reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

ja to sie chyba zaraz wezme za farsz na pierogi:-) choc dzis jak nigdy jestem zmeczona:-(a jutro lepienie:-D:-D:-Ddam rade,choc najbardziej niecierpie wyraciac ciasto,kolezanka podpowiedzila mi zebym do ciasta dodala troszke oleju,wtedy bedzie latwiej hmmmmm zobaczymy jutro

kurcze jakis katarek sie do mnie przyczepil-niedobrze:dry:

reklama
AGNIESZKAUK-wow pierogi robisz:tak:super a z jakim farszem???Z Ciebie super gospodyni jest:tak:mi sie nie chce pierogow nigdy robic:no:

KATIN-to tak jak ja ,wszytsko dzisiaj moje:-D:-D:-D

MARTA84-oj a gdzie twoja kolezanka ANA89???oj chyba jak do Ciebie przyjedziemy trzeba ja wziac w obroty:-D:-D:-D

Monika - wszystkiego naj, naj dla Kubusia, jak dzis zareagowal na drugie urodziny? :-)

yowka - u mnie Maciek na poczatku tez nie chcial jesc, wyobraz sobie, ze na cycu byl do 8,5 miesiaca i nic innego nie jadl ani nie pil, a teraz pochlania wszystko, rano zjada miske kaszki, potem normalny obiad (sloikow nie tolerowal nigdy), a na kolacje robie mu np jajecznice lub grzanki z piekarnika (za chlebkiem nie przepada, wiec trzeba go troche oszukiwac) no i pomiedzy tymi posilkami rozne przekaski

ampar - gratulacje dla szwagierki

aniteczka - no pudla powoli znikaja, wywiozlam juz 4 wory niepotrzebnych gratow na wysypisko i oby tak dalej, mam nadzieje, ze do weekendu skonczymy.

Witam tez kolejne kolezanki i musze powiedziec, ze sie pogubilam :zawstydzona/y:

Zycze udanego spotkanka jutro. Pogoda ostatnio wspaniala, az zal, ze musze tyle w doum siedziec.

Doris, Sylwia - powodzenia jutro na tescie i prosze nie zanizac swoich umiejetnosci. ;-):-)

doris78-:-):-):-) ruskie kochana:-):-):-)ruskie:-) uwielbiam ruskie pierozki, a i uwielbiam gotowac-jedna z moich nielicznych pasji:-)
nabralam ochoty na pierozki od momentu jak uslyszalam o pierogarni(naprzecieko piknika) powiem wam ze jadlam i byly pyszne,ale nie ma to jak swoje.
czasami nie wiem co mam gotowac,pomysly mi sie ulotnily i postanowilam siegnac do kuchni staropolskiej:blink:

no a mi dzis zlecial fajnie dzien...z kolezanka sobie poplotkowalam przy kawusi...potem spacerek...a jutro jedziemy na sale zabaw wiec tez zapowiada sie fajnie :)
Dzis dostarczylismy ostatnie papierki do agencji mieszkaniowej i jak dobrze pojdzie to od 1,5 do 2 tygodni juz tam zamieszkamy.Bylismy tam jeszcze raz i ta dzielnica Almondbury naprawde rewelacyjna..spokoj..cisza..i sami biali:) No i moi znajomi sie tez tam przeprowadzaja na dniach wiec bede miala juz dwie rodzinki polskie po sąsiedzku:)...fajnie :tak:
Szymi dzis nawet ladnie zjadl...za to mleka praktycznie nie ruszyl..nawet wieczorem:) chyba sie na mnie obrazil za tą kanapke rano zamiast mleka :D ...ale bylo tylko troche soczku..troche wody dostal dla oszukania ;) zjadl dwa owocowe deserki, obiadek 250 ml. przy drugiej probie podgrzania i podania :)..ale zjadl.no i w nagrode dostal ciasteczko i kinder bueno..zuch chlopak..moze faktycznie uda mi sie go przestawic na jedzenie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
ja uciekam-oczy to mi sie same zamykaja,trudne nocki z moja nikolka. mam nadzieje, ze dzis pospie sobie troche dluzej
3mam kciuki za jutrzejsza piekna pogode no i lister park.
dobranoc

Do góry