reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Piekny,cudowny a jaki slodziutki. Az sie poryczalam:-D
Macius-mam sentyment do tego imienia i gratuluje wyboru. Swoja droga to duzy Kasiu Twoj synus. Moj maz zalozyl sie ze mna ze nasz Maks tez bedzie mial ponad 4 kilo:szok:
Ucaluj mocno Maciusia od wirtualnej cioci Kamili!!!!!!

reklama
Kasiu fantatsyczny ten Twój Maciuś. Macki to dobre chlopaki. Mój brat ma tak na imię...Jest bardzo rozsądny i ambitny, mimo że ma ,,tylko'' 22 lata. No ale niektórzy w jego wieku są bardzo niedojrzali.Uganiają sie laskami, wielkim zaszczytem jest dla nich nawalenie sie i pranie się po pysku. No ale dosyć reklamowania imienia Maciej,
Ciekawa jestem jak Kubuś zareagowął na nowego mieszkańca

czesc wszystkim,

U nas powoli wszystko sie normuje, maly coraz lepiej je i spi, dzis nawet sie przespalam 3 godzinki w nocy :), byla teraz u nas polozna, jak na razie wszystko jest w porzadku, ma tylko problemy ze skora i jak nie ustapia pryszczyki do poniedzialku to musimy isc do lekarza, sprawdzic co to jest.

Kubus jest calkiem pozytywnie nastawiony do braciszka, myslalam ze bedzie gorzej. Ale adoruje go caly czas, pomaga przy przewijaniu, kapieli, teraz go nawet chcial poczestowac paluszkami :) wiec musimy go bardzo pilnowac. Braciszek sie troche wkupil w jego laski prezencikiem :) dostal koparke z Boba Budowniczego (fajny pomysl podsunela mi kuzynka meza, by dzidzia przyniosla prezencik dla starszego braciszka - sprawdzil sie). Oczywiscie czasem dokazuje, jak za malo sie mu poswieca uwagi to walnie w lozeczko ze zlosci, albo zacznie krzyczec. Ma bardzo duzo w sobie energii, trzeba go wymeczyc w ciagu dnia, a tu jak na zlosc taka beznadziejna pogoda.
W kazdym razie jakos panujemy nad wszystkim w domu, a balam sie tego najbardziej, ze sobie nie bedziemy mogli poradzic. Kolejny egzamin nas czeka w poniedzialek, bo babcia wyjezdza w niedziele i zostaniemy sami. Ale tylko na tydzien, bo potem przyjezdzaja moi rodzice na swieta, juz sie nie moge doczekac.

tutaj mozna zobaczyc Kubusia - Tygryska: Album/31.11.07 - Jakub i Maciej Jaroccy (www.rodzinka.info)

a tutaj wiecej fotek maluszka i naszej rodzinki: Album/11.12.07 - Jakub i Maciej Jaroccy (www.rodzinka.info)

cfcgirl - ja tez mam brata Macka (25lat) i tez nie da sie zlego o nim slowa powiedziec

Kasiu moje ogromne gratulacje!!!!
Macius jest sliczny, duzy chlopak.
Zycze Wam duzo, duuzo zdrowka i samych radosnych dni.

Edytko kochana jak przeczytalam, ze Szymus jest w szpitalu to az zamarlam:-(. Ogromnie Wam wspolczuje. Jak tylko znajdziesz chwilke daj znac jak sie sprawy maja. Bardzo sie zmartwilam. Mam nadzieje , ze maly szybko wyzdrowieje. Trzymaj sie kochana.

Buziaki i pozdrowienia dla Was wszystkich.

Wszystkiego najlepszego dla Gabrysia z okazji 1 urodzin,
abys rosl zdrowy,
duzo
sie usmiechal
oraz
sprawial rodzicom mnostwo radosci

Edytka napisała,że z maluszkiem lepiej juz, że dostał antybiotyk.

happybabyts3.gif
Kochany Gabrysiu, wszystkiego naj naj z okazji roczka.

Życzymy Ci, żebyś zawsze był taki słodki i kochany jak teraz,
żeby Twoje dnii pełne byly tylko radosnych chwil
i żeby otaczali Cię tylko sami przyjaciele.
happybirthdayij2.gif

reklama
Do góry