reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
wooooooooooooow
hurrrrrrrrrrrrrrra
Siedzialam obok nieruchomo (az zdretwialam), po ciemku, bez slowa, 2 razy podalam reke a on 15min i spi:szok: Chyba jak na pierwszy raz to dobrze,co?

Hej lewo żyje coś mnie dopadło:-(.Od wczoraj wieczora boli mnie gardło i mam lekko zapchany nos:-(.Jakoś nie mogłam spac w nocy:no:.Ampar3 no to gratulacje;-):tak:.I co spał u siebie do samego rana?

Ostatnia edycja:
zdawało mi się, ze nie było mnie tu tylko chwile, a Wy przez ten czas tyle napisałyście:szok:
juz raz Wszyskim odpisywałam ale wysiadł mi net i wszysko w diabli wzieli:-(
więc tera sie tylko przywitam:-D

roksanna1 mam pytanko-czy byłaś na tym spotkaniu 28-ego na 99 Manningham Lane ? pytam bo mąż przyniósł mi wczoraj ulotkę i z tego co czytałam w niej, to program brzmi interesująco.:tak: a widzę, ze te spokania mają być co 2 tygodnie:tak:Jeśli byłaś napisz czy warto pójść na następne spokanie :-)

Hej
Kasia8118- obudzil sie kolo 5 i strasznie plakal wiec go wzielam do nas bo jak placze to kaszle a jak kaszle to rzyga i wolalam go miec na oku:tak: Dobrym pomyslem bylo to gadanie przez tydzien ze bedzie mial nowy tapczanik, nowa posciel i ,,pomagal,, arturowi skladac. Oczywiscie walil teksty ze nie lubi swojego pokoju, ze tapczanik nie jest fajny itp Daj znac o ktorej bedziecie w niedziele;-)
MarzenaM- mnie tez trafia jak sie napisze posta i mi go wcina:wściekła/y: Juz mi sie potem pisac odechciewa i wale tylko jakis lakoniczny poscik:tak:
Doris78- a dlugo kuba tak mial z tym rzyganiem. Bo ja widze ze on sie najnormalniej zmusza:angry: Mam przewodnik- wez mi kolysanki na spotkanie to sie wymienimy bo mu puszczam przed snem:tak:
Sylwiam- na duzo cie naciagnela rodzinka na obiedzie?;-) pewnie 3 dni wczesniej nic nie jedli, co?:-D:-D:-D

A my dzisiaj na 17 idziemy tu u nas na obiad i potem na kulki a wieczorem usypianie- ciekawe czy znowu tak gladko pojdzie:crazy:

A na tym sie prawie posikalam:-D:-D:-D:-D

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=ygtBxhFc24A"]YouTube - Le donne al volante + imbranate di youtube - woman drive![/ame]

nie no ampar skąd ty to wytrzasnełaś:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
też się mało nie posikalam..najlepsza ta klientka co nie mogła zatankować:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
wogóle super...to chyba trzeba mieć talent jakieś:eek: ta co samochód jej się przewrócił też dobra:-D:-D:-D
marzena ja tez byłam na tym spotkaniu..niestety teraz w środe nie mogłam.
to spotkanie to takie warsztaty psychologiczne..m.in uczenie się asertywności,umiejętność radzenia sobie z emocjami i różnymi negatywnymi rzeczami i zdarzeniami które nas spotykają na codzień przez co i rozwój osobisty,prowadzi młoda psycholożka..ot tak po krótce:-)nawet ciekawe:happy:

hey laseczki!
Wreszcie mam chwilke i moge napisać:)Tak myslałam ze apropo tej wagi Kasi to sie czepiacie:d:-):-)a co do mojej tuszy to jak schudne kiedys :0:-D:-Dto sie WAM pokaże:d;-)
A dzisiaj sie tak źle w pracy czułam zepkaząło sie ze jestem chora od klimatyzacji chyba w pracy:/, mam okropne katarzysko, gorączke i kaszel:/:szok::zawstydzona/y:

A ja jak sie pokłóce ze swoim Panem P.to nawet jak moja wina i aj krzycze to on zawsze przeprasza i odzywa sie pierwszy chyba ze sie zawezmie to wtedy ja nie wytrzymuje i od nowa ""jazda"":)

reklama
Wy się śmiejecie a ja byłam kiedyś w podobnej sytuacji co ta pani która nie mogła zaparkować. Tylko że ja stanełam na czerwonym świetle alw było pod górkę. Byłam bardzo początkującym kierowca i niestety moja umiejętność ruszania z ręcznego była barzo kiepska. Więc pan który stał za mną na światłach wsiad do mojego samochodu i pomógł mi przejechać przez pechowe skrzyżowanie. Po tym wydarzeniu porosiłam kolęgę o kilka lekcji ruszania pod górkę. Ta umiejętność w Bradford jest bardzo przydatna:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

Do góry