reklama
karolask87
Moderatorka
Pokazuj!!!!
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
karolask87
Moderatorka
Chuste!! I Sukienke tez fajnie ze poprawiona i pasuje. I nie stresuj się nie ma czym Anitaka a ile Łucja już ma miesięcy?
karolask87
Moderatorka
Ogolnie dla maluchów najlepszy jest kangur i plecak prosty. Może sie polubicie z kangurem, ale jak nie wyjdzie to kieszonka
karolask87
Moderatorka
Oki to czekam na to cudo jedno i drugie. A sukienka wiadomo w pelnej okazalosci musisz sie nam pokazac. Anitaka, zeby nie zawracac Ci potem glowy to teraz Wszystkiego Najlepszego dla waszej Trojki Udanej zabawy
Anitaka najlepsze zyczenia na Nowej Drodze Życia . :-) :-) :-) czekamy na fotorelacje :-) ja sie tez zbieram bo w poludnie wyjezdzamy do Polski. Juz mnie wszystko boli jak pomysle o tych godz jazdy :- \ pozdrawiam :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
karolask87
Moderatorka
Paula a skąd jesteś w PL? Ja ostatni raz jechałam do PL w 32 tyg. jakoś bo potem ciężko było z brzuchem się ruszać za kierownicą. Musiałam prowadzić bo nawet z przodu na miejscu pasażera myślałam, że wszystko razem z żoładkiem ze mnie wyleci a tak jakoś mogłam się skupić na czymś innym
My się wybieramy w przyszłym tygodniu i znowu mi się dziecko poprzestawia. Nie cierpie tych podróży...
My się wybieramy w przyszłym tygodniu i znowu mi się dziecko poprzestawia. Nie cierpie tych podróży...
Ja jestem z okolic tarnowa w małopolskim. Jakies 7-8 godzin do domu. Ja tez jeszcze planuje urlop w sierpniu na poczatku i bede jakos wtedy w 30 tc ale zobaczymy jak teraz przetrzymam.
reklama
aniag78
Fanka BB :)
Anitaka wszystkiego najlepszego, aby impreza do końca życia została w Waszej pamięci
Zamotałam się dziś pierwszy raz. Z brzucholem to ciężka sprawa, na dodatek Eryk się darł, żebym mu "Misię" oddała, bo to chusta dla Oliego, a nie maskotek. Z tego wszystkiego się upociłam. Jak na pierwszy raz chyba źle nie jest. Proszę na strój nie patrzeć, ani na syf na podłodze, wczoraj sufit mieliśmy malowany
Zamotałam się dziś pierwszy raz. Z brzucholem to ciężka sprawa, na dodatek Eryk się darł, żebym mu "Misię" oddała, bo to chusta dla Oliego, a nie maskotek. Z tego wszystkiego się upociłam. Jak na pierwszy raz chyba źle nie jest. Proszę na strój nie patrzeć, ani na syf na podłodze, wczoraj sufit mieliśmy malowany