reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
doris78 w tym tygodniu bylam tylko jeden dzien we wtorek na 12godzin,ale następnego dnia bylam totalnie wyczerpana,chcialabym jeszcze troche popracowac przynajmniej 2-3dni w tygodniu,zeby sie nie zanudzic ale zobaczymy co z tego wyniknie
Ja mam wlosy jasny blond,i kiedys przemalowalam sobie na bardzo ciemny blond,czulam sie okropnie zaraz polecialam do marketu po nowa farbe a po drodze wydawalo mi sie ze wszyscy na mnie dziwnie patrza :-D:-D:-D:-D:-D wszystko zalezy od tego jak ty sie czujesz opinia innych jest malo wazna-nawet siostry :tak::tak::tak:

Ale ja powiedziałam jej że ładnie wygląda tylko z tyłu przebijają się jej niepofarbowane pasma:baffled::baffled: Prawda Dorota?:confused:

Ja też skan mam w st.lucas:tak::tak:

Ja dzisiaj miałam sobie zrobic dzień lenia miałam nie wychodzic z domu ale chyba będę musiała do tesco pojechac po mleko i owoce

kasia8118 jestem w połowie, jeszcze 3 tygodnie
doris78 to nie to spotkanie, wczoraj było spotkanie jak radzić sobie sama ze sobą, jak pomóc sobie, i nie stać w miejscu. :-)

Ja dawno temu raz próbowałam sama sobie ufarbować włosy. To był mój pierwszy i ostatni raz.Efekt był straszny. Na ulicę tylko w czapce.:szok::szok: Teraz zawsze chodze do fryzjerki.

4muchy ja przewaznie robilam to sama,albo kolega mi pomagal,od pewnego czasu robie pasemka wiec chodze z tym do fryzjera Z blondem raczej nie ma wiekszego problemu pod warunkiem ze odrosty nie sa ciemne

reklama
Do góry