reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bemowa, Jelonek i dalekiej Woli :)

Yoda jutro jest warsztat umuzykalniania, podobno świetny i cieszy się dużym zainteresowaniem, były miejsca ale nie miałam się jak zapisać (..) :-p Już oczywiście miejsc nie ma, nastepny jest tydzień później ale jeszcze nie ma zapisów no i ja nie mam numeru dlatego mam nadzieje ze moja karta bedzie we wtorek w klubie. Liczyłam na to ze znowu bede wpisana na ten warsztat z imienia i uda nam sie pojsc no ale cóż ... Chciałam też iść na warsztacik relaksacyjny dla mam ale go odwołali. Zawsze to jakieś urozmaicenie niż siedzenie w domu :-)

Asiu to jest spray do noska z wody morskiej Sterimar i jest promocja z 26 zł na 13 zł - jakoś tak. Ja tego sprayu używam, właśnie mam na wykonczeniu a moim zdaniem jest super ( Karolinka uważa inaczej :-))

reklama
Witajcie Dziewczyny :-)
Jestem w Lubinie ;) Jak na razie odpoczywam i niewielu udało mi się zrobić, ale od jutra ostro biorę się za pisanie, bo czas na napisanie pracy, goni:( Najgorsze, a zarazem chyba najmilsze i najbardziej wzruszające jest to, że Jaś nie chce z nikim zostać... Tzn. Bawi się i śmieje do wszystkich, ale jak tylko zobaczy, że mnie nie ma, to jest płacz i histeria ;/ No więc pozostają mi wieczory na razie :)

W ogóle to też jest przeziębiony, ma katar,a dzisiaj popołudniu złapał go wstrętny kaszel :(( Martwię się troszkę :(( Jutro, jak nic się nie zmieni, idziemy do lekarza :( Wiecie może jak to jest z pójściem do lekarza w innej przychodni niż ta, w której jest się zapisanymm?? Mają obowiązek przyjęcia? Czy mogą odmówić :(( Mam nadzieję, że jutro obudzi się zdrowy :)

Jeśli chodzi o inne sprawy, to byłam ostatnio w smyku -pchacze przecenione i wszystko inne też :) Ceny naprawde całkiem, całkiem :)

Muszę pochwalić mojego syna - nauczył się robić "papap" i ptaszka (odgapiłam od Adasia Yoda i nauczyłam Jasia :))

Pozdrawiam :)

Navna może i ja się zaopatrzę w ten sprey. Jak coś to dam Ci tel do Uli tylko mi przypomnij.
Pacyśka zadzwonie do Ciebie jutro i wszystko Ci wytłumacze co i jak z tą przychodnią tylko się przypomnij z rana.
My nadal x2.

Asiu85 melduj się codziennie tak jak sie umawiałyśmy :-) Nie wiesz co chciała ode mnie Ula z Klubu napisała mi smska żeby podać jej maila, ale nic do tej pory nie otrzymałam na maila?

Pacyśka z jednej strony to kochane że Jaś jest zakochany w mamie na zabój, ale tak na dłuższą metę to może być męczące. Ja się cieszę że mogę zostawić Adasia z teściową lub J. i bez problemu wyjść z domu, ale już z teściem czy moimi Rodzicami czy siostrami (rzadziej ich widzi) nie zostanie. Chociaż teraz jak przez dwa dni miał taki większy katarek to jak wychodziłam z pokoju to tak zaczynał marudzić a jak się wracałam to już było ok, ale tylko te dwa dni.
Pacyśka byłam widziałam ten popychacz co mamy w Klubie, ale wolę troche wiecej "bajerów" co by sie Adaśkowi nie znudził po 5 minutach, tylko chociaz po 20 :tak: i tak te nasze dzieci najlepiej bawią się rzeczami użytku codziennego: miska, pudełko po pieluchach, drewniane łyżki, o to są zabawki a nie jakiś Fisher Price czy inne :-)
Pacyśka do roboty bo w domu masz pomoc a jak wrócisz do Wawy to już dupa, miałaś teraz kilka dni odpoczęłaś czas się zabrać za pisanie (dobrze mówię ... :rofl2:).
A co do "papa" Adasia już od dłuższego czasu "szkolimy", zawsze jak ktoś wychodzi to robimy "papa", ale jeszcze nie zajarzył chłopak. Teraz ma nową zabawę z Teletubisiem i teściową, ale to opowiem w Klubie za dużo pisania.

A co do KLubu to zobaczymy jak to będzie bo katarek coraz mniejszy, ale nie wiem co będzie jeszcze do wtorku, ja mam klucze więc w razie co podejdę i otworzę, a czy zostaniemy to zobaczymy jeszcze.

Zrobiłam dziś szarlotkę sypaną BEZ JAJ I MLEKA czyli dla alergików, jest śmieszna bo taka płaska, ale w smaku nawet nawet, brakuje jej tylko cynamonu, ale to wiem na 100% że uczuliło Adasia, co prawda ok 3-4 miesięcy temu, wiec mogło się to już zmienić, ale dam rade i bez cynamonu.
Jutro jadę zawieźć próbki kału Adaśka do laboratorium, ciekawe ile trzeba czekać na wyniki.

Navna też bardzo chciałam iść na te zajęcia umuzykalniające, ale nie było miejsc. A czy to nie jest tak że na te kolejne warsztaty nie ma zapisów bo to jest w kilku częściach i chodzi "stała ekipa" co zapisała się na samym początku? Tak było z jednymi warsztatami, tylko tam było napisane I II i III, a tu nie ma. Teraz patrzyłam że kolejne warsztaty z tego beda 28.11. (tylko godzinka) i nie ma zapisów, wiec to dziwne. A co do tych technik relaksacyjnych, jak chodziliśmy do szkoły rodzenia to były jedne zajecia z tego, nie podobało mi się, ale wiadomo tu może być prowadzone zupełnie inaczej.

Ale się rozpisałam, sorki, dobrej, przespanej nocki, pappaa.

Cześć dziewczyny,
jestem tutaj zupełnie nowa, byłam w Klubie Mam w zeszły wtorek razem z Oleńką i bardzo nam się spodobało:-). Prawdopodobnie jutro też się pojawimy :)

Pozdrawiam serdecznie, Klaudia z Jelonek

yoda Ula pewnie chciała jakiś namiar na Ciebie, bo mówiłam jej, że daje Ci klucze. Ja nie wiem jak z nami będzie, bo mnie w zeszłym tyg. rozkładało. Już jest ok, ale jeszcze smarcze i pokasłuje. Więc jeśli dasz rade to otwórz jutro. Zresztą adzwonie jutro do Ciebie.
Klaudul witamy serdecznie. Bardzo miło, że do nas dołączyłaś.

Czesc dziewczynki

Klaudl witamy na forum :)

My jutro przyjdziemy pod Klub otworzymy, ale nie zostaniemy bo Adaś ma jeszcze katarek, więc nie chcemy zarazić innych dzieci i mam.

Próbki z kupką zawiezione, wyniki do końca tygodnia, CZEKAMY.

Ale dziś był piękny dzień, ale to już chyba jedne z ostatnich tak ciepłych dni.

Dzień dobry Dziewczyny,
Klaudl witamy, witamy (to my się chyba minęłyśmy na korytarzu w klubie :-))
Nas też niestety nie będzie ponieważ Karolinka niestety ma jeszcze leciutki katarek i nie chcemy z nim do klubu przychodzić.
Także w tym tygodniu do zobaczenie na spacerach :-)

Hej kochane!
Dziś jest odwołany klub, bo nasze dzieciaki chore. Mam nadziej ę, że spotkamy się za tydzień.

reklama
hej my znowu chorujemy mamy straszny kaszel aż się dusimy i wymiotujemy do tego przez to wszystko przepuklina nam więźnie wczoraj to aż w szpitalu wylądowaliśmy ale na szczęście wszystko się uspokoiło na razie mamy antybola i jeśli znowu się choroba nawróci to skierowanie do alergologa i leki na stałe już nie mam siły od czerwca non stop młody coś łapie:-( nie będzie mnie na razie na bb tak więc trzymajcie się cieplutko i zdrówka dla was;-)

Do góry