reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Doris - do polskiego centrum przy kosciele w Bradford, sa to 2 godziny tygodniowo po 5f za jedna

Kasia8118 - narobilas smaka na piwko :baffled:

reklama
Doris my to chyba naprawdę jesteśmy siostrami:-D Też ostatnio myślałam o tym angielskim:tak: Nawet już z Rafałem gadałam żeby wracał wcześniej:-D

Kasia.j pomijając ta kupę roboty przy pakowaniu i potem rozpakowywaniu to ja bardzo lubię się przeprowadzac:-D Coś się dzieje przynajmniej:-D

Kasia8118 to wypij i za mnie:-( Ja chyba jutro wybiorę się po te szelki do Tesco i potem ruszę z Marcelem na podbój chodników:-D

Doris - 2 razy w tygodniu po1 godzinie, we wtorki i czwartki, zajecia sa o 18 i 19, w zaleznosci do jakiej grupy trafisz

Sylwia - bardzo dobry pomysl :tak:

Sylwia-no to chyba jestesmy siostrami:-D:-D:-D:-DA TE szelki ja mam z bootsa:-)ja dzisiaj z Dawidem wyszlam z tymi szelkami i uszedl w tym 20 minut,dobre i to na poczatek:tak:troche sie wkurzal ze nie moze isc tam gdzie chce,ale dalismy rade:-)

We wtorek pisalam test, po czym pani stwierdzila, ze pasuje do grupy ;-) A dzis na zajeciach bylo fajnie, potrzebuje troche czasu, zeby sie w to przypasowac. Generalnie duzo sie czyta, sa to pytania i potem na nie sie odpowiada. Kazdy po kolei. U mnie w grupie sa 3 osoby, wiec w ciagu godziny kilkanascie razy sie musze odezwac. Zadan domowych nie ma, ale daje rozne takie dodatkowe kartki z gramatyka, czy jakis tekst do przeczytania. Ja narazie bede chodzic, bo nie mam innych opcji, a zawsze cos sie poducze, czy poprzypominam.

Sylwia - fajna spodniczka

A jak tam inni ludzie gadaja???bo jak dobrze i ja zaczne dukac,to sie zapadne pod zienie ze wstydu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Sylwia m-A kto to pani B??czyzbym to byla ja???a spodnica fajna,a ty masz ta co mama kupila??

reklama
Do góry