reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Aniteczka u nas wygląda tak samo:crazy: i mnie wtedy krew zalewa bo ja latam, wsciekam sie i rzucam wszytskim a on siedzi na kanpie spokojny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Doris no co ty??? Na mnie obrazic?:confused::szok::-:)rofl2:

reklama
Pani sylwia.m jeszcze pomyśli:-D:-D:-D Oczywiście że ja chętna na spotkanie:tak:

Mojadzidzia no właśnie, ujawnij się nam;-) Masz już wybrane imiona dla maluszka?

Bardzo ładne. Kiedyś też myślałam, że córce dam na imię Nadia ale potem zmieniłam na Olivia i tak już zostało:tak: Mimo że jest ich milion dookoła:-D
Chłopczyk będzie Anthony czyli nasz polski Antoś:tak:

ja tylko na chwile
Trzymajcie kciuki prosze bo zaraz ide usypiac szymona w nowym lozeczku i w jego pokoju:szok: Pierwszy raz od prawie 2 lat:szok:

antoś to bardzo slodkie imie dla chlopca mi bylo ciezko wybrac,dla dziewczynki to nie problem bo tyle imion mi sie podoba ale chlopiece imiona to jakos mi nie podchodza tak latwo. Moja siostra jak byla pierwszy raz w ciazy i wyszlo ze bedzie dziewczynka to mi przypadlo w zaszczycie wybrac imie,no i miala byc julia tylko ze usg zaraz przed porodem wykazalo ze na swiat za chwile przyjdzie...chlopiec i to byl ciezki orzech do zgryzienia bo nie mialam zbytni czasu na zastanawianie :-D:-D:-D:-D

reklama
mojadzidzia - Jakub sliczne imie :-)

A mnie moj B zawsze rozsmieszy i zapominam o co mi chodzilo :baffled: I tym sposobem jeszcze sie nie poklocilismy tak porzadnie ani razu. Co najwyzej mam na niego focha :-( On mi wtedy mowi: tylko sie nie smiej. I juz nie moge byc powazna, wszystko sie jakos po kosciach rozchodzi. :-:)wściekła/y:

Ja tez chetna na spotkanie, od razu mowie godzine 10-11, a gdzie to inne juz niech decyduja :tak:

Ampar - nie poddawaj sie, bedzie stosowal rozne sztuczki od usmieszkow, przytulania, glaskania, prawienia komplemetow, po wrzaski i placz, ale musisz byc twarda :-) Trzymam kciuki mocno, bo wiem co to za ulga.

Do góry