reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

Byłam w szpitalu na ktg w końcu bo nie spałam cała noc, okazało się że skurcze przepowiadajace ale dość mocne i częste, rozwarcie 2cm i skracajaca się szyjka... Położna powiedziała że tydzień, dwa i będzie po wszystkim a mi się marzy 2017 rok... Do tego zapalenie pęcherza i 3 dniowy antybiotyk Juhuuuu jak cudownie być w ciąży

reklama
Lilka oj rozumiem Twój entuzjazm i chociaż nie chorowałam na nic w ciąży to czułam się fatalnie... a jak się Laurze nie spieszyło to już mi się odniechciewało wszystkiego!

Anitaka super, że Łucja zadowolona. U nas będą jęki i wiszenie na maminej nodze :D a o kotka w PL się narazie nie martwie. Laura nauczyła się ładnie głaskać, a kot przyzwyczajony przy kuzynce do szarpania to może się da laurze wycałować :D

Aaa no i chwale się! Moja córa stała wczoraj kilka sekund bez trzymanki :) świadomie, trochę się pocieszyła, ale chyba jednak nie dokońca się przekonuje do stania. Woli raczkowanie i chodzić za ręcę. A raczej biegać. Nawet piłke kopie jak zobaczy. Ale samej to jej sie nie spieszy do chodzenia. Pchacz nadal jest beee!

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Laura przy pchaczu idzie tylko jak ide za nia i trzymam ja za rece, ktore trzyma na pchaczu :D ale mam wrazenie ze ona sie go boi :D

Dzięki Aniag :)
Dziewczyny również życze wam spokojnych, czułych pełnych miłości, szacunku i pyszności Świąt. Zdrowia w Nowym Roku i realizacji planów. Oby był jeszcze lepszy niż poprzedni :)
Odezwę się po Świętach i zasypie fotkami :)

Lilka powodzenia może uda się doczekać jednak do 2017 :) Zdrówka!
Karolask super jak Laura pomału zabiera się za stanie ale napewno przyjdzie moment że będzie pewniej się czuła w tej pozycji i zacznie szaleć a wtedy Mamuśka szykuj się na gonitwe hehehe

Pozdrowionka z Podkarpacia dla WAS Mamuski :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Anet nie strasz nawet. Mam nadzieję, że da sobie radę sama [emoji14] oczywiście dopóki nie sięgnie klamki :D

reklama
My zostalismy [emoji6] Maz wlasnie piecze/przypala ciasteczka [emoji6]
Poza tym malo swiatecznie... Coreczka siostry 7 mcy ma zapalenie pluc i musi zostac przez swieta w szpitalu w Pl...

Lilka zdrowka i odpoczywaj!!!

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry