reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Hej i ja wam zycze zdrowych i pogodnych swiat w gronie rodzinnym. Szczesliwego nowego roku
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
anet:)
Fanka BB :)
Mniam przypalone ciasteczka haha też tak raz pieklam pierniki bo jakieś miękkie były... a później taaakie twarde ale zjadliwe hehehe
Zdrówka dla Siostrzeniczki Happy!
Anitaka a to Wy też z tych stron o proszę...zapomniało mi się...oj tak moja skleroza [emoji14] oj postępuje postępuje [emoji14]
Karolask ja nie strasze tylko pisze jak to u nas było w tym wieku...a jak klamki dostał...ojjoooj wszędzie idzie gdzie mu pasuje... a jak na rower biegowy wsiadnie to lecę z językiem na plecach czasem
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Zdrówka dla Siostrzeniczki Happy!
Anitaka a to Wy też z tych stron o proszę...zapomniało mi się...oj tak moja skleroza [emoji14] oj postępuje postępuje [emoji14]
Karolask ja nie strasze tylko pisze jak to u nas było w tym wieku...a jak klamki dostał...ojjoooj wszędzie idzie gdzie mu pasuje... a jak na rower biegowy wsiadnie to lecę z językiem na plecach czasem
ola13650
Rowniez zyczymy spokojnych radosnych Swiat!
My zostalismy w at
Karola to ani sie nie obejrzysz a laura bedzie chodzic [emoji14]
Mia juz od tygodnia chodzi. Chyba ze jej sie bardzo spieszy to wtedy na czworaka
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
My zostalismy w at
Karola to ani sie nie obejrzysz a laura bedzie chodzic [emoji14]
Mia juz od tygodnia chodzi. Chyba ze jej sie bardzo spieszy to wtedy na czworaka
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Zyczymy Wam, aby szczescie i radosc otaczaly Was przez caly nastepny rok!! Duzo cierpliwosci, usmiechu i przespanych nocek [emoji4][emoji319][emoji320]
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
KulkaP
Eh nie zdążyłam z zyczeniami przed świętami więc życzę Wam szczęśliwego Nowego roku no i udanych sylwestrowych imprezek :-) (moja będzie w łóżku z cycem na wierzchu ). Pozdrowienia również z Podkarpacia [emoji93] [emoji92] [emoji319] [emoji8]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Podkarpacie rządzi [emoji14] ...3 dziewczyny razem ze mną czy ktoś jeszcze ?
Święta święta i po świętach...jakoś słabo ich odczulam tego roku :/
Dobrej końcówki roku
Święta święta i po świętach...jakoś słabo ich odczulam tego roku :/
Dobrej końcówki roku
karolask87
Moderatorka
Anet ja odczułam istną MAGIE!!
Śnieg w Wigilie super
A potem 2 dni ulewy i wczoraj prawie cały dzień bez prądu, a po nim do teeraz zielona woda z kranu!! Noż kur...serio magia jakaś...
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Śnieg w Wigilie super
A potem 2 dni ulewy i wczoraj prawie cały dzień bez prądu, a po nim do teeraz zielona woda z kranu!! Noż kur...serio magia jakaś...
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
reklama
Jejku Karolask to nieźle u Was magia zaszalala[emoji21][emoji44]... swoją drogą dziwne to z tą wodą...
U nas pierwszy dzień świąt biały na.calego -pięknie , dopiero wieczorkiem zaczęło roztapiac deszczem i tak do teraz pada ...mimo wszystko jakoś nie tego te święta...
U nas pierwszy dzień świąt biały na.calego -pięknie , dopiero wieczorkiem zaczęło roztapiac deszczem i tak do teraz pada ...mimo wszystko jakoś nie tego te święta...