reklama
magdabb
Fanka BB :)
POMOC dla malego chlopca, kazdy grosz jest na wage zlota!!! Michał Tryka | Największy błąd, jaki można popełnić, to poddać się.
aniag78
Odwiedziliśmy Mullera - super drogeria! Kupiłam ciekawe słoiczki i kaszki, których w Bipie bym nie dostała. Minusem jest, że możemy odwiedzać ten sklep tylko jadąc na większe zakupy, bo mamy do niego około 40km :-( Doszły mnie plotki, że mają otworzyć filię bliżej, oby
Co do niekapków też stoję przed wyborem. Naczytałam się, że niestety często powodują wadę zgryzu. Kobietki polecały często te z Aventu i Tommy Tippe. Zastanawiam się teraz mocno, czy niekapek, czy może kubeczek ze słomką
Mamusie, wybieracie się w maju do Klosterneuburga, na flohmarkt dziecięcy? Może któraś już tam była wcześniej i może powiedzieć, czy opłaca się jechać, bo słyszałam, że to jakiś gigantyczny flohmarkt
Co do niekapków też stoję przed wyborem. Naczytałam się, że niestety często powodują wadę zgryzu. Kobietki polecały często te z Aventu i Tommy Tippe. Zastanawiam się teraz mocno, czy niekapek, czy może kubeczek ze słomką
Mamusie, wybieracie się w maju do Klosterneuburga, na flohmarkt dziecięcy? Może któraś już tam była wcześniej i może powiedzieć, czy opłaca się jechać, bo słyszałam, że to jakiś gigantyczny flohmarkt
vixen one sa miekkie, takze mysle, ze to jest powodem. Dziecku latwiej jest zlapac, poza tym po sutku, czy po smoczku widzi roznice jak mu sie twardy ustnik wpycha Poza tym bez problemu wymienisz ta koncowke, a nie wiem, czy przy avencie jest to mozliwe
Elzbieta1986
Zaangażowana w BB
Jezeli chodzi o szkołe rodzenia to magistrat 11 organizuje je w roznych bezirkach za darmo, pozatym warto tez sprawdzic w swoim wlasnym szpitalu czy takie zajecia dla przyszlych rodzicow nie sa organozowane. Wybieramy sie do Polski z dzieciątkiem no i ochrzcic tez chcemy w ojczystym kraju ale najpierw musimy wyrobic malemu paszport, maly ma 2 tygodnie ale problem jest zeby zrobic zdjecie synkowi u fotografa, co pojawilismy sie w studio maly juz zasnął takim mocnym snem ze nie dalo sie dobudzic, podejscie narazie bylo jedno, a moze któras z mam robila w domu zdjecie malemu i wywolywala u fotografa, z tego co wiem tło ma byc białe wymiary 3,5 na 4,5 moze uda mi sie cyknąć fote w domu hmmm....
reklama
Patili
Dzis kupilismy niekapek firmy Nuk. Kilian doslownie sie na niego rzucil i ciumkal przez dobrych 10 min. Oczywiscie niewiele wypil, ale najwazniejsze, ze byl nim zainteresowany; na nauke przyjdzie jeszcze czas.
Bylismy rowniez w kosciele ustalic w koncu date chrztu i obecnie szukamy jakiegos fajnego lokalu. Najpierw zastanawialismy sie na firma cateringowa, ale niezaleznie ile osob z rodziny zdecyduje sie przyjechac, stwierdzilismy, ze moze i wydamy wiecej w restauracji, ale o nic nie bedziemy sie musieli martwic. Czy zna moze ktoras z Was restauracje Altes Jägerhaus kolo Lusthaus?
Elzbieta my robilismy Kilianowi zdjecie do paszportu jak mial 4 tygodnie. Fotograf dwoil sie i troil, zeby go wlasciwie uchwycic, zgodnie z biometrycznymi wytycznymi... W koncu wybralismy jakies zdjecie, a fotograf byl na tyle fair, ze zaproponowal, ze jezeli w ambasadzie nie uznaliby nam owego zdjecia, to mielismy przyjsc i wtedy zrobilby jeszcze raz zdjecie za darmo!
Bylismy rowniez w kosciele ustalic w koncu date chrztu i obecnie szukamy jakiegos fajnego lokalu. Najpierw zastanawialismy sie na firma cateringowa, ale niezaleznie ile osob z rodziny zdecyduje sie przyjechac, stwierdzilismy, ze moze i wydamy wiecej w restauracji, ale o nic nie bedziemy sie musieli martwic. Czy zna moze ktoras z Was restauracje Altes Jägerhaus kolo Lusthaus?
Elzbieta my robilismy Kilianowi zdjecie do paszportu jak mial 4 tygodnie. Fotograf dwoil sie i troil, zeby go wlasciwie uchwycic, zgodnie z biometrycznymi wytycznymi... W koncu wybralismy jakies zdjecie, a fotograf byl na tyle fair, ze zaproponowal, ze jezeli w ambasadzie nie uznaliby nam owego zdjecia, to mielismy przyjsc i wtedy zrobilby jeszcze raz zdjecie za darmo!