje robie mu np jajecznice lub grzanki z piekarnika (za chlebkiem nie przepada, wiec trzeba go troche oszukiwac) no i pomiedzy tymi posilkami rozne przekaski

ampar - gratulacje dla szwagierki

aniteczka - no pudla powoli znikaja, wywiozlam juz 4 wory niepotrzebnych gratow na wysypisko i oby tak dalej, mam nadzieje, ze do weekendu skonczymy.

Witam tez kolejne kolezanki i musze powiedziec, ze sie pogubilam :zawstydzona/y:

Zycze udanego spotkanka jutro. Pogoda ostatnio wspaniala, az zal, ze musze tyle w doum siedziec.

Doris, Sylwia - powodzenia jutro na tescie i prosze nie zanizac swoich umiejetnosci. ;-):-)

doris78-:-):-):-) ruskie kochana:-):-):-)ruskie:-) uwielbiam ruskie pierozki, a i uwielbiam gotowac-jedna z moich nielicznych pasji:-)
nabralam ochoty na pierozki od momentu jak uslyszalam o pierogarni(naprzecieko piknika) powiem wam ze jadlam i byly pyszne,ale nie ma to jak swoje.
czasami nie wiem co mam gotowac,pomysly mi sie ulotnily i postanowilam siegnac do kuchni staropolskiej:blink:

no a mi dzis zlecial fajnie dzien...z kolezanka sobie poplotkowalam przy kawusi...potem spacerek...a jutro jedziemy na sale zabaw wiec tez zapowiada sie fajnie :)
Dzis dostarczylismy ostatnie papierki do agencji mieszkaniowej i jak dobrze pojdzie to od 1,5 do 2 tygodni juz tam zamieszkamy.Bylismy tam jeszcze raz i ta dzielnica Almondbury naprawde rewelacyjna..spokoj..cisza..i sami biali:) No i moi znajomi sie tez tam przeprowadzaja na dniach wiec bede miala juz dwie rodzinki polskie po sąsiedzku:)...fajnie :tak:
Szymi dzis nawet ladnie zjadl...za to mleka praktycznie nie ruszyl..nawet wieczorem:) chyba sie na mnie obrazil za tą kanapke rano zamiast mleka :D ...ale bylo tylko troche soczku..troche wody dostal dla oszukania ;) zjadl dwa owocowe deserki, obiadek 250 ml. przy drugiej probie podgrzania i podania :)..ale zjadl.no i w nagrode dostal ciasteczko i kinder bueno..zuch chlopak..moze faktycznie uda mi sie go przestawic na jedzenie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
ja uciekam-oczy to mi sie same zamykaja,trudne nocki z moja nikolka. mam nadzieje, ze dzis pospie sobie troche dluzej
3mam kciuki za jutrzejsza piekna pogode no i lister park.
dobranoc

Do góry