reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Witam z wieczorka!

ALe sie dziewczyny rozpisały?1.....hohoho ogródki ja jak coś chetnie pomoge w zbieraniu do wazonów:):-D:-D
Aniteczka- jak napisalas wczoraj zafarbowlaam na ciemnie myslam z ebd wygldała jak Ja:-);-)a Ty ciut sobie tylko farbnełaS, ale ładnie wygladasz:).

Kurcze tle piszecie z ejuz zapomnialam co komu mialam napisac:/:-D:-(

Laseczki a odnosnie tych szczepionekk to Wy dostajecie jakies wezwania czy cos?!. Ja nic nie dostaje moze dlateo, że Marcel w PL miał wszystkie szczepionki na pnełmokoki przed wylotem do UK, i one widziąły ksiazeczke szczepien wiec chyba dlaetego nie djaa wezwan?!.A w PL natepne mial miec przed 6 rokiem zycia.

BOZENA M-z tego co pamietam to Kuba mial jak szczepiene jak skonczyl 4 lata:-)wiec jakby co to ci napewno przysla:tak:i beda ci przysylac dopoki sie nie zjawisz u nich:tak:
Ja wlasnie mialam taka sytuacje,poszlam z Kuba na szczepienie i za jakis czas znowu mi przyslali ze mam sie zglosic na to samo szczepienie ale ja nie poszlam bo juz mial i za jakis czas znowu i znowu a mi sie caly czas nie chcialo isc tam do nich i wyjasniac:no:az wkoncu musialam bo by mnie tymi listami normalnie zawalili,no i oczewiscie u nich w komputerze byl blad,mieli zaznaczone ze nie mial szczepienia ale na szczescie ja mialam kartke co oni daja po szczepieniu:-)i wkoncu przestali przysylac:-D:-D

Witam z wieczora:tak:.Kurcze mały dzisiaj nie chciał spac i robiłam dwa podejscia żeby zasnął :crazy:.No w końcu udało się za drugim razem:tak:.Aniteczka kolorek fajny,taki naturalny :tak:.Sylwia.m to co spotykamy się w czwartek w kulkolandzie tak o 11?Pasuje Ci?Ktoś jeszcze chętny???

BozenaM - jak bedzie mial miec szczepienie, to na pewno przysla list, albo zadzwonia z przychodni, do mnie teraz HV dzwonila, ze mam Kubie zrobic przed pojsciem do szkoly

U mnie wszyscy juz spia. A mnie sie nie chce. :-( Cos sobie chyba poczytam, albo moze pogram :confused:
Jutro ide na angielski. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Mam przyjsc na 17.30, dla dziewczyn wtajemniczonych to sa jakies juz zajecia? Bo nie bardzo zrozumialam ta kobite, czy przed zajeciami ze mna bedzie rozmawiac czy po? hmmm.....
Od kiedy przestalam karmic to mam ochote robic milion rzeczy, pojsc do jakiejs szkoly albo na jakis kurs, a tu jak na zlosc srodek semestru :crazy::dry:

Doris78- aha niom to dobrze ze przysyłaja, wiec jak nic nie mama tzn ze nic nie zaniedbałam:-)
KasiaJ- Ty to mas zjka ja mialam aż w koncu zapisałam sie do college:):-)i teraz rozpaczam bo rpace koncze po 16 w domu jestem 17,30 a college 18:);-)i dzisija sobie dałam na luzz.
Ale gdzie chchesz chodzic na angileski?!
Do mnie sa przyjecia na zajecia kolezanka w zeszłym tyg sie zapisała i teraz 19 ma interviev a po 20 zaczyna z emna zajecia:-)

BOZENA M-ja tez tak chodzilam jak tu przyjechalam do pracy a potem do szkoly na szybkiego:tak:pracowalam tylko dwa dni ,ale akurat w te dni jak mialm szkole popoludniu i tez tak latalm i Kuby caly dzien nie widzialam:-(

Hej z wieczora
Szymon juz po 2 dawce antybiotyku i o niebo lepiej. Artur smial sie z niego z czegos tam a on na to: to nie bylo smieszne tato :szok: Plakal mi dzisiaj wczesniej 2h40min juz nie wiedzialam jak mu pomoc:-(
Roksanna1- to podobno od niesplywajacego kataru jest:-( psikam mu czasami czyms do noska ale i tak wszystko nie zejdzie:-( A jak uchronic od kataru, glupi wiatr i juz mu z nosa leci:szok:
SylwiaM- no to czym sie teraz bedziesz wozic? A bedzie z tylu zapasowe kolo?;-)
No i duzy ogrod sobie spraw na przyszlosc - opyla ci sie:tak:
UlciaC- ja mam rzeczy raczej od 6-12mcy bo takie 12-18 to moj dwulatek jeszcze nosi:szok::-D:-D A co do dentysty to w bradford chyba bedzie ci ciezko znalezc. poszukam gdzies numer- dzwonisz a oni szukaja ci dentysty ktory przyjmuje nowych pacjentow i jest w miare blisko- ostatnio znalezli mi leeds :tak:
Kasia8118- ja sie pisze na kulki a potem moze na herbatke u ciebie??????????:-p
Aniteczka- przychylam sie do wypowiedzi ze fajnie bo bardzo naturalne a nadal jestes bondyna:tak:

Ja wlasnie bylam dzisiaj u dentysty takze ledwo przezulam obiad a moj nie zjadl wcale:-D:-D:-D:-D Mam wiec gotowy na jutro:-D:-D

reklama
AMPAR-no to zdrowka dla Szymonka:-):-):-)OJ biedak sie wymeczyl,no i widzisz sprawdza sie to co kazdy mowil ze sie to nawraca:-(a tutaj taka pogoda straszna ,wiecznie wieje,chyba bedziesz mu musiala caly rok jakas czapke zakladac:baffled::baffled::sorry2:
KASIA8118-nO to jak juz zapraszasz wszystkich to moze i ja przyjade:tak:myslalm ze wy tak z Sylwia samotnie sie spotykacie:tak:
MARTA84-NO wlasnie a Ty kiedy wracasz????

Ostatnia edycja:
Do góry