reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

Karolask a co mam sobie wpisac w wilhaben zeby mi znalazlo chusty? Bo nie mam pojecia jak to sie tu nazywa.
Oj Mia juz jest malym klocuszkiem[emoji14]wazy juz jakies 7.300 ;)

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O kurcze no to ładnie u nas 7700 [emoji14]
Wpisz Baby Tragetuch pewnie wyskoczy pełno Didymosów ale to dobrze :) ma być Baumwolle i Kreuzbindung. A jak chcesz i będziesz w Wiedniu w najbliższym czasie mogę pożyczyć swojego Didka na przymiarkę.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

No wlasnie jutro jedziemy do wiednia do 23 bez i tak mysle ze moze uda mi sie od kogos zakupic w jakiejs rozsadnej cenie. Tylko kurcze nauczyc sie to wiazac to bedzie wyzwanie[emoji14]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Ola nie takie straszne jak się wydaje ;) chuste zawsze mozesz potem sprzedac za te same pieniadze [emoji14]

Ola pewnie, ze nie takie trudne ;) dasz rade ;) a jak bedziesz w wiedniu to na spotkaniu chustowym tez mozesz sie nauczyc ;) akurat najblizsze w czwartek;)

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Hmm a ja nie wiem ile lucja wazy ;( nasza pani dr nie wazy np jak szczepienie a u was??? 2maja lucja wazyla6380 a teraz pojecia nie mam i wagi w domu tez zeby ją zwazyc ;(

Hey wszystkim;-) tez palnuje zakupic jakies nosidlo dla coreczki .7mc i 3 tyg. Ladnie juz siedzi i nie mam pojecia co wybrac. Jakies chustowe bym chciala ale jakie i gdzie kupic???na alegro nie ma prawie nic:-| a Ty karolaska87 gdzie kupilas ta fidelle bo wlasnie cos takiego bym chciala;-) a tula co myslicie? Czyatalam tez o manduce??pomozcie;-) pozdrawiam Was wszystkie;-)

Hej lilijka, ja kupiłam na polskim limango za prawie pół ceny. Zerkaj może będzie kolejna wyprzedaż. Bubcia wiesz coś może??
Manduca fajna, tula jak dla mnie trochę grubawa. Kokadi też fajne, tylko drogie. Ale znajoma ma akurat Manducę do sprzedania. Tylko nie wiem jak z rozmiarówką. Lilijka jesteś z Wiednia? Też możesz wpaść na spotkanie chustowe. Mamy eksperta od nosideł to coś doradzi, a i poprzymierzać możesz. A dziecko siedzi posadzone czy samo siada już??

reklama
Co do ważenia to ja też waże ze sobą i po każdej wizycie u lekarza, żeby sprawdzić na ile dokładnie pokazuje mi waga. No i dalej +/-100 gram :)

Do góry