reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

tak w PL, przyjechalam juz tu na święta, no wiec tu w kotlinie klodzkiej zima-mróz:szok:

ale mialam dzis przeżyć, borowanie dolnej 4rki, usuwanie 8semki i jeszcze piekące gardło :wściekła/y: coś mnie łamie w kościach :sorry::eek::rofl2:
a Ami ma wciąż gorączke, nic poczekam jeszcze z jeden dzien i się trzeba wybrac na osłuchanie do doktora.

pozdrawiam Was

reklama
dziendoberek,

cos sie ostatnio nie moge zwlec z lozka... Znowu mam jakas spiaca faze...

aleksix, niezla jestes naprawde. Ale lubie takie power-mamuski!:cool2:
zycze szybkiego powrotu do zdrowia dla coreczki!

Beabea, twoj brzuszek tez swietny!
Zdecydowalismy sie na 3d ale dzwonilam wczoraj i termin dostalam dopiero na 5-go stycznia. Bede wtedy w 27-mym tc, wiec troche na granicy, bo mozna do 30-go robic, no ale coz. To nasza ostatni asznsa, kurcze, jak ten czas leci, co?

A pamietasz Beabea, pisalysmy kiedys, ze obie zaczynamy staranka i byloby super jakby nasze dzieci byly rownolatkami! A tu zobacz, tylko 7 tygodni roznicy! super!
:laugh2:

Hej dziewczeta
Wrocilam
Dieciaki júz zdrowe tzn Max kaszle lekko ale juz do przedszkola chodzi bo zaczal z corka oniemiecku gadac wiec tesknil hihi
Pani doktor nic nie znalazla dala kuracje na 28 dni i miejmy nadzieje ze jak ja skonczymy maly nie bedzie tak czesto zapadal na choroby gornych drog oddechowych

Ja wychodze tez z grypy wiec jest spooko tylko checi do przygotowan brak swiatecznych

Dziewczyny brzuszki cuuudne az za serce lapia wspomnienie - kiedy to bylo hmmm

Zmykam wlasnie krolewan wstala
pytanie gdzie 3D robicie bo ja Hovanesian polecam rewelacja po prostu

czesc!

dzis rano, gdy maz juz wyszedl do pracy, lezalam chwile w lozku i poczulam nareszcie kopniaczki! Gdy polozylam reke na brzuchu czulam je calkiem wyraznie! Juhu! Nareszcie! I mam nadzieje, ze tak juz pozostanie i bedzie stukac i pukac coraz czesciej! bo do tej pory cos leniwe to moje dziecko troche....

Kathinka, dobrze, ze dziciaki juz zdrowe - a Ty sie tez kuruj!
A na 3D ide wlasnie do Hovanesiana!!! widze, ze w takim razie on ejst dosyc popularny w tych sprawach! ale to chyba przez cene, bo jest najtanszy ze wszystkich mozliwych.
Czytalam rozne opinie na jego temat i tak sie zastanawialam ale jak mowisz, ze jest rewelacja, to ciesze sie!

dzis mam egzamin a potem na x-mas party z pracy! :cool2:

HEJ
Kurcze a my znow chore,tzn. corka ,ale udziela sie to calej rodzince:tak: Zaczelo sie wieczorkiem z poniedzialku na wtorek i mielismy nieprzespana noc i to doslownie,placz ,goraczka i okropny kaszel wybudzal mala i nas.Wczoraj bylam u pediatry ale jak na zlosc przyjmowala od 15 ,no i jeszcze pojechalam z mala swoja krew oddac do laboratorium,zeby miec z glowy.
Dzisiaj w nocy tez nie lepiej bylo bo doszedl mega katar i powtorka z rozrywki:wściekła/y:
Ja jakos sie jeszcze trzymam,ale kto wie,to niewyspanie i zmeczenie ,pogoda robia swoje,echhhh
Byle przed Swietami sie wylizac.
Choina juz stoi na balkonie,snieg pada robi sie swiatecznie:cool:

poziomeczka ja zadowolona bardzo 2 usg mialam i juz za pierwszym razem mala spala wiec pan doktor na spacer wyslal i tak dlugo po brzusiu jezdzil i bujal mala az wykryl co miedzy nogami i zdjecia cuuudneDruga wizyta tez ze spacerkiem byla bo spioch moj nie hccial sie obudzic a glowke miala do kregoslupa wiec pan doktor podobnie powalczyl i zdjatka sliczne sa pokazywal wszytko jak na filmie hihi

no to pieknie!
to juz sie nie moge doczekac!

a w ktorym tygodniu robilas? Bo ja bede wtedy w 27 tc.
No wlasnie chodzi nam tez o plec, bo do tej pory mowia, ze dziewczynka ale na 70%....

reklama
Witam
Dzieki za slowa otuchy,czas goi rany i w to wierze.Poniedzialek po zabiegu przeplakalam i dol wraca i odchodzi ale jest powoli lepiej.Jeszcze pytanie jak leci mnie rozczula ale mam nadzieje,ze to minie.
Wiec ciazy byla w macicy ale bardzo nisko i poronienie bylo pewne.Wiec lekarz spytal czy czekamy na rozwoj czy robimy termin w szpitalu.Nie chcialam czekac wiec w piatek wszystkie badania a w niedziele szpital w poniedzialek zabieg a wtorek do domu.W poniedzialek juz sie okazalo,ze zarodek obumarl wiec i tak bym w szpitalu wyladowala.Opieka super,wszyscy bardzo mili i wyrozumiali.Naprawde moge pochwalic te niecale 2 dni w szpitalu i przed i po zabiegu.
A blizej lata zaczynamy staranka i bedzie dobrze.
Brzuszki macie super :-)
Aleksix no to niezle sie najezdzisz i fajnie,ze juz w pl jestes my jedziemy chyba 23 dopiero ale do sylwka zostajemy
Kathinka mam nadzieje,ze chorubska juz sie oddalily i zdrowka zycze
Pozdrawiam goroca z zimnego Trofaiach :-)

Do góry