reklama
mojadzidzia
Fanka BB :)
ampar3 ja poczatkowy okres ciazy przechodzilam calkiem normalnie,oprocz tych plamien ktore wystraszyly mnie na smierc no i moze wiekszego niz zwykle zmeczenia to czasami nawet zapominalam ze mam dzidzie w brzuszku.Zadnych nudnosci ani specjalnych zachcianek,poki co dzidzia mnie oszczedza-oprocz tego ze mnie okopuje ale ja taka szczesliwa jestem z tego powodu
kasia8118
Witam z rana:-).Jest tu kto,czy wszystkie odsypiają romantyczną noc?Oj nie chciało mi się dzisiaj wstac z łóżka a mały mnie atakował ze wszystkich sił.Ledwo oczy otworzyłam to musiałam już most z klocków budowac.Jakoś tak szaro za oknem żeby tylko nie padało.
4muchy
Oj żeby tylko nie padało boja za chwilę muszę wyjść
Witam!
I jak tam wszystkie Panie zadowolone?!:-);-)
Ja tak gdyby nie to, ze chchialam sobie wczoraj "dogodzic" przed kolacyjka z meżem i poszłm z kumpela do solarium.Ale zpomnialam, ze dawno nie byłam i posżłam na dzien dobry na 10 min od razu dziewczyny ja cał noc cierpaialmmówie Wam jak nigdy prosiłam zeby jak anjszybciej skonczyła sie nc i zaczał dzien zebym ni musial lezec.
ALe naszczescie to sei zaczeło duzo pozniej po przyjemnej nocy"
I jak tam wszystkie Panie zadowolone?!:-);-)
Ja tak gdyby nie to, ze chchialam sobie wczoraj "dogodzic" przed kolacyjka z meżem i poszłm z kumpela do solarium.Ale zpomnialam, ze dawno nie byłam i posżłam na dzien dobry na 10 min od razu dziewczyny ja cał noc cierpaialmmówie Wam jak nigdy prosiłam zeby jak anjszybciej skonczyła sie nc i zaczał dzien zebym ni musial lezec.
ALe naszczescie to sei zaczeło duzo pozniej po przyjemnej nocy"
Ja by chetnie odespala sobie te noc. Maciek dal mi dzis niezly wycisk. Chyba konczymy z nocnym karmieniem, bo mam juz dosc tych ciaglych pobudek :-(
Kasia8118 - Maciek tez mi otwiera oczy i musze z nim bawic, bo nie ma braciszka :-(
BozenaM - no chcialo sie miec piekna opalenizne dla mezusia, to trzeba troche pocierpiec ;-)
A ja mam strasznego leniwca.
Kasia8118 - Maciek tez mi otwiera oczy i musze z nim bawic, bo nie ma braciszka :-(
BozenaM - no chcialo sie miec piekna opalenizne dla mezusia, to trzeba troche pocierpiec ;-)
A ja mam strasznego leniwca.
Cześć dziewczyny, odzyskałam już wreszcie komputer. Ale niestety nadal nie naprawiony.Więc od czasu do czasu wyje jak szalony bo klawiatura robi spięcie i wtedy muszę w niego walić. A jak chce spację to z potrójną siłą muszę na nią naciskać. Także odradzam kochane picie kawy przy komputerze, szczególnie jeśli to laptop i są małe dzieci w domu.:---(
Całe szczęście wina leży po stronie wszystkich domowników. Inaczej miałabym przerąbane.
Mam trochę do nadrobienia.
Póki co doczytałam do tego jak wasi mężowie spali poza sypialnią. Strasznie się uśmiałam. Kasia.j faktycznie nie wyglądasz na taką ostrą.:-):-):-):-)
Witam nową koleżankę.
BożenaM powiedz mi gdzie tutaj jest solarium, nigdzie mi się nie rzuciło w oczy. Nie jestem wielkim zwolennikiem ale już jestem taka blada że mój podkład z listopada wydaje się super ciemnym i muszę się chyba odrobinę opalić .
Kasia8118 pozdrowiłam od Ciebie kobite od angielskiego. Pamiętała Cie i też przesyła pozdrowienia Tobie i mężowi.
4muchy dzięki jeszcze raz za podwiezienie.
Całusy
Całe szczęście wina leży po stronie wszystkich domowników. Inaczej miałabym przerąbane.
Mam trochę do nadrobienia.
Póki co doczytałam do tego jak wasi mężowie spali poza sypialnią. Strasznie się uśmiałam. Kasia.j faktycznie nie wyglądasz na taką ostrą.:-):-):-):-)
Witam nową koleżankę.
