reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Doris - ludzie roznie mowia, generalnie nikt sie nie przejmuje jak mowi, bo chodzi o to zeby sie nauczyc, a im wiecej mowisz tym lepsze efekty, fajnie, ze sie zdecydujecie, ciekawe do ktorej grupy traficie :confused:

Kasia8118 - ta moja grupa wlasnie zaczela 6 rozdzial, z tego co wiem to jest chyba 3 ksiazka, ale jeszcze jej nie mam, kobitka ma mi przyniesc na wtorek

Sylwia - najlepiej zadzwonic sobie do p.Krystyny i z nia sie umowic na ktora godzine macie przyjsc, wydaje mi sie, ze pare lekcji warto sprobowac, a jak sie nie spodoba to zawsze mozna zrezygnowac

Kasia.j no jak już jesteś na 6 rozdziale to z twoim angielskim chyba nie jest zle;-).To już połowa trzeciej książki prawie:tak:.A gdzieś jeszcze uczyłaś się angielskiego czy pierwszy raz się zapisałaś?

Kasia8118 - nie jest najgorszy, ale mowie w stylu "Kali jesc, Kali pic" ;-) potrzebuje jakis cwiczen w mowieniu i mam nadzieje, ze tu sie sprawdzi, a wczesniej uczylam sie troche w PL, ale bez efektow, tyle zeby zdac i przejsc dalej, a tu bylam dwa razy na ESOL, ale przerwalam. Za pierwszym razem po 5 miesiacach, bo sie Kubus urodzil, a za drugim razem, bo ciagle zajecia byly odwolywane, a ja w tym czasie mialam opiekunke, ktorej musialam mimo wszystko placic.

reklama
Doris - entry 3, pierwszy to byl Park Lane College w Leeds, a drugi ten Shipley College w Saltaire, i teraz sobie przypomnialam, ze bylo jeszcze jedno podejscie :-D Jeszcze chodzilam do Collegu w Horsforth, ale tam zajecia byly wieczorami, a jeszcze nie mialam prawka i jezdzilismy cala rodzinka, w koncu powiedzielismy pas, bo ilez mozna dziecko meczyc, ale B byl i jest bardzo zdeterminowany, zebym sie w koncu nauczyla, chyba bardziej niz ja.... :baffled:
A tak apropo Horsforth to przypomniala mi sie Jasmina, ze sie dawno nie odzywala.

Do góry