reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Ja jak chodzilam do Collegu to tez skonczylam nauke na entry 3,ale uwazalam ze nie powinnam tam chodzic:-)troche nie nadazalam:-:)-:)-(
No ja tez ostatnio o Jasminie myslalam,odzywala sie potem znowu przestala:-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
reklama
Wydaje mi sie, ze to zalezy od grupy. Np w Leeds i tu w Saltaire jakos mi szlo, nie mialam jakis problemow, ale tam w Horsforth grupa byla bardzo ambitna, w zasadzie sami Polacy to ledwo nadazalam, ale to z kolei motywowalo.

Dobra, ja juz skonczylam saczyc mojego drineczka. Ide teraz spac, bo od jutra mi sie zaczyna. Nie wiem jak bede sie pojawiac, mam nadzieje, ze duzo mnie nie minie ;-):-)
Dorota chyba juz tylko Ty zostalas, wiec dobrej nocy zycze.

Hej
Ze sama tu jestem to juz sie przyzwyczailam, ze po 3 piwach to tez :-D:-D:-D:-D
Wreszcie w domu. Maly wymeczony od 9 rano , padl w aucie:tak:

Roksanna1
- a ty myslisz ze czemu ja dzisiaj bylam, ze dziewczyny niby lubie, pewnie ze nie- darmowka:tak:;-):-D:-D:-D
Nefretete- ja tez sie naogladalam:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: wierz mi:szok::szok::szok::szok: ale w koncu znajdziesz swoj wymarzony domek, wsrod bliskich, przy nas:-)
Kasia8118- dziekuje za obiadek;-)
4muchy- moge pozyczyc lokomotywe:-p Mam duuuuuuuuuuuzo na wmiane:-p
SylwiaM- moze chcesz papugowac po mnie- ja siedze w szlafroku jutro:-D:-D:-D
A szelki ja mam od kolezanki jak chcesz to ci pozycze na dluuuuuuuuuuugo bo nie potrzebuje;-)

Ide sspac bo z rana trzeba mleczko naszykowac:tak: I koniecznie ma byc na stoliku:szok::-D:-D:-D

No witam z rana. Nadrabiałam zaległości. Jednego dnia człowiek nie zajrzy i musi godzinę czytać. Produkujecie, aż miło.
Kasia8118 , Ampar Tak ta kawa mnie przede wszystkim kusi :-D:-D:-D:-D:-D. Chociaż ja pije parzoną i zdecydowanie mocniejszą.
Poza tym chciałam tak nadmienić. Na tym kursie (tym co się skończył wczoraj) tylko ja jedna piłam kawę. Wszystkie piły herbatę i to w dodatku z mlekiem.
Kasia8118 o jakiej płycie mówicie?
Nefretete Może nie przeprowadzałam się aż tyle razy, raptem w Polsce 2 :-):-):-). Zawsze bardzo byłam zdziwiona ilością rzeczy jakie są w posiadaniu:szok::szok::szok::szok:. Na co dzień nie widać tego wszystkiego a wychodzą ze dwa busy.
4muchy właśnie jak rozmawiałam z Kasia.J to kobitka wspominała, że przyjdziesz. A że ja albo mam gumowe ucho, albo przez szpary podglądam, taka natura ciekawska to wszystko usłyszę.:-D:-D:-D:-D:-DŻadna z was nie trafiła do mnie, ale mój poziom a wasz bez porównania wychodzi na to.
Doris78 a Ty nie pitol tylko przychodź:-D:-D:-D:-D. Mówisz że chodziłaś na Esol 3 a boisz isę Callana. Ja też chodziłam na ESOL ale 1:szok::szok:. Fakt nudziłam się strasznie. Powinnam na 2 pójść jak nic. Na 3 nie nadawałam się jeszcze

Zapomniałam Kasia.J i pytałaś o to miejsce po szczepieniu? U mnie już śladu nie ma. Mnie się wydaję że mogło to być efektem napięcia nogi podczas zastrzyku. Mogę się mylić. Powiem szczerze że dopóki nie byłoby poważnych powikłań to nigdzie bym nie szła. Za pierwszym razem w Polsce w ośrodku zdrowia, dziecko się zaniosło na dłużej i już musiałam jeździć po przychodniach specjalistycznych i szczepić z anestezjologiem i dlatego miałam zaległości. To naprawdę było męczące.

ja rowniez witam z rana
4muchy mamy bardzo duzo rzeczy do domu, a poza tym od cholery narzędzi, Dominika perkusja... troche tego jest:szok:

kasia.j ja to raczej szczescia nie mam wiec pewnie i tak skonczy sie na agencji;-)

roksanna1 gratow u nas pod dostatkiem dlatego tez musimy miec dom z piwnica:-D:szok::-D

ampar3 wymarzony domek to bede miala jak sobie sama od podstaw postawie:-D w sobote meldujemy sie u was;-):-) tylko napisz mi kochana co mam wziasc;-)

Nefretete Podobno z tą budową to też nie tak prosto. Mówi się że pierwszy dom budujesz dla wroga. Drugi dla przyjaciele, bo poprawiasz wszystko co nie pasowało w pierwszym. A dla siebie jest dopiero 3 :-D:-D:-D:-D.
U mnie też masa rzeczy się piętrzy w piwnicy a jestem tutaj dopiero rok :szok::szok::szok::szok:

Witam:-)JA juz po zakupach:tak:kasy wydalam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ROKSANA-no to nasz poziom angielskiego jest taki sam,bo ja mimo ze chodzilam na entry 3 nie dawalam rade,czyli tak jak ty powinnam byc na 2:tak::tak::tak::tak:wiec mozemy sobie podac reke:-D:-D:-D

A z tym domem to wez nie strasz:szok::szok::szok:

reklama
Doris78 cześć. To będziecie się budować? Gdzie? Tu? W Polsce?:-D:-D:-D
Tak się mówi, coś w tym jest. Na pewno trzeba wszystko dobrze przemyśleć. Późnej się okazuje, że drzwi otwierają się nie w tą stronę, łazienka zbyt blisko pokoju gościnnego. Niestety takie rzeczy wychodzą dopiero w praniu.

Do góry