reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

U nas zapowiada się długi wieczór.Położyłam spac małego o 17 bo strasznie był marudny i obudził się po godzinie zjadł coś i poszedł dalej spac.Pewnie obudzi się jeszcze i będzie pełen energii:tak:.No trudno :baffled: jakoś damy rade .Sylwia i Dorota ja też wam życzę udanego urlopu:tak:.Mam nadzieje że pogoda wam dopisze :tak:.

reklama
Brydka super pomysł:tak::-) przekaże Madzi
juz robie wszystko zeby jej pomoc... sama wiele jej nie moge przesłać ale chociaz staram sie nagłośnic sprawe...
juz moj kolega w stanach zebral około 100dolców i w ta niedziele podczas mszy bedzie dalej zbieral pieniadze w NY. śpiewa facet w jakims zespole piesnie religijnej w stanach i rowniez nam pomaga jak moze.
chocby kazdy z moich zanjomyh przesłał by po symbolicznej złotówce to napewno uzbierałaby sie jakaś konkretna kwota, która może pomóc dziecku
wiem ze kazda z nas zrobi wszysto dla swojego dziecka dlatego mysle , ze rozumiecie

Jeśli chodzi o scrapki do wywołania jak się ugada z allegro z aukcją, mogę ci kilka takich zrobić, nie ma problemu ;) jeśli się zdecydujesz wal śmiało, a teraz znikma, bo jutro przygotowanie jedzonka mnie czeka, i dla Panów jak mnie nie będzie i dla ... Pań, co będą, buziaki i trzymam kciuki za zbiórkę ;)

Dziewczyny dzieki,mam zamiar sie fajnie bawic na sniegu:-):-)no i nauczyc sie na nartach jezdzic:-)
CFCGRIL-no to super,ze wszystko ok:-):-)oj i wiem ze przezylas to jak ja usypiali,ja jaki kiedys Kuba byl chory i w szpitalu sie znalazl i mu go do kroplowki podlaczali tez byl straszny widok,plakalam razem z nim:-):-)
NEFRETETE-oj szkoda Igorka i jego mamy:-:)-:)-(zauwazylas,ze Igorek jest podobny do twojego Alexa:dry::sorry2::sorry2:przynajmniej dla mnie:tak:
KASIA.J-no to super masz pomagiera:-D:-Dmoj Dawid za nas smieci wyrzuca,uwielbia to robic i juz Kuba zaczyna go wykorzystywac i kaze za siebie ,mu wynosic:-D:-D
BRYDKA-fajny pomysl z tymi scrapami,a przy okazjii jaki uczynek:tak::tak:super

nefretete - to przykre co spotkalo Twoja kolezanka i jej synka, mam nadzieje, ze wszystko dobrze sie skonczy i postaram sie pomoc
Zbliza sie kwiecien i w Pl duzo teraz bedzie takich historii. Zal mi tych wszystkich dzieci. Ogladalam wczoraj zdjecia tej dziewczynki, Emilki, o ktorej mowili w wiaodmosciach co jest po przeszczepie i chemioterapii, a teraz zlapala grzybice pluc i leczenie ma kosztowac 40tys zl miesiecznie :szok: Miala takie sliczne krecone wloski i wygladala jak aniolek, a po tych wszystkich zabiegach ma takie smunte oczka... :-(

Cfcgirl - najwazniejsze, ze cos zdiagnozowali, oby te kropelki pomogly i malutka poczula sie lepiej

kasia.j niestety jest bardzo duzo dzieci ktore potrzeboja pomocy... wiem ze pomagajac Igorowi choc w malym procencie moza brac udzial w czyms wielkim... mam nadzieje, że jak w maju pojade do Polski to będzie już po tej pierwszej operacjii ściśnie ciotke za paluszka:-) no i oczywiście mam obiecanego buziaczka:-D:-);-)
doris78 szerokich stoków:-)

reklama
A tu co za cisza? Wrocilam do domku, zrobilam sobie herbatke, zasiadlam przed kompa majac nadzieje cos poczytac, a tu pustki :szok:

Do góry