reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Sylwia - my wlasnie wstalismy :tak: raczej sie nie wyrobie przed szkola Kuby, ale jak bedziesz miala ochote to po szkole wpadnij na te kulki, gdzie bylysmy kiedys, ja tam bede po szkole kolo 15.40, otwarte jest do 18. Moze ktos jeszcze sie zdecyduje?
Adres: Jimmy G's, 199 Bingley Road, Shipley, BD18 4DH - Mapy Google

Kasia.j ja już tez nie pojechałabym teraz bo Marcel usnął:tak: A z popołudniowymi kulkami to pomyślę, zobaczę jak się wyrobię, ale postaram się, przynajmniej dzień szybko zleci:-)

Kasia8118 to co nadal chcesz zaprosic paskudę na kawkę?:confused: Może podjechałabym jak Marcel wstanie:-p

Sylwia.m chętnie paskudo zaproszę Ciebie na kawę, ale czas mam od poniedziałku do piątku w przyszłym tygodniu bo dzisiaj mój Radek pracuje do 11 i o 11.30 będzie w domu i zaczynały działac nad poczęciem Oliwki:tak:;-).Mam nadzieję że się nie gniewasz:confused:.Ale w przyszłym tygodniu nie wykręcisz się:no: już ja o to się postaram;-).

Kasia.j ja trochę żartuje z tym robieniem przecież nie będziemy tego robic cały dzień:-D:-D.Także spokojnie na wszystko znajdzie się czas i małemu krzywda się nie stanie z tego powodu.Trudno dostanie dzisiaj jedną przymusową drzemkę i szybciej pójdzie spac wieczorem.Taki przynajmniej jest plan a czy wypali to się okaże:confused:.Bo narmalnie to przy Krystianie to nawet przytulic się nie możemy a co tu mówic o czyś więcej.Straszny z niego zazdrośnik:szok:.

reklama
Witam sie z ranca:tak::tak:no prawie z poludnia:tak:
MONIKA1213-pogoda super na spacerek ale ja nie dam rady,bo Dawid wlasnie zasnal:tak::tak:
KASIA8118-To Ty sie ostro wzielas do roboty:-D:-D:-D
KASIA.J-ja moze wpadne na te kulki,tylko musz sie Kuby spytac czy chce,bo wczoraj tata mu kupil nowa gre i mieli dzisiaj o szkole gfrac wiec nie wiem czy bedzie chcial:confused::confused::confused:

A co w przyszlym tygodniu ze spotkaniem??robimy cos???

Do góry