reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Dziewczyny mam pytanie..czy ktoras z was leciala juz z maluszkiem samolotem liniami Ryanair?Chodzi mi o przewiezienie mleka i herbatki...jak jest z limitami tych mililitrow...mozna miec mleko modyfikowane w kartoniku?W tym temacie jestem zielona bo lece z moim partnerem i Szymkiem na Swieta i po miesiacu wracam sama z moim synkiem..juz sie boje..:baffled:
I jeszcze jak jest z wozkiem?Mam taki z fotelikiem samochodowym montowanym na spacerówkę....przejdzie??

reklama
hej dziewuszki ja na chwilke bo sie pakuje juz a jutro jazda do uk :wściekła/y:
przedewszystkim naj naj dla Gabrysia z okazji roczku !! samych kolorowych dni, duzo usmieszkow i radosci dla rodzicow
Niunka przerazila mnie wiadomosc o twoim Szymku czekam az wrocisz i wszytsko wyjasnisz co sie stalo. sle duzo buziakow dla was
YOWKA
ja lecialam liniami ryanair z liverpoolu do poznania a teraz wracam
mozesz miec wszytsko dla dzidzi mleczka w proszku w plynie itd ja miala dwa w termoseiw plynie, wozek z foteliekim mam taki jak ty zostawiasz go kolo schodow samolotu i wchodzisz z dzieckiem na rekach a jak wychodzisz wozek juz czeka na ciebie kolo schodow wiec nie jest zle. ok lece bo maly sie budzi a ja na kanapie mam pelno ciuchow (jezu gdzie ja to zmieszcze) odezwe sie juz do was z u buzka dla wszytskichh

Przedstawiam Wam moją Marysię
naszakochanamarysiavj7.jpg

trzymajcie kciuki bo ide zaraz na spotkanie z polozna.jestem strasznie ciekawa co ona mi teraz powie:confused: no juz pogodzilam sie ze moge nie zobaczyc synka przed swietami:no: bo juz chyba bardziej naturze nie moge pomoc.pewnie bedzie wywplywanko:unsure: teraz pytanie kiedy?? ustawowo wypada zaraz po swietach....ech...
hihi marysia prezentuje sie slicznie:tak:

CfCgirl....to juz znacie plec dzieciątka??Bardzo szybko :-)...super !!!ciesze sie ,ze w koncu jakas dziewczynka po Blani :tak::-D...kolejna księżniczka do Nas dolączy a chlopaki bedą sie zabijac o nie ;-):-)OGROMNE gratulacje!!!!Sliczne zdjecie tak ladnie widac rączki i glowke i kregoslup nawet...pieknie pozuje :blink:Bardzo ladne imię!

A u mnie od kilku dni szal...Szymon daje nam tak popalic..ciagle na raczki chce...placze strasznie jak go sie polozy...nie chce specjalnie spac po kąpieli i zasypia dopiero okolo 1 w nocy..ufff

MW80...z tym kiedy sobie dzidzia zazyczy wyjsc na świat to nigdy niewiadomo..a noz widelec spodobają jej sie koledy...uslyszy o mikolaju z tamtej strony brzuszka i wyskoczy ci pod choinke....pamietaj to dzidzia decyduje!!!U nas tez nic nie zapowiadalo i nagle przed terminem jeszcze 2 tyg. chlusnelo wodami z rana i nie bylo odwrotu juz :)...wiec trzymam kciuki na bez wywolywania!!!Zycze Wam -rodzicom...takiego prezeciku na swieta..a wlasciwie jeszcze przed abys mogla tulic szkraba przy choince!
Wkleilam nowe foteczki usmieszkow na blogu Szymka, wiec zapraszamy!!!:-)

Cfcgirl - w koncu jakas dziewczynka :) bo jak widac na naszym watku, nie jest latwo splodzic coreczke, wiec szczegolne gratulacje dla obojga rodzicow ;)

Niunka - super ze z maluszkiem juz lepiej i oby tak dalej

mw80 - moja polozna jak przyszlam po terminie do niej to zapytala "no baby?", byla bardzo komiczna i dostarczala nam z mezem duzo ubawu; wiem co czujesz, bo najgorsze sa te ostatnie dni wyczekiwania, no i zycze Ci rownie szybkiego i bezproblemowego porodu jak ja mialam

A u nas malutki chaosik; Macius od cyca by najchetniej sie nie odklejal; spi w porywach 30 min, wiec nie mam zbyt wiele czasu dla siebie, nie mowiac juz o pozostalych czlonkach mojej rodzinki, Kubus bardzo przezywa pojawienie sie braciszka, raz jest jak do rany przyloz, a za chwile strasznie rozrabia, jakimis wybrykami chce na siebie zwracac nasza uwage (np wczoraj nasikal do puszki i wylal potem na dywan) jest ciezko, mam nadzieje ze wkrotce sie to poprawi

no i jednak chyba swieta bede miala w jednopaku:baffled: bo termin na wywolanie mam na 27grudnia.ale nie poddaje sie-polozna zaproponowala mi masaz szyjki...i chyba sie zgodze:confused: do srody mam podjac decyzje.juz sie na czytalam tyle na ten temat, ze mam dosyc.A kolejne 10 dni czekania to chyba mnie psychicznie wykoncza:no: ech dzieki za pocieszke dziewczyny

reklama
No u nas wielkie przygotowania do wyjazdu, tzn ja przygotowuje wszystko i wszystkich a mąż zajmuje się autem. Jutro w nocy wyruszamy do Polski i już się nie mogę doczekać. Wszystko poprane, poprasowane , dzisiaj tylko po racy pojedziemy na ostateczne zakupy żywieniowe i jakieś słodycze dla dzieci no a jutro pakowanie wielkie. No i w drogę. Czwartek wieczór już bedziemy w domku sie wygrzewać.
No i oczywiście jak na złość wszyscy czegoś ode mnie chcą, nie patrzą ,że mam pakowanie, swoje sprawy do załatwienia. No ale nic to, potem 3 tygodnie słodkiego lenistwa.
Jak tylko bede miala dostęp do kompa i neta odezwę się natychmiast.
A póki co uciekam się do pracy szykować
Pa kochane
Karolinko właśnie obejrzałam zdjęcia z chrztu.Powiem Ci,że Gabrys jest niesmowity. Bardzo elegancki kostiumik miałaś. Ale Gabrys po prostu bije na głowe wszystkich. Cudo. Ucałuj go od nas

Do góry