reklama
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
A to jest raz w tygodniu????i na 18 to jest tak???
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Doris my to chyba naprawdę jesteśmy siostrami Też ostatnio myślałam o tym angielskim Nawet już z Rafałem gadałam żeby wracał wcześniej
Kasia.j pomijając ta kupę roboty przy pakowaniu i potem rozpakowywaniu to ja bardzo lubię się przeprowadzac Coś się dzieje przynajmniej
Kasia8118 to wypij i za mnie:-( Ja chyba jutro wybiorę się po te szelki do Tesco i potem ruszę z Marcelem na podbój chodników
Kasia.j pomijając ta kupę roboty przy pakowaniu i potem rozpakowywaniu to ja bardzo lubię się przeprowadzac Coś się dzieje przynajmniej
Kasia8118 to wypij i za mnie:-( Ja chyba jutro wybiorę się po te szelki do Tesco i potem ruszę z Marcelem na podbój chodników
doris78
Sylwia-no to chyba jestesmy siostramiA TE szelki ja mam z bootsa:-)ja dzisiaj z Dawidem wyszlam z tymi szelkami i uszedl w tym 20 minut,dobre i to na poczatektroche sie wkurzal ze nie moze isc tam gdzie chce,ale dalismy rade:-)
doris78
A Ty Kasia j jestes zadowolona???mozna tam sie nauczyc???a ta babka jakos fajnie prowadzi te zajecia??macie jakies prace domowe??
sylwia.m
Wiosna idzie więc kupiłam sobie spódnicę
o taką właśnie BRAND NEW MATERNITY SKIRT JEANS DENIM UK 8 EU 36 on eBay, also, Women's Clothing, Clothes, Shoes Accessories (end time 05-Mar-09 20:57:59 GMT) na ironię "from Poland" Mam nadzieję że dobra będzie
To co, pani B. idziemy razem??
o taką właśnie BRAND NEW MATERNITY SKIRT JEANS DENIM UK 8 EU 36 on eBay, also, Women's Clothing, Clothes, Shoes Accessories (end time 05-Mar-09 20:57:59 GMT) na ironię "from Poland" Mam nadzieję że dobra będzie
To co, pani B. idziemy razem??
We wtorek pisalam test, po czym pani stwierdzila, ze pasuje do grupy ;-) A dzis na zajeciach bylo fajnie, potrzebuje troche czasu, zeby sie w to przypasowac. Generalnie duzo sie czyta, sa to pytania i potem na nie sie odpowiada. Kazdy po kolei. U mnie w grupie sa 3 osoby, wiec w ciagu godziny kilkanascie razy sie musze odezwac. Zadan domowych nie ma, ale daje rozne takie dodatkowe kartki z gramatyka, czy jakis tekst do przeczytania. Ja narazie bede chodzic, bo nie mam innych opcji, a zawsze cos sie poducze, czy poprzypominam.
Sylwia - fajna spodniczka
Sylwia - fajna spodniczka
doris78
A jak tam inni ludzie gadaja???bo jak dobrze i ja zaczne dukac,to sie zapadne pod zienie ze wstydu
Sylwia m-A kto to pani B??czyzbym to byla ja???a spodnica fajna,a ty masz ta co mama kupila??
Sylwia m-A kto to pani B??czyzbym to byla ja???a spodnica fajna,a ty masz ta co mama kupila??
reklama
sylwia.m
Doris a co to nie wiesz jak masz na nazwisko Ta białą spódnicę też mam A co? chcesz pożyczyc?
Podziel się: