reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Dziewczynki trzymajcie kciukaski za Marysię.Idiemy dzisiaj do tego BRI...
Aniteczka popytaj np w Asda, wiem,że tam często poszukują.Może jak raz. zobacz sobie też w lokalnych gazetach, często ogłaszają się,że potrzebują np do sprzątania wieczorami. Może warto na razie. Albo zobacz na www. jobcebtreplus.co.uk bez wychodzenia z domu przejrzysz oferty job cente.
Sylwuś -dziubaski dla Ciebie...;-) Prawdopodobnie wpadniemy do Was w poniedziałek, bo Michał kończy już nadgodziny.Ale to jeszce się prywatnie ustawimy.
Jak ten śnieg nei przestanie padać, to Anglia zniknie z powierzchni ziemi chyba...

reklama
Cfcgirl kciuki oczywiście mocno zaciśnięte:tak: Będzie dobrze:-)
A w poniedziałek ne przyjeżdżajcie bo ja jutro wyjeżdżam:-D

Kasia.j ahaaaaa mam mam włączone blokowanie skryptów:baffled::sorry2::-D:rofl2:

Ja się powolutku pakuję:tak: Już mogłoby byc jutro:baffled: nie lubię tych końcówek bo niby jesteś jeszcze tutaj ale myślami już daaaawno tam:sorry2:

DZIEWCZYNY ZASYPIE NAS!!!:-D:-D:-D:-D:-D
u mnie dzisiaj rano jakis talenciak murek chcial przestawić samochodem:-D:-D
dodam,ze przedwczoraj inny probowal:rofl2:
sasiedzi nie moga wyjechac z parkingow i do ulicy dojechac..smiac mi sie chce,bo oni nie umieja nawet odsniezyc i lodu odkuc:baffled::baffled::baffled:
sasiad wczoraj do odkuwania lodu zeby samochodem wyjechac to wezwal na pomoc ziomali z ze spychem plastikowym,który im pękł w trakcie "odkuwania":-D:-D:-D
my polacy to mądrale jestesmy no nie?:-) taki snieg to w polsce na rozgrzewke:-p
no ja juz mam dzisiaj lepszy humor:-)
dzieki dziewczyny za porady:tak: za praca sie jeszcze tam przejde gdzie mowilyście.
jakos sie ulozy mysle..

CFCGRIL-trzymam kciuki moco:-):-):-)no i napisz koniecznie potem co i jak
ANITECZKA-u Kuby przy szkole jest parking dla pracownikow i on jest teraz zamkniety ,bo sniegu jest pelno a im osniezyc sie nie chce:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Hej Dioris78 widzę ze nie próżnujesz i od rana jesteś na warcie:tak:.My mieliśmy fatalną noc:crazy:.Mnie rozłożyło na maksa a mały obudził się o 4 rano i strasznie się dusił zamiast byc lepiej to ....I jeszcze ta pogoda....Ja mam już dosyc śniegu:wściekła/y:.

Hej
Sylwiam- dzisiaj ja pilnie potrzebuje cebuli a nie mam jak wyjsc:-(
Aniteczka-w gazecie telegraph and argus chyba w srody sa tez ogloszenia lokalne. moze sprawdz tam tez:tak:
kasia8118- ja tez chyba zeswiruje- nawet wozkiem nigdzie wyjechac:wściekła/y:

Doris78, Sylwiam-
gdybym dzisiaj ,,przypadkiem,, zasnela albo nie dane byloby mi wejsc na forum to zycze udanego pobytu w gorach, duzo sniegu i super zabawy i do zobaczenia po powrocie

AMPAR-dzieki ,a ta pogoda mam nadzieje ze bedzie,chociaz mi dzisiaj kuzynka pisala ze pada deszcz tam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
KASIA8118-no musze sie napisac za za dwa tygodnie:-D:-D

A ja wczoraj wybralam sie na spacer z wozkiem:wściekła/y::wściekła/y:pierwszy i ostatni raz,ale ja bylam zla:wściekła/y::wściekła/y:rece to mnie do dzisiaj bola:-(

Doris78 no jak ty chcesz dzisiaj na zapas za dwa tygodnie to ty jeszcze dzisiaj sporo musisz napisac:tak::tak:.A jak dzisiaj dzieciaczki w szkołach?Czy znowu wolne:baffled:.Ja strasznie chciałabym wyrwac się z domu,ale nie ma szans:no:.Boże żal mi małego ile można siedziec w domu:-(.Nigdy nie spędziliśmy tyle czasu w domu jak w ostatnim czasie:szok:.Nefretete ty to masz dobrze chociaż masz z kim pogadac jak facet w pracy.A ja mam lipnie bo mój ma po południówki i nuda na MAKSA:crazy:.

reklama
własnie dostałam sms-a od Magdy ,narazie nic nie wiadomo i zostają w szpitalu na badaniach ,jak cos będzie wiedziała da znać .

3745.png

Do góry