BożenaM powiedz mi gdzie tutaj jest solarium, nigdzie mi się nie rzuciło w oczy. Nie jestem wielkim zwolennikiem ale już jestem taka blada że mój podkład z listopada wydaje się super ciemnym i muszę się chyba odrobinę opalić .
Kasia8118 pozdrowiłam od Ciebie kobite od angielskiego. Pamiętała Cie i też przesyła pozdrowienia Tobie i mężowi.
4muchy dzięki jeszcze raz za podwiezienie.
Całusy
roksanna1 - ja poszłam tam gdzie poleciły mi znajome i to jest niby jedno z lepszych.Dokładnie to ono znajdueje sie w centrum. Nie wiem czy wiesz gdzie jest Agencja "Major"i tam naprzeciwko Majora jest taki sklep z ciuchami dzieciecymi czesc tych ciuszkow jest wystaiona w koszach przed sklepem.Tak Wiec solarium jest na tym skelpem an 2 pietrze.Wchodzi sie tam od uliczki która jest obok jest tam szyld Fryzje wchodzisz na 1 pietro i mówisz do babki ze chchesz na solarke.
Masz do wyboru 6 min/2Ł, lub 9 min./3Ł.ALe Uwazaj ja psozłam na to 9 i skonczyłam tak a nie innaczej;-), ale jak to mówia "cierp ciało, jakżes chchiało"....tam jest czynne od pon -sob 9-17.
Jedyny ból tych wszystkich solarek tytaj, że po1. nikt nie sprzata po osobie wychodzacej, po 2 w wiekszosci nie ma okularków ochronnych:/.Ja pod stopy podkładam reczniczek papaierowy który bire ze soba:/:-(
Masz do wyboru 6 min/2Ł, lub 9 min./3Ł.ALe Uwazaj ja psozłam na to 9 i skonczyłam tak a nie innaczej;-), ale jak to mówia "cierp ciało, jakżes chchiało"....tam jest czynne od pon -sob 9-17.
Jedyny ból tych wszystkich solarek tytaj, że po1. nikt nie sprzata po osobie wychodzacej, po 2 w wiekszosci nie ma okularków ochronnych:/.Ja pod stopy podkładam reczniczek papaierowy który bire ze soba:/:-(
mojadzidzia
roksanna1 ja chodzilam na solarium przez dluzszy czas i rowniez bylam zadowolona,od kirkgate'a w dol,tam jest fryzjer na rogu,sporo second hand shops,gregs i zaraz po schodkach w dol jest solarium Cen nie kojaze ale ja zawsze kupowalam karnet,najbardziej sie oplaca i jest wazny przez rok
aniteczka a co sie z toba dzieje?
moja noc walentynkowa nie za specjalna bo brzusio mnie troche bolal a poza tym pan S mial wczoraj jakis wazny mecz football z ktorego nie mogl zrezygnowac wiec obiado-kolacje zjadlam z bratem,on przynajmniej zawsze zadowolony z tego co przygotuje
aniteczka a co sie z toba dzieje?
moja noc walentynkowa nie za specjalna bo brzusio mnie troche bolal a poza tym pan S mial wczoraj jakis wazny mecz football z ktorego nie mogl zrezygnowac wiec obiado-kolacje zjadlam z bratem,on przynajmniej zawsze zadowolony z tego co przygotuje
reklama
Czesc laski!
Mam zamiar wybrac sie wreszcie na basen z Maja (bo przestala sie wydzierac podczas kapeli), mozecie mi polecic jakis fajny basen z brodzikiem. Wiem, ze w Huddersfield jest fajny, ale tam jest zawsze duzo ludzi.
roksanna1 ja tez wylalm, ale cole na laptopa, potem spalil sie drugi, obydwa byly zaraz po gwarancji takze nie polecam HP, a ty masz gwarancje ??
Z tym spieciem to moze masz zle wpieta tasme.
BożenaM ja to sie boje na wiecej niz 3 min isc po tym jak sobie poslatki poparzylam
Mam zamiar wybrac sie wreszcie na basen z Maja (bo przestala sie wydzierac podczas kapeli), mozecie mi polecic jakis fajny basen z brodzikiem. Wiem, ze w Huddersfield jest fajny, ale tam jest zawsze duzo ludzi.
roksanna1 ja tez wylalm, ale cole na laptopa, potem spalil sie drugi, obydwa byly zaraz po gwarancji takze nie polecam HP, a ty masz gwarancje ??
Z tym spieciem to moze masz zle wpieta tasme.
BożenaM ja to sie boje na wiecej niz 3 min isc po tym jak sobie poslatki poparzylam
Podziel się: