reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Marta84 fajna ta twoja mała:tak:.4muchy no faktycznie coś się ostanio opuściłaś w pisaniu :tak:.Miejmy nadzieje że to tylko chwilowe:tak:;-).Doris78 no ja skorzystam z tego pierwszeństwa z wielką ochotą tylko nie chce mi się samej chodzic z brzuchem:-(.Więc szukam ochotniczki co by mi towarzyszyła:tak:;-).Zostałaś nominowana:tak::-D.

reklama
MARTA84-oj slodziutka ta twoja mala:-):-)a w tej spodniczce to wogole uroczo wyglada:tak::tak::tak:
A z ta salatka to se daj spokoj:tak:bedziesz siedziala w kuchni i tracila czas:-)kazda jakies ciastka przynieise i bedzie jedzonko:tak::tak::tak:

ROKSANA-ona do mnie zadzwonila wkoncu i sie umowilam na czwrtek na 20 bo powiedziala ze najpierw musi nam test zrobic i wtedy przydzielic do grupy:-)
AGNIESZKAUK-jak chcesz dac odpowiedziec i cytowac kto co powiedzial wytarczy nacisnac na dole po lewej stronie plusik i cale zdanie sie pokaze :tak::tak::tak:Mam nadzieje ze napisalm sensownie:baffled::baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D

Wow ale dzisiaj fajny dzien na forum:-D:-D:-Dsame nowe kolezanki:-):-):-)
JSTYSIAK-witaj na forum:-)sa tutaj dziewczyny z bd 2 :-)A jak twoja gwiazda ma na imie??

reklama
Hej czy wy dzisiaj sobie żartujecie :confused:.Skąd tyle nowych dziewczyn jednego dnia?A tak na serio to strasznie się ciesze:tak::-D.jstysiak witam ciebie i to bardzo gorąco bo kto wie może będziemy sąsiadki :tak::szok:.A zdradzisz tajemnice gdzie będziesz dokładnie mieszkac na BFD2?

Do góry