reklama
Tak, tu jestesmy do 9 marca. A tam nie wiem od kiedy, ale facet mowi ze ze wszystkim zdarzymy, wiec jeszcze nie panikuje. Mamy znajomego co pracuje w firmie przeprowadzkowej i nas juz raz przeprowadzal. Mam nadzieje, ze tym razem tez sie zgodzi.
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
OOO dobry pomyslDoris78- a my na zakupy do leeds;-) A co do szymka to chyba tak bede musiala robic z czapka:-( Najgorsze bylo jak placzac mowil mama ratuj:-(
Wiesz co moj Kuba tez zawsze tak krzyczal -mamo ratuj:---(a ja razem z nim plakalam bo nie bylam w stanie mu pomoc,ale tez dwie dawki antybiotyku dostal i bol juz minal
No dobra,za dwie godziny spokoju jestem w stanie Ci nawet 5 ciastek kupicDoris78 Ok.ale oprócz wstępu kupujecie jeszcze kawę i ciacha ;-).
KASIA,J-oj to Ci ni zazdraszczam pakowaniaale to dobrze ze maam twoja jest to Ci pomoze
kasia8118
Fanka BB :)
No tak skoczyłam tylko pranie powiesic a tu dziewczyny uciekły spac:-(.No ja jestem ciekawa czy ja dzisiaj szybko pójdę spac po tych trzech kawach jakie wypiłam.
kasia8118
Doris78 a co ty dzisiaj taka aktywna na forum?
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Ja tez dzisiaj wypilam 3 kawy ale oczy mi sie juz zamykaja tagze dobranoc:-):-)
ampar3
Kasia8118- a ja to co, nieaktywna Chociaz raz mi sie udalo ze ktos tu siedzi A ja bylam na dymku- nie mylic z dymankiem;-)
Kasiaj- a to i pomoc wam sie trafi;-)
Doris78- no wlasnie to jest najgorsze ze nic nie mozesz zrobic. To ja kupie 5 kaw i w droge
Kasiaj- a to i pomoc wam sie trafi;-)
Doris78- no wlasnie to jest najgorsze ze nic nie mozesz zrobic. To ja kupie 5 kaw i w droge
mojadzidzia
kupiłam w sobotę 2 wiązanki żonkili w morrisonie,dzisiaj w pełni rozkwitły i cała sypialnia pachnie mi wiosną-super Zaraz zabieramy sie za ogladanie '50 pierwszych randek' za kazdym razem placze na tym filmie jak bobr
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Ale miałyście wczoraj produkcję
Ja tylko na chwilkę wpadłam przywitac się i zmykam do rodzicow na posiadówę całodzienną:-)
Aha i chciałabym zaznaczyc, że ja żadnych dzieci nie pilnuję wystarczy mi jeden rozbójnik
Ja tylko na chwilkę wpadłam przywitac się i zmykam do rodzicow na posiadówę całodzienną:-)
Aha i chciałabym zaznaczyc, że ja żadnych dzieci nie pilnuję wystarczy mi jeden rozbójnik
reklama
MarzenaM
Witam
dziewczyny poszalałayście tyle postów
no nie , już nie pamiętam co która pisała
wiecie co ???????jak tak się zastanawiam,że jak pracowałam to w domu miałam zrobione wszysko na czas , a teraz siedzę w domu i z niczym nie mogę się wyrobić robię wszysko na ostatnią chwilę;-) no zgadnijcie dlaczego nie mam czasu na domowe obowiązki???????
za godzinę przychodzi do mnie znajoma, to mam chociaż motywację żeby szybko posprzątać i przygotować obiad
wpadnę tu wieczorkiem;-)
dziewczyny poszalałayście tyle postów
no nie , już nie pamiętam co która pisała
wiecie co ???????jak tak się zastanawiam,że jak pracowałam to w domu miałam zrobione wszysko na czas , a teraz siedzę w domu i z niczym nie mogę się wyrobić robię wszysko na ostatnią chwilę;-) no zgadnijcie dlaczego nie mam czasu na domowe obowiązki???????
za godzinę przychodzi do mnie znajoma, to mam chociaż motywację żeby szybko posprzątać i przygotować obiad
wpadnę tu wieczorkiem;-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: