reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
hejka:-)
moja dzidzia ja tam jestem piękna:rolleyes: ale przeszkadza mi 8 z przodu na wadze..hahah:-D:-D:-D
no taaaaak a sylwia to juz wogóle musi zrzucić ze 30 kilo,bo spasiona strasznie:-D:-D:-D
kasia8118- moj pan R bo tez mam pana R. to jak sie obrazi to sie potrafi caly dzien nie odzywac:crazy: i takie sprzeczki tak sie koncza zazwyczaj ze on sie do mnie nie odzywa,mnie szlag trafia ze on sie nie odzywa i ja sie odzywam aleeeee bardzo glosno za nas dwoje(czyt. dre ryjka):-D:-D:-D:-D:-D
ehhh ci faceci:tak:

KASIA.J-Kuaba też ma od 13,ale my jedziemy już tydzień wcześniej bo ja ten wyjazd traktuje jako senatoryjny,a żeby jakoś zadziałało to trzeba byc conajmniej 2 tygodnie :-)więc ma dłuższe ferie:-)
KASIA8118-najwięcej kłótni zaczyna się od byle czego:-:)-(No a na przyszły tydzień to ja się pisze,bo w piątek lecimy:tak::tak:Kasia ja bym sie na Sylwie obraziła:-p:-p:-p:-p:-p:crazy::crazy::crazy::crazy::-D:-D:-D:-D
SYLWIA-ale Ty masz dzisiaj dobry humor:-D:-D
MOJADZIDZIA-a u Was kto zawsze wyciąga pierwszy ręke po kłótni??bo u nas zawsze moj J:-):-):-):-)jakoś już tak sie przyjeło:-D:-D:-D

a wiesz kasia ja jestem straszny uparciuch i przewaznie prowokuje klotnie ale po kilku minutach jak ostygne i zdam sobie sprawe ze nie bylo warto to nawet nie czekam i lece pogadac w koncu jestesmy razem i sie kochamy i pewnie w naszym zyciu bedzie duzo powazniejszych problemow niz te blahostki o ktore sie sprzeczamy a ktorych niestety nie da sie uniknac :confused::confused::confused::tak::tak::tak:

no wlasnie doris78 moj S to wogole nie lubi sie klocic i przewaznie milczy a ja mu jazgocze nad uchem i jak ma mnie juz dosyc to mi mowi ze mnie nie chce juz sluchac wtedy ja tez sie zamykam no i mam czas na przemyslenie,dlugo to nie trwa bo ja nie potrafie sie na niego gniewac :-D:-D

reklama
ja bym chetnie sie z wami wreszcie zobaczyla,ale nie wiem jeszcze jak bedzie z praca Powinnam jutro wiedziec to dam wam znac A gdzie sie wybieracie?? Kurde ja posciel mialam prasowac...:baffled::baffled:

Do góry