reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

tak w PL, przyjechalam juz tu na święta, no wiec tu w kotlinie klodzkiej zima-mróz:szok:

ale mialam dzis przeżyć, borowanie dolnej 4rki, usuwanie 8semki i jeszcze piekące gardło :wściekła/y: coś mnie łamie w kościach :sorry::eek::rofl2:
a Ami ma wciąż gorączke, nic poczekam jeszcze z jeden dzien i się trzeba wybrac na osłuchanie do doktora.

pozdrawiam Was

reklama
dziendoberek,

cos sie ostatnio nie moge zwlec z lozka... Znowu mam jakas spiaca faze...

aleksix, niezla jestes naprawde. Ale lubie takie power-mamuski!:cool2:
zycze szybkiego powrotu do zdrowia dla coreczki!

Beabea, twoj brzuszek tez swietny!
Zdecydowalismy sie na 3d ale dzwonilam wczoraj i termin dostalam dopiero na 5-go stycznia. Bede wtedy w 27-mym tc, wiec troche na granicy, bo mozna do 30-go robic, no ale coz. To nasza ostatni asznsa, kurcze, jak ten czas leci, co?

A pamietasz Beabea, pisalysmy kiedys, ze obie zaczynamy staranka i byloby super jakby nasze dzieci byly rownolatkami! A tu zobacz, tylko 7 tygodni roznicy! super!
:laugh2:

Hej dziewczeta
Wrocilam
Dieciaki júz zdrowe tzn Max kaszle lekko ale juz do przedszkola chodzi bo zaczal z corka oniemiecku gadac wiec tesknil hihi
Pani doktor nic nie znalazla dala kuracje na 28 dni i miejmy nadzieje ze jak ja skonczymy maly nie bedzie tak czesto zapadal na choroby gornych drog oddechowych

Ja wychodze tez z grypy wiec jest spooko tylko checi do przygotowan brak swiatecznych

Dziewczyny brzuszki cuuudne az za serce lapia wspomnienie - kiedy to bylo hmmm

Zmykam wlasnie krolewan wstala
pytanie gdzie 3D robicie bo ja Hovanesian polecam rewelacja po prostu

czesc!

dzis rano, gdy maz juz wyszedl do pracy, lezalam chwile w lozku i poczulam nareszcie kopniaczki! Gdy polozylam reke na brzuchu czulam je calkiem wyraznie! Juhu! Nareszcie! I mam nadzieje, ze tak juz pozostanie i bedzie stukac i pukac coraz czesciej! bo do tej pory cos leniwe to moje dziecko troche....

Kathinka, dobrze, ze dziciaki juz zdrowe - a Ty sie tez kuruj!
A na 3D ide wlasnie do Hovanesiana!!! widze, ze w takim razie on ejst dosyc popularny w tych sprawach! ale to chyba przez cene, bo jest najtanszy ze wszystkich mozliwych.
Czytalam rozne opinie na jego temat i tak sie zastanawialam ale jak mowisz, ze jest rewelacja, to ciesze sie!

dzis mam egzamin a potem na x-mas party z pracy! :cool2:

HEJ
Kurcze a my znow chore,tzn. corka ,ale udziela sie to calej rodzince:tak: Zaczelo sie wieczorkiem z poniedzialku na wtorek i mielismy nieprzespana noc i to doslownie,placz ,goraczka i okropny kaszel wybudzal mala i nas.Wczoraj bylam u pediatry ale jak na zlosc przyjmowala od 15 ,no i jeszcze pojechalam z mala swoja krew oddac do laboratorium,zeby miec z glowy.
Dzisiaj w nocy tez nie lepiej bylo bo doszedl mega katar i powtorka z rozrywki:wściekła/y:
Ja jakos sie jeszcze trzymam,ale kto wie,to niewyspanie i zmeczenie ,pogoda robia swoje,echhhh
Byle przed Swietami sie wylizac.
Choina juz stoi na balkonie,snieg pada robi sie swiatecznie:cool:

poziomeczka ja zadowolona bardzo 2 usg mialam i juz za pierwszym razem mala spala wiec pan doktor na spacer wyslal i tak dlugo po brzusiu jezdzil i bujal mala az wykryl co miedzy nogami i zdjecia cuuudneDruga wizyta tez ze spacerkiem byla bo spioch moj nie hccial sie obudzic a glowke miala do kregoslupa wiec pan doktor podobnie powalczyl i zdjatka sliczne sa pokazywal wszytko jak na filmie hihi

no to pieknie!
to juz sie nie moge doczekac!

a w ktorym tygodniu robilas? Bo ja bede wtedy w 27 tc.
No wlasnie chodzi nam tez o plec, bo do tej pory mowia, ze dziewczynka ale na 70%....

reklama
Witam
Dzieki za slowa otuchy,czas goi rany i w to wierze.Poniedzialek po zabiegu przeplakalam i dol wraca i odchodzi ale jest powoli lepiej.Jeszcze pytanie jak leci mnie rozczula ale mam nadzieje,ze to minie.
Wiec ciazy byla w macicy ale bardzo nisko i poronienie bylo pewne.Wiec lekarz spytal czy czekamy na rozwoj czy robimy termin w szpitalu.Nie chcialam czekac wiec w piatek wszystkie badania a w niedziele szpital w poniedzialek zabieg a wtorek do domu.W poniedzialek juz sie okazalo,ze zarodek obumarl wiec i tak bym w szpitalu wyladowala.Opieka super,wszyscy bardzo mili i wyrozumiali.Naprawde moge pochwalic te niecale 2 dni w szpitalu i przed i po zabiegu.
A blizej lata zaczynamy staranka i bedzie dobrze.
Brzuszki macie super :-)
Aleksix no to niezle sie najezdzisz i fajnie,ze juz w pl jestes my jedziemy chyba 23 dopiero ale do sylwka zostajemy
Kathinka mam nadzieje,ze chorubska juz sie oddalily i zdrowka zycze
Pozdrawiam goroca z zimnego Trofaiach :-)

Do góry