reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Dobra dziewczyny ja już uciekam do małego bo mnie molestuje.Doris78 ja chętna na spotkanie :tak:.Jak coś to zapraszam do mnie dzień do ustalenia.Mam nadzieję ze znajdą się chętne:tak:.A jak chcecie do parku to możemy się spotkac jak za starych czasów Lister Parku nie widzę problemu.W końcu nie jest aż tak zimno.

reklama
Doris - fajnie jakbyscie wpadli, chlopaki by sie wyszaleli :-) powiedz mu, ze gra nie ucieknie ;-) a jak Dawid z kaszlem?

Monika - to moze na popoludniowe kulki wpadniecie? Trzy Kubusie by byly :-)

Sylwia - widze, ze odwazna jestes, ja to sie na poczatku sama balam jezdzic, tak po miesiacu dopiero zaczelam i to tylko dlatego, ze Bartek wyjezdzal na dwa tygodnie i kazal sie odwiesc na lotnisko.

KASIA.J-bylam dzisiaj z Dawidkiem u lekarza zeby go przynajmiej osuchal,ale na szczescie nic nie ma:tak::tak:syrop mu z cebuli zrobilam ale wyrzycilam bo nie chce:-:)-(jeszcze robie mu inhalacje ,to chociaz przy tym siedzi spokojnie:-)ale ma taki brzydki tem kaszel,pierwszy raz taki ma:-(
A z Kuba to wiesz,nie wiem czy da sie przekonac:dry::sorry2:bo Janusz mu kupil gre gdzie moze jezdzic autobusami i pociagami:-D:-D:-Dwiec moze byc ciezko:-D:-D
KASIA8118-no faktycznie ostatnio sie cieplo zrobilo,dzisaj jest super:tak::tak:

A gdzie reszta dziewczyn sie podziala????:eek::eek::eek::eek:

Kasia.j ja popołudniami raczej nie ,bo Wojtek wraca z pracy i to jest ich czas ,Kuba czeka na tatę z zegarkiem w ręku i przy drzwiach :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry dziewczyny.
Miałam takie szczere chęci nadrobić dziś zaległości z wami ale mi co chwila ktoś przeszkadza. Tata w domu a ja bardziej zajęta jestem jakby go nie było. Poszli na podwórko (jeśli można to nazwać podwórkiem) i co chwila, kotek podaj mi to , podaj mi tamto. Szybko chodź bo dziecko na drabinę wlazło. Ufff:szok::szok::szok:
A tak chciałam się pochwalić że wczoraj poraz pierwszy moje dziecko zostało samo bez mamy 2 godziny w żłobku. Taka jestem z niej dumna, że szok. Podobno chodziła do drzwi od czasu do czasu ale udawało się ja jakos udobruchać. Znała te panie przedszkolanki i to jest plus, bo chodzimy tam codziennie na play grupę. Na poczatku sie denerwowałam, ale powiedziałam papa, że wróce i poszłam. Może to już duzy krok do przodu:-):-):-):-). Mam nadzieję.
Do jutra dziewczyny albo do wieczora, bo jak Anita pisała idę (niestety sama, bo Anita jednak nie może) na aerobic po południu. Możę będę miał siłę ruszyć czymkolwiek. Jak poszłam pierwszy raz to dosłownie przez 4 dni nie mogłam chodzić. Głównie łydki mnei bardzo bolały. Jakby któras była chętna na aerobic to zapraszam ze mną. :-):-):-):-):-). 16.30 St Edmund's Nursery School and children's centre washington street, girlington, bradford BD8 9QW, wstęp 2 funty. Nie jest to jakaś rewelacja, ale za taką cenę.
Całusy

Monika - a moze po drodze ma na te kulki albo by po Was przyjechal? ja tam czesto czekam na Bartka, az skonczy prace i wracamy razem do domku; a kulkach czas by mu szybciej plynal, nie musialby stac z zegerkiem w reku ;-)

Doris - wiem o czym mowisz, moj Kuba tez czeka kiedy tylko moze sobie pograc na Ipodzie, pozwalamy mu tylko w weekendy i jak jest bardzo grzeczny, co sie rzadko zdarza

Roksana - tak to juz jest z facetami.... chociaz ja nie moge narzekac, bo jak Bartek wyjdzie z dziecmi to ja musze za nimi wydzwaniac, bo przez caly dzien by nie wrocili do domu, a na aerobic jachetnie, ale dla mnie to za wczesnie, nie mam z kim dzieciaczkow zostawic

A moze ktos mialby ochote w niedziele na basen? Wybieramy sie cala rodzinka do Shipley poplywac.

czesc wszystkim :-)
wczoraj dostalam aparacik i jak glupia lezalam z sluchawkami nie wiem nawet jak dlugo,cala rodzinka sie zleciala zeby posluchac :-D:-D:-D
tak wiec,dzieki za rade z nabyciem aparatu!!!! wart bylo,ja nawet nie wiedzialam ze cos takiego mozna kupic,ale ten czlowiek zacofany....
Czy ktoras z was nie szuka mieszkania do wynajecia?
4 pokoje,w czesci umeblowane 2 sypialnie na poddaszu,czyste i ladnie udekorowane,bardzo mily landlord, za 400 miesiecznie
BD5 Gaythorne Rd w poblizu poczty
ja tam mieszkalam jakis czas,i pewnie dalej bym mieszkala gdyby nie moja glupota :sorry:
uwazam ze za te pieniadze jest warte,w kazdej chwili mozna obejrzec

reklama
Do góry