reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

Juz nie liczac dzisiejszego dniA do slubu zostal dzien. Chyba powoli sie stresuje... ;( odebralam suknie i jest juz ok wszystko :)

reklama
Chuste!! I Sukienke tez :) fajnie ze poprawiona i pasuje. I nie stresuj się nie ma czym :) Anitaka a ile Łucja już ma miesięcy?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Ogolnie dla maluchów najlepszy jest kangur i plecak prosty. Może sie polubicie z kangurem, ale jak nie wyjdzie to kieszonka :)

łucja juz ma 4 miesiace. Chuste kupilam z nati baby. Kurcze naZwy nie pamietam. Pozniej jak sie uda zrobie zdjecie. ;) dzis juZ mnie dopadl stres. Zdjecie sukni dodam w niedziele ;)

Oki to czekam na to cudo jedno i drugie. A sukienka wiadomo :) w pelnej okazalosci musisz sie nam pokazac. Anitaka, zeby nie zawracac Ci potem glowy to teraz Wszystkiego Najlepszego dla waszej Trojki :) Udanej zabawy ;)

Anitaka najlepsze zyczenia na Nowej Drodze Życia . :-) :-) :-) czekamy na fotorelacje :-) ja sie tez zbieram bo w poludnie wyjezdzamy do Polski. Juz mnie wszystko boli jak pomysle o tych godz jazdy :- \ pozdrawiam :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Paula a skąd jesteś w PL? Ja ostatni raz jechałam do PL w 32 tyg. jakoś bo potem ciężko było z brzuchem się ruszać za kierownicą. Musiałam prowadzić bo nawet z przodu na miejscu pasażera myślałam, że wszystko razem z żoładkiem ze mnie wyleci :D a tak jakoś mogłam się skupić na czymś innym
My się wybieramy w przyszłym tygodniu i znowu mi się dziecko poprzestawia. Nie cierpie tych podróży...

Ja jestem z okolic tarnowa w małopolskim. Jakies 7-8 godzin do domu. Ja tez jeszcze planuje urlop w sierpniu na poczatku i bede jakos wtedy w 30 tc ale zobaczymy jak teraz przetrzymam.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anitaka wszystkiego najlepszego, aby impreza do końca życia została w Waszej pamięci;-) ;)

Zamotałam się dziś pierwszy raz. Z brzucholem to ciężka sprawa, na dodatek Eryk się darł, żebym mu "Misię" oddała, bo to chusta dla Oliego, a nie maskotek:laugh2:. Z tego wszystkiego się upociłam. Jak na pierwszy raz chyba źle nie jest. Proszę na strój nie patrzeć, ani na syf na podłodze, wczoraj sufit mieliśmy malowany:laugh2:
699935b0512355b2med.jpg

Do góry