Witajcie
Anitaka współczuje nocki.
Może podczas wiercenia się uderzyľa o coś, może brzuszek po czymś nowym w diecie. Moja np. po bananie się pręży i marudzi. Albo dziąsła bolą. Ale może być tak jak mówisz, coś ją wystraszyło itd. Moja tak miewa czasem. Przebudzi się z krzykiem, dostanie smoczka i moje palce do potrzymania i śpi dalej...
U nas po "zegarkowym" terrorze wszystko powoli wraca do normy. 2 ostatnie dni pilnuje drzemek w dzień, bo Laura zawsze co do minuty praktycznie chodziła spać i wstawała w dzień. Po pierwszej nieprzespanej zębowej nocce się jej wszysyko poprzestawiało, a że nie miałam czasu przy tej całej przeprowadzce to zaczęła sobie odsypiać w dzień... teraz wyrodna matka ją budzi o jej wcześniejszych stałych porach i zasina już normalnie na noc. Wczoraj pociągnęła jakoś do 4tej dzisiaj do 5tej. Rusza się w nocy, gubi smoczka i trzeba podawać, ale nie wybudza całkiem...zobaczymy co dalej będzie. Prawa gorna już całkiem na wierzchu, teraz lewa się szykuje do wyjscia więc może być różnie...
Bubcia spotkania częściej będą. Padł pomysł regularnych co 2 tyg.
Wczoraj po konsultacjach z Adele byłam w Fidelli. Jak mi mąż poprzestawia to uduszę
Udanej zabawy zatem. Nie wiem czemu myślałam że to było w tamten weekend [emoji14]
Happy dawaj namiary na tego lekarza i pisz jak było. Też się właśnie zastanawiałam nad zmianą na jakiegoś bliżej. 10tego mamy wizytę jeszcze u starego i chyba dociągnę do końca pieczątki z MKP i od nowego roku zmiana.
Powodzenia na chrzcinach
1,5 roku wow długo. Moja mama by nie wytrzymała, jak by nie zobaczyła jak mi się mieszka tu i czy wszystko w porządku hehe. Teraz też zaraz po przeprowadzce przyjechała, ale przez chorobę nie wiadomo czy jej się uda jeszcze kiedykolwiek
Vixen jak ostatni termin będę mieć w grudniu to od stycznia mogę do nowego czy dopiero od marca?? A może lepiej już teraz termin zrobić, żeby nas przyjeli bo zaraz też nie będą nowych pacjentów przyjmować [emoji14]
A jak już o lekarzach to macie jakiegoś rodzinnego tu w 11nastym. Muszę znaleść dla siebie i dla męża
. Ja mam zaraz z tyłu za rogiem lekarza, ale psychiatrę
jak Laura nie będzie sypiać to też się pewnie przyda
haha
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka