reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

A no tak. A tu juz wypowiedzieliscie? Pewnie nie mozesz sie doczekac, co? A co wypozyczacie vana prywatnie czy przeprowadzke bierzecie?

reklama
Tak, tu jestesmy do 9 marca. A tam nie wiem od kiedy, ale facet mowi ze ze wszystkim zdarzymy, wiec jeszcze nie panikuje. Mamy znajomego co pracuje w firmie przeprowadzkowej i nas juz raz przeprowadzal. Mam nadzieje, ze tym razem tez sie zgodzi. :tak:

Doris78- a my na zakupy do leeds;-) A co do szymka to chyba tak bede musiala robic z czapka:-( Najgorsze bylo jak placzac mowil mama ratuj:-(
OOO dobry pomysl:-D
Wiesz co moj Kuba tez zawsze tak krzyczal -mamo ratuj:-:)-:)-(a ja razem z nim plakalam bo nie bylam w stanie mu pomoc,ale tez dwie dawki antybiotyku dostal i bol juz minal:tak:

Doris78 Ok.ale oprócz wstępu kupujecie jeszcze kawę i ciacha :tak:;-):-D.
No dobra,za dwie godziny spokoju jestem w stanie Ci nawet 5 ciastek kupic:-D:-D:-D
KASIA,J-oj to Ci ni zazdraszczam pakowania:no:ale to dobrze ze maam twoja jest to Ci pomoze:tak:

Kasia8118- a ja to co, nieaktywna:-D:-D:-D Chociaz raz mi sie udalo ze ktos tu siedzi:-p A ja bylam na dymku- nie mylic z dymankiem;-)
Kasiaj- a to i pomoc wam sie trafi;-)
Doris78- no wlasnie to jest najgorsze ze nic nie mozesz zrobic. To ja kupie 5 kaw i w droge:tak:

kupiłam w sobotę 2 wiązanki żonkili w morrisonie,dzisiaj w pełni rozkwitły i cała sypialnia pachnie mi wiosną-super :tak: Zaraz zabieramy sie za ogladanie '50 pierwszych randek' za kazdym razem placze na tym filmie jak bobr :-D

Ale miałyście wczoraj produkcję:szok::szok::szok:

Ja tylko na chwilkę wpadłam przywitac się i zmykam do rodzicow na posiadówę całodzienną:-)
Aha i chciałabym zaznaczyc, że ja żadnych dzieci nie pilnuję:-p wystarczy mi jeden rozbójnik:angry:

reklama
Witam
dziewczyny poszalałayście:szok: tyle postów:szok:
no nie , już nie pamiętam co która pisała:baffled:

wiecie co ???????jak tak się zastanawiam,że jak pracowałam to w domu miałam zrobione wszysko na czas , a teraz siedzę w domu i z niczym nie mogę się wyrobić:no: robię wszysko na ostatnią chwilę;-) no zgadnijcie dlaczego nie mam czasu na domowe obowiązki???????:baffled:

za godzinę przychodzi do mnie znajoma, to mam chociaż motywację żeby szybko posprzątać i przygotować obiad:tak:
wpadnę tu wieczorkiem;-)

Ostatnia edycja:
Do góry