reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

Tak z wiednia jestem;-) siedzi jak ja posadze nawet i godzine moze siedziec. Sama narazie probuje ale jeszcze dupka za ciezka i sie nie podniesie:p

reklama
No to nie ma się z czym śpieszyć ;) nosidło najlepiej jak dziecko już samo potrafi siadać.
Najlepiej poprzymierzać i zobaczysz jak dobrać, jakie wam będzie pasować bo wszystko od rozmiarów malucha też zależy. Na moją jeszcze trochę duże jeszcze jest, ale będzie napewno kilka Fidelli na spotkaniu. No i Manduca i Kokadi. Chyba, że się sprzeda [emoji14]
Spotkanie mamy w ten czwartek. Jeśli chcesz to wyśle Ci szczegóły na priv.

Happy, a Ty byś nie chciała też wpaść??

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Nie dam rady .jedziemy na urlop do pl wlasnie w czwartek. Ale dzieki za informacje. Bede sie za czyms rozgladac zanim siadzie akurat zakupie;-)

Najlepiej szukać na grupach sprzedażowych na fb, albo polskich albo tutejszych, willhaben, amazon, ebay itp. Można kupić używane dużo taniej w dobrym stanie. Tylko musisz uważać na wisiadła.

Hej kobietki. Wczoraj myślałam już, że umrę. Upał tak mi się dał w kość, że już chciałam jechać do szpitala i prosić, żeby cc szybciej zrobili. 9 razy brałam chłodny prysznic, a większość dnia spędziłam w piwnicy pijąc chłodne napoje i jedząc lody. Przez ten gorąc chyba nie dam rady do poniedziałku, od 3 dni mam biegunkę, od dwóch wymioty 2-3 razy dziennie. Byłam w szpitalu, mówią, że to przygotowanie do porodu:no2: Mam pić ile tylko dam radę. Stopy mam popuchnięte jak baloniki. Teraz deszczyk pada i z radości z ochłodzenia (taaa, ochłodzenie z 36 na 30....) siedziałam przed domem na krześle i się moczyłam. Jeszcze tylko 6 dni, tylko 6....

Aniag dasz radę!! A te biegunki i wymioty to faktycznie przygotowanie organizmu do porodu, żeby maluch mógł schodzić do kanału rodnego potrzebuje więcej miejsca ;) także już nie długo, 6 dni tylko... dałaś radę 9mscy to i 6 dni zleci :)

Fidella byla na limango polskim i niedawno tez na niemieckim byla ;) narazie nic nie slyszalam, zeby miala byc jakas promocja znowu ale jak bedzie to dam znac ;) ja moje dwa nosidla dostane w piatek lub sobote bo szwagier przywiezie , juz nie moge sie doczekac, no i caly czas czekam na nowa chuste ahh wszystko pewnie na raz dostane ;p

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry