reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

cześć dziewczyny. Miałam bardzo niespokojną noc- obudził mnie potworny ból brzucha, po prawej stronie. Aż mi sie płakać chciało. oczywiście lekarza tutaj nie ma żeby się poradzić. Czy to możliwe żeby dzidzia mnie gdzieś ugniotła az tak?? :-(
Zaraz uciekam do pracy...
Całuski kochane, miłego weekendu:-)

reklama
Cfcgirl mnie tez sie parę razy tak zdarzyło i wszystko było okey. Mysśe ze u Ciebie tez tak jest. Chociaż z drugiej strony lepiej dmuchać na zimne. Nie przemęczaj sie w pracy i nie dzwigaj. A jak sie powtórzy to domciu,nospa i łóżeczko:tak::tak::tak:
Pozdrawiam Cię cieplutko!!!

Magda - duzo odpoczywaj, a do poloznej mozesz dzwonic o kazdej porze, napewno masz do niej nr tel w swoich papierkach. Takie klocia moga sie pojawic jak podnosi sie cos ciezkiego, albo nosi sie cos dlugo, lub z nadmiaru prac (przemeczenie) takze bardzo sie oszczedzaj .

Wlasnie sie pogimnastykowalam troche i zrobilam sobie pedicure. Od razu sie samopoczucie poprawilo :)

a my wczoraj chcielismy sie troche odsterowac, wiec w koncu znalezlismy czas na kino:tak:wszystko byloby ok, bo film super,polecam goraca-Star dust.nie wiem czy to u was czytalam o tym jak nasi brzuszkowi lokatorzy reaguja na kino:baffled: zapomnialam ze te wszytkie super efekty dzwiekowe sa chyba zbyt glosne.caly film....jedna wielka rewolucja,kopniaki w lewa strone, w prawa strone:wściekła/y:a ty siedz grzecznie na miejscu i jeszcze koncentruj sie na ekranie...hihi no nic nastpenym razem jakis kocyk na brzusio, co by moj jasnie maly kinoman nie bal sie kinowych odglosow.;-)

Ja urodzilam Kubusia po wizycie w kinie :) nie pamietam tytulu filmu, jakis chinski byl, strasznie mnie zdenerwowalo zakonczenie i to przezywalam, a jak wrocilismy do domu to dostalam skurczy. Nastepnego dnia tulilam mlodego w ramionach :)

Dzis wieczorem przyjezdza moja tesciowa, bedzie wiecej ruchu w domu :)

cześć wszystkim w niedzielny dzionek. U nas nie za wesoło. wczoraj w nocy obudził mnie potworny ból brzucha, łzy w oczach miałam jak się pojawił. potem usnęłam. W pracy ledwo ledwo dałam radę, ale wcześniej do domu poszłam i wzięłam dzisiaj wolne. i leże i leżę. Zadzwonilam wczoraj do położnej po godzinach i powiedziała,że ona nie wie co może być przyczyną. Mogę jechac na pogotowie ale wątpi,że coś mi poradzą, bo skoro nie plamię to nic się nie dzieje.. Tak czy inaczej pójdę się zarejestrowac do GP i zobaczę co on mi powie...Boję się jak diabli...
Kasia miłego pobytu teściowej życzę
Całuski

Hej Kobitki

U nas stara bida , nic nowego sie nie wydarzylo , wczoraj bylismy na goscinie u kuzyna Szymka, tatko sobie wypil a ja musialam kierwoac autem. No ale bylo milo:-)
Dzis to jakos wszystko przez ta pogode ponuro, moi mezczyzni spia , a ja znalazlam wkoncu czas na poczytanie co tam u was.

Cfcgirl - co ty wypisujesz, kobitko trzymkaj sie cieplo, ciagle jakies problemiki u ciebie, wez zwolnienie z pracy i wypocznij, zwolnij troszkie obroty, pamietaj ze to wszystko dla dobra dziecka, Trzymam kciuki za was;-)

Karolina co tam u was, jak Gabrys i jego zabkowanie???????

Kasiu 83, - jak pobyt w Polsce , Jak Michas? Zmima pewnie na calego, co?

Kasia - Bardzo bym juz chciala zobaczyc twoje malenstwo , posiesz sie:-D

Musze konczyc pa pozniej sie odezwe.

Niunka - tez juz bym chciala go miec tu kolo siebie i przytulac, strasznie jestem ciekawa jaki bedzie, czy podobny do Kubusia, a moze zupelnie inny :confused:
Dzis tak rozmawialismy z Bartkiem na ten temat.
Ale z drugiej strony fajnie go miec w brzuszku, teraz sobie leze w lozeczku, a on sie tam wygina i wystawia co chwile jakas czesc cialka do poglaskania, to kolanko, to lokiec, a to znow plecki czy pupka.

Cfcgirl - jak sie czujesz? Mam nadzieje, ze odpoczynek pomaga.

no witam was kobitki :-) u nas zima moze nie pelna para ale mrozne powietrze juz da sie odczuc, sniegu jeszcze nawet nie widzialam!! Mlody jezdzi z rodzicami od jednych gosci do drugich kazdym mowi ze mam dziecko aniola heh zeby oni znali go wczesniej, fakt ze maly sie od jakiegos czasu uspokoil i czasem sama nie poznaje wlasnego synka, ale wczoraj go przechwalili i marudzil sobie do 23 ale za to spal dzis do 10 wiec sie wyspalam nareszcie :-D kazdy przynosi a to grzevhotke a to ubranko - ja sie z tym nie zabiore spowrotem wiec szukam jakiejs firmy co wozi paczki z PL do UK ale cos ciezko. a moze wy wiecie cos o takich firmach? \
pozdrawiam was wszytskie, wasze brzuszki i dzieciaczki.

reklama
Hej hej
Wstalam wypoczeta jak nigdy dotad , bo wyobrazcie sobie ze spalam do 12:szok:, no i moglabym jeszcze dluzej bo Szymek jeszcze spi. nie mam pojecia co mu sie stalo , budzi sie tylko na jedzenie i dalej spi. Chcialam go wybudzic , ale plakal i dalej go polozylam i spi:szok:

Tak sobie mysle ze moze ta pogoda robi swoje, o wlasnie sie cwanaiaczek przeciaga.

Cfcgirl - jak brzusio???? Mam nadzieje ze wsio ok. ;-)

Kasiu.j. - tez bym sobie chciala juz popatrzec na plywajacy brzucholek:-D, no ale tak tylko przez moment, bo na drugiego brzdaca to jeszcze za szybko.

Kasiu83, - ale masz fajowo , juz sama sie nie moge doczekac kiedy pojade do Polski, a bedzie to dopiro w lutym i po ponad toku.:-(
Dobrze ze Michas sie uspokoil , a jak u niego z jedzonkiem bo pisalas ze byl problemik, Jakie mleczko podajesz?
Kochana ,a sniegu to sie pewnie doczekasz, u nas od woch dni pada deszcz, tak dugo bylo pieknie na dworzu , a teraz pewnie nie wyjdziemy nawet na spacer. :wściekła/y:.

No kobitki ide na snadanko, boja maly sie wkoncu obudzi to juz nie zdarze.
papa trzymajcie sie cieplutko.

Do góry