reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

4muchy-JA mam sztuczna choinke:tak::tak:bo wlasnie nigdzie nie widzilalam zywych wiec mam sztuczna i problem z glowy:-)Chociaz bardziej mi sie podobaja zywe:tak:ale ze w Ikei mozna dostac to jestem zaskoczona:szok::szok::szok:nodgy nie sadzilam ze tam mozna kupic:tak:
KASIA.J-no to fajnie ze dzieci grzeczne byly:-)No i caluski dla Maciusia,bidulek,ale moj Kuba jak jezdzilismy do Polski,zanim zaczal brac leki na astme,tez zawsze byl chory ,ale potem wyszlo ze poprostu na zmiane klimatu tak reagowal:-(
ANITECZKA-to ja troche namieszlam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:bo najpierw napisalam ze mozemy sie spotakc po swietach,a potem ze w sumie w tym tygodniu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Ale ja moge w tym tez i w nastepnym:-D:-D:-Dtak i tak musze jakos czas Kubie zooganizowac,bo sie w domu nudzi:-)aha i za te kulki placi sie jakos 3-4f:-)

Wiec mozemy sie spotkac w wtorek na tym kulokaldzie obok farmersa:-)o godzinie np.11.
4muchy-a TY dasz rade w ten wtorek??moze przejdzie ta choroba Wam??A w nastepnym tygodniu bedziesz?chlopaki sobie pobiegaja:-)

reklama
no witam dziewczyny:-):-):-)
ale dzisiaj wspaniala pogoda:-D
zaraz na jakis spacerek trzeba sie wybrac i wykorzystac slonko:-D:-D:-D
doris- to jutro jestesmy umowione na kuleczki....bedziemy czekac przed wejsciem o 11-tej:tak:
czyli jestesmy umowione..:cool2:
no wiec kto jescze sie przylaczy?
a moge tam wziasc wozek z malym i babcie?:happy2: bo tam sie chyba siedzi i czeka az sie dzieciaki wyskacza?

Witam wieczorkiem.

Cisza na forum, pewnie wszystkie coś pichcą.
Nam udało się kupić dzisiaj choinkę w Oastlerze.

Jeśli chodzi o kulki w tym tygodniu to nie dam rady, bo przez chorobę moje przygotowania do świąt są trochę w tyle. Ale po świętach to bardzo chętnie.

Napisałam posta i mi się komputer wyłączył zanim zdąrzyłam wysłac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No i drugi raz tego samego nie chce mi się pisac:baffled:

Aniteczka ja też bedę jeśli moja siostra mnie ze soba zabierze:-)

no to super bardzo sie ciesze:-):-):-)
moja ala to usnac nie moze z wrazenia:-D wariatka mala jutro sie wyszaleje wreszcie bo juz mam jej dosyc:angry:
a tak wogole to sie bedziemy pakowac jutro:blink: bo w sama wigilie to czeka nas przeprowadzka:szok::szok::szok: :rofl2:
tak tak ..nie zartuje:tak: znalezlismy fajny domek:-)takze ja sobie popichce......ale chyba w juz w swieta:-D:-D:-D
no nie a tak powaznie to na wigilie musze porobic...jutro po poludniu uszka kleje...moze salatke juz machne,chcialam bigosik zrobic ale w tym roku to sobie daruje.:blink:
...to do zobaczenia jutro no i pozdrowionka dla wszystkich;-)

U nas tez przygotowania pelna para ruszyly. Wszystkim sie udziela swiateczna atmosfera. Do pelni szczescia brakuje tylko sniegu.
Maciejka dalej mi goraczkuje :-( Jest taki slodziutki. Ale niestety od noszenia go rece mnie bola i kregoslup mi wysiada. A Kubus dzis na dobre chyba odespal podroz, bo spal az do 1 w poludnie :szok: Za to teraz szaleje.
Bawcie sie dobrze na kulkach, po nowym roku dolaczymy my takze.

Aniteczka, ale macie straszne parcie na ta przeprowadzke, ze az w Wigilie sie zdecydowaliscie :baffled: A w jakie teraz okolice sie przeprowadzacie?

HEJ HEJ:-)NO ja wreszcie wolna ufffffffffffff:-)Wkoncu prezenty popakowane:tak:a pakowalam je ponad godzine:baffled::baffled::baffled::baffled:
ANITECZKA-wozek mozesz spkojnie wziac,ja tez zreszta biore bo Dawid mi o tej porze zawsze spi:tak:No i mame tez mozesz wziac:-D:-D:-D:-D
4muchy-szkoda ze Was nie bedzie,ale po swietach juz nie bedzie wymowki musicie byc:-D:-D:-D
KASIA.J-bidulek z Maciusia,ale na raczkach u mamy mu jest napewno dobrze:-Da za kogo bedziesz przebrana w sylwestra????i skad stroj skombinujesz???

doris - jeszcze nie ustalilismy ostatecznie tematu :baffled::crazy: ale tesciowa ma szafe, ze peka w szwach wiec napewno sie cos znajdzie :-) a na naszej stronce Bartek wywiesil zalegle zdjecia i sa z poprzedniej imprezki gdzie bylismy szkotami :-)

reklama
Do góry