reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
sylwia.m Ja z mężem jadę na zakupy, a dlaczego pytasz

sylwia.j co się nie odzywasz.

roksana znowu zaczełam chodzić na callana. Jestem w grupie pani Basi, lekcja 31:-). Na spotkaniu raczej będę, radzić sobie ze stresem, niezła umiejętość.

nefretete macie więcej niż 3,5 tony rzeczy, wowww

Ja znow wieczorem mam dopiero mozliwosc przysiasc i cos skrobnac. Strasznie szybko teraz czas mi leci. Fajnie, ze spotkanko sie Wam udalo. Ja dzis sie zobaczylam w przelocie z roksanna przed zajeciami i po zajeciach z Ewa. :-)

doris - u mnie tez w przyszlym tygodniu jest red nose day

aniteczka - nie przejmuj sie, ja tez przgapilam jedno przebieranie u nas w szkole, w grudniu byl u nas dzien ksiazki i jakos nie dotarla do mnie kartka z ta informacja, za rok bedziesz w tym wszystkim smigac :tak:

nefretete - to tak samemu, zeby znalesc cos fajnego to trzeba miec duzo szczescia, fotki duzo daja, ale czasami tez mozna sie niezle nabrac, raz pojechalismy ogladac domek, bo fotki super, a dom okazal sie ruina, ale trzeba przyznac, ze fotograf byl fantastyczny

Sylwia - no wiec ja jutro zaczynam wielkie pakowanie :baffled:

Sylwia - w sobote zawozimy wiekszosc rzeczy, ktore nam wejda do auta, a w niedziele ciezarowa meble i juz tam bedziemy spac. Juz sie nie moge doczekac. Ale z drugiej strony jakos tak mi smutno sie wyprowadzac. Fajna okolica. Za plotem klub sportowy, blisko park, po drugiej stronie ulicy super pub z muzyczka na zywo, fajni sasiedzi, blisko Arab i Chinczyk z dobrym zarelkiem, oj bedzie tego brakowac. :-:)-(

Sylwia.m a ja jeszcze nic nie wiem :no:.Więc sobie pije ze smakiem:tak::-p.Tak sobie myślę że jak jutro pogoda będzie Ok.tak jak dzisiaj to może skocze na maratonik do Shipley:tak:.Dawno mnie tam nie widzieli:-).

reklama
ULCIA-i jak Kevin???co mu jest???

KASIA J,ROKSANA,4MUCHY-a gdzie Wy chodzicie na tego Callana???ile razy w tygodniu??po ile godzin??i ile kosztuje taka przyjemnosc???:-):-)
Ja wlasnie tak sie zastanawiam czy tez nie isc:baffled::baffled:Moj J ,juz popoludniami nie pracuje i moze bym sie wziel za ten moj jezyk:rofl2::rofl2::rofl2:

ROKSANA-a te spotkania dla Polakow to ile jeszcze beda trwac????no i poprsze jakies streszczenie jak bedziesz, o tym jak radzic sobie ze stresem:tak:

Do góry