reklama
anet:)
Fanka BB :)
Hej Kobietki :-)
Mam nadzieje ze milo minely Wam święta i ze zdrowo sie trzymacie z Waszymi Dzieciaczkami :-)
My święta spedzilismy sami we Trojke w Wiedniu bo Młody 3tygidniowy był to raczej za mały na 6gidzinną jazdę...
Mam pytanko o pieluszki... jakie polecacie? jakies opinie o tych lidla? Niby dobre opinie... Narazie mieszam pampersy i te z dm baby dream ale moze inne warte proby i lepsze od tych pampersow smierdzacych chemia?
Pozdrawiam i dobrego końca tygodnia życzę!!
Mam nadzieje ze milo minely Wam święta i ze zdrowo sie trzymacie z Waszymi Dzieciaczkami :-)
My święta spedzilismy sami we Trojke w Wiedniu bo Młody 3tygidniowy był to raczej za mały na 6gidzinną jazdę...
Mam pytanko o pieluszki... jakie polecacie? jakies opinie o tych lidla? Niby dobre opinie... Narazie mieszam pampersy i te z dm baby dream ale moze inne warte proby i lepsze od tych pampersow smierdzacych chemia?
Pozdrawiam i dobrego końca tygodnia życzę!!
kapelutek
Zaangażowana w BB
Czesc Dziewczyny :-)
Czy ktorys Tatus bral u Was pflegeurlaub na narodziny dziecka?i jeszcze pytanko... ile dni przysluguje wolnego dla Tatusia gdy mamusia ma cesarke? :-)
Czy ktorys Tatus bral u Was pflegeurlaub na narodziny dziecka?i jeszcze pytanko... ile dni przysluguje wolnego dla Tatusia gdy mamusia ma cesarke? :-)
kapelutek
Zaangażowana w BB
Juz dzwonilam do AK:-) Dziekuje.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Hej jest tu ktos z dzieckiem chodzacym do szkoly? Albo znacie kogos z pl mieszkajacego tu z dzieckiem w wieku szkolnym?
Hej dziewczyny mam pytanie o ten kurs niemieckiego dla mam... Jak wygląda to zajmowanie się dziećmi?? Chciała bym iść na ten kurs ale boję się że moja Elizka wpadnie w chisterie jak nie będzie mamy widzieć bo to straszny,, cycek " jest, nawet z tata nie bardzo chce zostawać a to by było dla niej dobre przygotowanie przed przedszkolem:-) w razie czego chyba zawsze można zrezygnować? Kto się tam zajmuje dziećmi przedszkolaki czy inne mamy?
magdalena6
Początkująca w BB
hej dziewczyny,
moze ktoras miala podobny problem. Chcialabym mojego 10 mies synka odstawic od piersi ale on nie chce pic mm. Juz roznie kombinowalam i nie wiem co dalej. Moze ktos cos poradzi?
moze ktoras miala podobny problem. Chcialabym mojego 10 mies synka odstawic od piersi ale on nie chce pic mm. Juz roznie kombinowalam i nie wiem co dalej. Moze ktos cos poradzi?
reklama
zuzagk
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny! jestem tu kompletnie nowa i zielona mieszkam obecnie w Anglii, jestem w 22 tygodniu ciazy. Moj chlopak gra w pilke i jak to z grajacymi w pilke bywa dlugo w jednym miejscu zostac nie mozna. Za okolo 1.5 miesiaca czeka nas wyprowadzka do Wiednia w zwiazku ze zmiana klubu. Czy jestem w stanie ogarnac wszystkie formalnosci dotyczace porodu w wiedniu zeby moc spokojnie tam urodzic czy raczej lepiej zatrzymac sie na ten czas w polsce? Termin mam na 24 sierpnia wiec w Austii bylo bym niewiele wiecej niz 2 miesiace przed porodem. Dziekuje za pomoc!