reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Hej z wieczora:-).I co dziewczyny byłyście w końcu w tym kulkolandzie czy nie?Mi trochę sypnęły się plany przez ten materac bo okazało się że pomylili adres i obiecali że przyślą mi w poniedziałek a jak pojechaliśmy na zakupy to facet dzwonił że jest już z materacem pod domem.Totalne świecie:confused:.Oczywiście dostawca miał to w d.. i zostawił go pod drzwiami mieszkania i sobie pojechał:wściekła/y:.Dobrze że chociaż zadzwonił to szybko wróciliśmy do domu.Pózniej zjedliśmy obiad i ruszyliśmy do parku.Mały ostro się dzisiaj wybiegał i jeszcze bardziej wybrudził :szok:.Oczywiście w dzień nie poszedł spac:no:.W sumie to nawet nie było kiedy go położyc.Ale o 19.30 usnął w swoim pokoju i to mnie bardzo cieszy:tak:.Zobaczymy o której się obudzi:confused:.

reklama
No ja wreszcie wolna uffffff:-):-):-)
KASIA.J-tak jak myslalam Kuba nie chcial slyszen nawet o kulkach:no:zaraz jak tylko obiad zjadl poszedl grac z tata:-D:-Dale wiesz ja chyba tez bede musiala mu zrobic jakies ograniczenia,bo dzisiaj to az go nie poznawalam:no:ja wiem ze on sie pasjonuje tymi autobusami i je uwielbia ale zeby az tak:szok::szok::szok::szok:jejku on by sie dal zabic za ta gre:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:w sumie jestem zla na Janusza ze taka mu kupil:wściekła/y:Bo wczesniej nie bylo takich problemow,gral sobie od czasu do czasu i bylo ok:tak:ale te autobusy to go oslepily:-(
No i na basen tez mam ochote wkoncu pojsc,ale Dawid jeszcze kaszle troche sie boje:-(
KASIA8118-to mieliscie dzsiaj rodzinny dzien:-):-):-)
AMPAR-o 14 tej w pizamie:szok::szok::szok::szok::szok:oj Ty leniuszku:-D:-D:-D
MOJA DZIDZIA-no to super ze Ci moglusmy pomoc:tak::tak:pewnie teraz jestes bardziej spokojna,nie??
BOZENA M-JAK tam w pracy???
MARZENA M-WIESZ ze prace by moze sie dostalo,ale potem co zrobic jak sa ferie,swieta i te rozne przerwy szkolne:sorry2::dry:urlopu chyba co chwile by tak nie dawali:eek::eek::eek:

Ja bylam na kulkach :-) Sylwia tez wpadla z Marcelem (dzieki za spotkanko), pozostale zdezerterowaly ;-)
Dzieci sie wyszalaly, Maciek juz spi, a Kubus jeszcze gra w gre w lozeczku, bo mu obiecalam. W koncu na kulkach dal sie skusic i zjechal z tej duzej zjezdzalni. Tak mu sie spodobalo, ze chcial jeszcze, a tu do domku trza bylo isc.

Doris - ja wprowadzilam limit czasowy na gry, no i jeszcze jest to uzaleznione od jego zachowania, bo jak gral przez pierwsze dni, to po pierwsze nie chcial w ogole sobie przerw robic, po drugie byl caly czas na najwyzszych obrotach, bo go to tak ekscytowalo,a po trzecie nie szlo sie z nim w ogole dogadac:baffled:

Monika - no szkoda, moze nastepnym razem jak Wojtek bedzie autem, wy sobie dojedziecie busikiem, a on Was potem zgarnie?

Kasia8118 - widzialam Was w Asdzie, juz wychodziliscie, a ja na warzywach sie przeciskalam, straszny dzis tlum byl

Zmykam na seans filmowy. Milego wieczoru.

Kasia.j nie obiecuję bo mi troszku ciężko się wędruje na nogach:-( i jestem ograniczona czasem z jedzeniem i pomiarem cukru :wściekła/y:co 2,5 godziny trzeba coś zjeść i to po mału bo jak za szybko zjesz to cukier skacze:szok::wściekła/y::no:

Dziewczyny kiedy berbec zmienia pozycję główką w dół ?? bo ja juz nie pamietam :tak:

Hej
kasia8118- nam kiedys zostawili lampe samochodowa pod drzwiami. Wracam z play grupy a pod chata pudlo:szok:
Doris78- lepsze ci powiem : wieczorem pojechalam do morisona i ubralam tylko spodnie i kurtke a gore od pizamy dalej mialam na sobie:zawstydzona/y: Naprawde mialam lenia bo u mnie to wielka rzadkosc zeby nie wyjsc na dlugi spacer ale jak mi bylo przyjemnie:-D
Monika1213- u mnie byl glowka do dolu juz od 28 tygodnia i tak juz zostalo do konca ;-)
Nefretete- masz wiadomosc;-)

haj dziewczynki:-)
kasia1213- moj maly to sie wogole nie chcial przekrecic:sorry2::sorry2::sorry2: ja 28 tydzien a tu lipka :shocked2:tak pozostalo do 33 tyg. kiedy juz dzidzia powinna glowa w dol...moj byl leniwy i od razu mi lekarz powiedzial,ze chyba bedzie cesarka..
no i dobrze wywrozyl bo moj maly leniwiec sie nie obrocil do 40 tygodnia i musieli mnie pokroic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
wiecie dzisiaj mu kupilam pilke pluszowa i.......plakal jak tylko ja zobaczyl :szok: nie wiem o co chodzi ale boi sie nawet zyrandola kuli:sorry2:

Witam z weczorka!
Kurcz etyle piszecie ze ja po cąłym dniu nieobecności nie nadazam:wściekła/y:
Doris78- w pracy ogólnie spoko, ale jest ciezko nówzki nie rpzyzwyczajone do bieganiny miedzy regałami, ale w pon amm miec cos jeszze gorszego do biegania dorzucaja nam dźwiagnie skrzynek z kartakmi:wściekła/y::no:tak wiec juz wogole bd skonana.Dzisiaj nam jeden kolega powiedzil ze średnio jak kiedys liczyli to dziennie robimy ok 24 km:/:wściekła/y::-(nie wiem jak długo pociagne:/a na dodatek pierwszy raz trafiłam na tak "okropnych" ldzi straszni sa zamiast soebie pomagać to szkodza:/niom ale cóż takie zycie:-)
Anitczka- a Ty jak znalazłaś prace?.......

Monika - Oj biedaku, dopadlo Cie strasznie, ale najwazniejsze, ze masz kruszynke pod serduszkiem

Bozena - tak to juz jest z ludzmi :-( jemu zle, to jeszcze tobie noge podlozy

A my sobie wlasnie ogladnelismy ostatniego Bonda. Milutko bylo sie poprzytulac do mezusia, dzieciaczki spia w najlepsze wiec idziemy kontunuowac mily wieczor.

Hej kobitki.
Mam pytanko czy ktoras z was robila paszport dla dziecka w Manchester[FONT=&quot]?Bo dostalam iformacje ze musimy miec polskie znaki w naszym nazwisku w angielskim akcie urodzenia czy oni to w Bradford zrobia w tym [/FONT] Registry Office?

reklama
Kasia.j ja również dziękuję za spotkanko:-) droga powrotna już była miła i przyjemna:tak: (jadąc tam stałam w mega korkach i Marcel już wścieklizny dostawał:wściekła/y:).

Monika1213 mój przekręcił się w 38tyg:sorry2::sorry2: Miałam dodatkowe usg żeby ewentualnie umówic cesarkę ale okazało się, że już nie ma takiej potrzeby, zresztą dzień wcześniej ja czułam, że to chyba to bo rozpychał się jak nigdy:szok: myślałam, że mi się przez skórę przebije:-D:-D

Dziewczyny na jaki dzień planujecie spotkanie w przyszłym tygodniu?? Musze wieziec bo chcę umówic się z koleżanką a znając moje szczęście jak umówię się już teraz to wy na bank spotkacie się właśnie w tym dniu:sorry2::sorry2::sorry2:
Czekam na odpowiedź

Do góry