reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

a hej dziewczyny...:-):-):-)
no to ile nas tu pozostalo...:szok: a ja myslalam ze styczen to martwy miesiac:nerd:
a ja bylam dzisiaj na spacerku po kielbase u slowaka...przechodzilam tez kolo kulkolandu po drodze...:szok: moja Ala jak to zobaczyla to juz mi nie da spokoju przez nastepne dni..:baffled: szok ,....:eek: a nawet nie bylysmy w srodku ...nie da mi zyc po prostu:happy::oo:
no to kiedy na te kulki ? czekam na propozycje bo ja jestem chetna:-) tylko tam glupio tak samemu :huh:..
pozdrawiam :-D

reklama
ANITECZKA-a gdzie widzilas te kulki????jak masz czas teraz przed swietami np.w wtorek to ja w sumie moge:tak:przynajmiej Kuba sie nie bedzie sie nudzil:tak:
A zostalo nas chyba 4:-:)-:)-(a chyba 5 w Polsce:confused::confused::confused:jak dobrze licze:tak::tak::tak:

Hej Hej:-):-):-)

Wszystkim wyjechanym życzę spokojnej podróży i udanego pobytu w Polsce i żebyście nie uschły z tęsknoty za nami:-)

Ja chociaż starszaka na kulki nie mam ale i tak z Wami się wybiorę:-D Może poniedziałek?? Mi pasuje bo mój stray w pracy bedzie:-)

Wszystkiego Naj Naj Naj dla Krystianka:-) Dużo zdrówka i spełnienia marzeń

ampar,nefretete szczęśliwej podróży

kasia8118 wszystkiego najlepszego dla Krystiana:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)​

doris, aniteczka ja na kulki chętnie bym się wybrała ale mam mały szpital w domu. Wczoraj całe popołudnie Julka , Adaś i ja wymiotowaliśmy. Tylko Robert się uchował. Noc była spokojna, i teraz wydaje się wszystko w ok.

dzien doberek wszystkim...:-) mimo ze niedziela zapowiada sie okropnie....eehhh ta pogoda:crazy:
4muchy- to sie szybko kurujcie bo to nieprzyjemna choroba:-(
doris,sylwiam.-kulki sa niedaleko farmersa taka ulica sie idzie do gory od zakladu:-) mam nadzieje ze dobrze tlumacze..:baffled:
mi by pasowal wtorek bardziej...jak juz:happy2: a ile to kosztuje wogole?
pozdro:-)

ANITECZK-no to ten kulokoland co ja wczesniej pisalam :-):-):-)no to juz wiemy gdzie sie spotkamy:tak:
A o jakim Ty wtorku mowisz,w tym tygodniu czy w przyszlym:baffled:bo troche sie namieszalo:confused::confused::confused::confused:

reklama
My juz na miesjcu. Dojechalismy dzis o polnocy. Dzieci super zniosly podroz. Pod sam koniec Macius zaczal plakac, ale udalo sie dojechac bez noclegu. Za to dzis spalismy do poludnia :-) Jak to podroze ksztalca - ja sie dowiedzialam, ze mam sklonnosci do choroby morskiej :szok: Tyle razy juz plywalam statkami, a tu mnie rozlozylo. Rano myslalam, ze umre. Na promie mnostwo polakow i dzieci szalaly na kulkach. Nawet Maciek rzucal kulkami i probowal w nie nurkowac. Szybko sie uczy od starszego brata, szkoda tylko, ze tych negatywnych zachowan.
A dzis rano mlody sie zupelnie rozlozyl. Dostal goraczki. Bylismy u lekarza i wlasnie sie smialam do tesciowej, ze znow mi nic nowego nie powiedzial, tyle, ze po polsku. Wiec z ta sluzba zdrowia w UK nie jest tak zle. Za to dostalam cala reklamowke lekarstw, zostawilam ponad 100 w aptece i mam nadzieje, ze w koncu mu przejdzie.

4 muchy - ja bylam w Ikei we czwartek i byly jeszcze. A w zeszlym roku kupowalismy w tym ogrodniczym centrum przy Canal Road.

Kasia8118 - wszystkiego najlepszego dla Krystiana

A teraz zmykam kleic uszka. :tak:

Do góry