reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

ja rowniez zdziwiona jestem ta cisza,tylko sylwi i doroty zabraklo i sie forum rozpada :-:)-( hej,tak nie moze byc
ja wlasnie chcialam wam napisac ze zadziwia mnie angielska glupota,kazdego dnia coraz bardziej Zastanawiam sie ile osob dziennie zglasza sie do szpitala z polamanymi nogami :no::no::no: nie wiem jak u was ale na bd5 ludzie chodza jakby byli przyczepieni do podloza wszedzie lod :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czy naprawde tak ciezko posypac chodniki piachem??? Przeciez tutaj placi sie wysoki tax a im szkoda nawet na piach,pewnie beda czekac az samo sie roztopi KRETYNI:crazy::no::angry::crazy:

reklama
Hej
Ano cicho tu rzeczywiscie:szok: ja dzisiaj znowu mialam maluszka z 40 stopniami, rzygajacego i z biegunka:-( Juz mam naprawde dosyc tych wirusow. Chyba przestane do wiosny na play grupe chodzic- chociaz wiem ze to tez nie jest wyjscie:-(
mojadzidzia- mi dzisiaj lekarz zadzwonil ze chce malego zobaczyc skoro takie objawy i malo tez sie nie wywalilam. Dobrze ze wzielam wozek bo jak bym malego na rekach niosla to byloby nieciekawie:no:
kasia8118- a jak u was. Damy wam znac jutro tak do 14 czy wszystko ok jak nie to niech radek nie przyjezdza tylko podjedziemy na godzinke czy 2 autem

Jedno co dobre ze wykurzylo mnie na spacer:-)

no nie dziewczyny szok naprawdę jest z tymi chodnikami:baffled::baffled::baffled:
sam lód po prostu..dzisiaj miałam okazję się przejść i .....szłam po ulicy zamiast na chodniku, bo bym się połamała chyba:confused:
moja dzidzia-nie bój się forum się nie rozpadnie:-D:-D:-D
damy radę bez sióstr:-D:-D
ja tu jestem niedługo ale anglicy mają naprawdę nie pokolei w głowie i to nie tylko z odsnieżaniem:no:..mam wrażenie,że tu wszystkim brakuje 5 klepki:nerd:...zero organizacji,najlepsi są pakole w taksówkach- mówię do nich po angielsku a oni hyyyy???jestem zmuszona mówić po pakolsku czasami...:dry:
np mieszkam na daisy hill i anglicy mówią "dejzi hil" a pakole "dizy hill"
mój mężulek mówi do nich po pakolsku jak wsiadamy do taksówki..i oni rozumieją a po angielsku erooo:baffled::baffled::baffled:

Widzialam dzis mnostwo ludzi, ktorzy chodzili po ulicy, bo chodniki w stanie krytycznym. A na poludniu UK to podobno tragedia :szok: W niedziele zapowiadaja obfite opady, wiec kto wie, co sie bedzie dalej dzialo :confused: Na wszelki wypadek zrobilam mega zakupy jedzonkowe :tak:

aniteczka - maja oni swoja specyficzna wymowe, ale Polacy tez.... :-) jak sie taki odezwie w sklepie to od razu mozna rozpoznac ze z Polski ;-) wazne, zeby sie dogadac

Kasia8118 - a Ty jak sie czujesz?

Dziewczyny żyje,ale czuje się fatalnie:-(.Dawno tak długo mnie nie trzymało:wściekła/y:.Ampar3 musisz jutro byc bo jedzonko już w trakcie robienia :tak:.My też umierający także nikt nikogo nie zarazi :tak:.Mam nadzieję że do jutra będzie lepiej.Mój mały też rzygnął dzisiaj dwa razy :-(.A co do ludzi chodzących po jezdni to tez dzisiaj taką jedną widziałam i strasznie się przeraziłam :szok:.Prawie otarła nam się o samochód:szok:.

narazaja ludzi na niebezpieczenstwo zamiast cos z tym zrobic :angry::angry::angry::angry: a juz w szczegolnosci wspolczuje matkom z malymi dziecmi i WOZKAMI troche sie dzisiaj usmialam jak patrzylam przez okno na mloda azjatke pchajaca wozek ale tak naprawde to az zlosc we mnie kipi jak sobie pomysle ze przeciez tak niewiele trzeba zeby poprawic sytuacje tylko ze nikt tu nie narzeka,pytanie czy oni sa az tak opanowani czy az tak glupi???? :confused::crazy::baffled:

mojadzidzia- aniteczka ma racje- zastoje na forum sie zdazaja ale to normalka- o nic sie nie boj. Nastepne spotkanie na pewno bedzie i mamy nadzieje ze sie pojawisz;-)
aniteczka- ja tez szlam z wozkiem juz potem po ulicy:tak: na szczescie kierowcy byli wyrozumiali i mnie przepuszczali- czulam sie jak kierowca:-D:-D:-D- chociaz raz w zyciu:-p
Kasia8118- byc to my bedziemy na pewno:tak: najwyzej maluchy sobie porzygaja:-D:-D A ta dziewczynka co bedzie to w jakim wieku?

Maly zasnal na rekach w salonie:-( Nie mialam sumienia go odkladac do lozka- boje sie ze bedzie wymiotowal albo dostanie temperatury wiec dzisiaj spi z nami- i znowu mamy deske:rofl2:

AMPAR3 TA PARKA CO BĘDZIE NA IMPREZCE MA DZIEWCZYNKĘ 3 MIESIĄCE STARSZĄ OD KRYSTIANA:tak:.TROCHĘ JESTEM ZŁA NA RADKA ZE NIE POWIEDZIAŁ TEMU KOLEDZE ZE JA Z MAŁYM CHORA:crazy:.MUSZĘ GO JUTRO ZMOBILIZOWAC ŻEBY ZADZWONIŁ I UPRZEDZIŁ :sorry2:.WIEM ZE TO TROCHĘ PÓZNO,ALE LEPIEJ PÓZNO NIŻ WCALE :tak:.MAŁY ŚPI U SIEBIE ALE CAŁY CZAS CZUWAM BO STRASZNIE KASZLE :-(.

reklama
hej laseczki
jak tam u was zima? u mnie juz sladu nie ma:-D
ja juz od kilku dni chodze nie wyspana:wściekła/y: Alexowi zabki ida i w nocy mi strasznie marudzi...biedoczek moj

ampar3 kasia8118 - udanej imprezy;-)

Do góry