reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
hej:-)
ja już ma 5 cm mniej w bioderkach:-D:-D:-D
włoski od 10 lat mam takie same czyli blond...robie sama..ostatnio byłam zmuszona rozjaśniać angielskim rozjaśniaczem odrosty..i doris i sylwia widziały moje piękne żółte odrosty...ale już doszły do siebie:-D
..

..ostatnio byłam zmuszona rozjaśniać angielskim rozjaśniaczem odrosty..i doris i sylwia widziały moje piękne żółte odrosty...ale już doszły do siebie:-D
..

My czy włosy?:confused::confused::-D:rofl2:
tak na serio to nie pamiętam żebyś miała żółte włosy wię chyba nie było tak źle skoro nic nie zauważyłam:-)

Kto wie gdzie jest mój telefon?:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej
Mojemu szymciowi zostal juz tylko kaszel i niestety nabral nawyku ze jak kaszle to trzeba sobie rzygnac:wściekła/y: Wyobrazcie sobie wiec co ja wczoraj przez to mialam:wściekła/y:
Kasia8118- materac zamowilam ten co ty a posciel w wozy strazackie, koparki i takie tam.
mojadzidzia - tylko ty sie nie odchudzaj:-D:-D:-D:-D
Sylwiam- dryndnac do ciebie? To sie zaraz znajdzie;-)
4muchy- dobre dwa cm :tak: Jeszcze 3 tygodnie:szok: Ale sie wylaszczysz:szok:
Monika1213- Kasiaj mieszka kolo lister parku:tak:- jeszcze;-)

Moj maz powiedzial ze nie ide w sobote na babski wieczor w sukience a o 11 zamyka drzwi:-D:-D:-D:-D Czy ktos mnie przenocuje?:-D:-D:-D
Dajcie jakies pomysly na zabawy dla dzieci na urodzinach co by sie nie nudzily:crazy::rofl2:

ANITECZKA-ja tam też nic nie widziałam,czyli wyglądałaś ok:tak::tak::tak::tak:
AMPAR-ale wiesz co mi się wydaje,że dzieci są jeszcze za małe na takie zabawy.Dla nich atrakcją będzie że sobie pobiegają na tych kulkach:tak:mi się przynajmniej tak wydaje,:tak::tak::tak::tak:
MOJADZIDZIA-jedz jedz,dopóki możesz:-):-):-)

reklama
Do góry