reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Kasia8118- ale jest tez i weekend:tak:;-)
Doris78- ja nie robie na kulkach bo tu u nas wlasciwie nie ma chyba jak imprezki zrobic bo nie ma takiej specjalnej salki i kazdy siedzialby osobno :-(tylko wynajelam sale tam gdzie chodze na play grupe taka z zabawkami i pierdolami- to moze rzeczywiscie im starczy przez 2 godziny:confused:

AMPAR-aaaaaaaaa a ja myślałam że robisz na kulkach u Was gdzieś:baffled::baffled::baffled::baffled:
A z tym kaszlem a potem wymiotowaniem,to ja miałm z Kubą :(((oj powiem Ci ,że ciężko było,ale pocieszę Cię ,że wkońcu wyrósł z tego.
A ta sala to taka zamknięta jest,tak???nikogo tam oprócz zaproszonych nie będzie,tak??
KASIA8118-I Jak bilety kupione??/ja właśnie też patrzyłam do Gdańska i są takie drogie,ale jeszcze nie wiem czy pojedziemy:baffled::baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
a gdzie sie podziewa roksana?:-) ktoś wie?
a ciekawe jak tam było na tym spotkaniu wczoraj?
kto to miał iść?4muchy czy ampar?;-);-);-)
ampar- skąd ona się wzięła?:baffled::baffled::baffled:ta klientka...jezuuuuu
ja jak pierwszy raz usiadłam za kierownicą to mnie tak nie szarpalo:szok::szok::szok:..
dobre dobre:-):-):-)

A ja sobie zrobiłam kuku i wylałam kawe na klawiaturę. Na razie korzystam z takiej na ekranie:crazy::crazy::crazy:. Już nie będę piła kawy przy kompie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Odezwę się jak mi naprawią.:baffled::baffled::baffled::baffled:

Czesc

No faktycznie pogoda po wczorajszym dniu do d... Jak podjechalismy na parking to Kuba zapytal, a gdzie jest szkola. Mleko dookola, a te palanty tu potrafia bez swiatel jezdzic :szok:

Doris - u mnie Kuba tez mial taki okres, ze dla zartu odpinal pas :crazy: a jak sa u Was ferie? bo u mnie tylko tydzien i zaczynaja sie 13 lutego. Zabierasz Kube na dluzej?

Monika1213 - ja mieszkam kolo LP, a chcesz sie przeprowadzic czy mnie odwiedzic? :-);-)

Sylwia - o telefon to proponowalabym zapytac Marcela, u mnie Kuba zawsze wie gdzie co jest, bo najczesciej to sam chowa

Ampar - babeczka doskonala, ciekawe skad ja wytrzasneli

Telefon znalazłam pod pufą, za pudłami z zabawkami:baffled::baffled:

Kasia.j Twój Kuba to ma niezłe teksty:-D:-D:-D Uśmiałam się, gdzie jest szkoła:-D:-D:-D
Marcela pytałam się gdzie tel to śmiał się ze mnie:crazy::rofl2:

Roksanna rany ja zawsze piję kawe przy kompie a mam laptopa:szok::baffled:

Kasia8118 ale dla Ciebie to 5cm to i tak za mało:baffled: Powinnaś z 20 schudnąc:tak::-p:rofl2:

Hey laseczki!
Widze omineło mnie nastpne spotkanko:/:wściekła/y:ale moze na którs nastepne sie złaapie:d:-):tak:
Widze, że u WAS to sie sporo dzieje u mnie tylko praca, dom, czasami college na który juz po pracy nie mam ochoty czasami:wściekła/y::zawstydzona/y:

Pomału zaczynam dochodzic do siebie po tych moich krwotokach z nosa:/:-):-)i wczoraj pierwszy raz zrobiłam targrt w pracy:-D:-)wiec jest nadzieja ze mnie szybko nie zwolnia:d:-):-)
Ale moje postanowienie o cwiczeniach legło w gruzach 2 dni nie ćwiczyłam!!!:wściekła/y::no:Mąż mi zabronił kazał mi odpoczywać, bo on i moja matula podejrzewaja anemie u mnie + do tego wysiłek = krwotoki.A ja mówie gdze tam moja tusza i anemia:DDD:-):-)Mam nadzije ze Was nie zanudziąłm ale nie mama z kim ostatnio pogadac:/:-(Brakuje mi takich babskich ploteczek:-:)zawstydzona/y:

reklama
bozenka M anemia nie ma nic wspolnego z tusza,najlepiej idz do lekarza na badanie krwi nie jest grozna jezeli sie ja leczy Przewaznie daja preparaty zawierajace magnez i lepiej nie ignoruj tego,badanie nie boli a konsekwencje nie leczenia moga byc powazne,tu chodzi o twoje zdrowie Jak nie masz czasu na tyg to sa przychodnie otwarte 7dni w tygodniu,jezeli jestes zainteresowana to daj znac a ja ci podam adres ;-) a tymczasem trzymaj sie cieplutko i sluchaj meza jak mowi ze masz ODPOCZYWAC!!!!! :blink::blink::blink:

Do góry