reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

Dziewczyny piękne te Wasze chusty:blink: Szkoda, że mało chłopięce, bo bym ukradła:laugh2:
Ja jestem wkur....czakowiona. Znalazłam na jednej z grup LL Little Love w bardzo dobrej cenie. Ugadałam się z babką, zapłaciłam. Czekam i czekam, a ta mi pisze, żebym podała dane konta, bo mi chce pieniądze zwrócić - napisała do niej kobieta z jej miasta i odebrała chustę osobiście. Nosz kur... Ona wolała osobiście, bo ma do poczty daleko i trzeba do Austrii wysyłać bla bla. Myślałam, że rozerwę na strzępy.
Za to na grupie z Wiednia kupiłam kółkową na której w końcu całego syfu nie będzie widać :laugh2:

A farbowałyście może swoje chusty? Bo ja bym chętnie tego mojego Didymosa przefarbowała, ale nie wiem jaką farbę kupić, żeby jakaś kaszana nie wyszła.

A ja się pochorowałam przez te zmiany pogody :realmad: Gardło mnie boli strasznie, katar mam, a głowa boli mnie jakby ktoś w środku grał na bębnie. Leczę się póki co domowymi metodami, zobaczymy czy pomogą. Najgorzej z głową, bo najchętniej na śniadanie zjadłabym garść tabletek przeciwbólowych.
Muszę zaraz zadzwonić do szwagra, czy weźmie Eryka do babci, bo cały ranek mu się buzia nie zamyka a ja już mam chęć w głowę sobie strzelić:-( :(

reklama
Aniag dasz radę!! Współczuje bólu głowy, ja nie wiem gdzie się schować jak mnie boli :(

Chusty nie farbowałam bo nie wiem czy są jakieś barwniki bezpieczne dla dzieci. Z czasem Twój też zacznie mamlać chustę :/
A co do sprzedaży opisałabym wszystko na grupie z zaznaczeniem kto to, bo to czyste chamstwo!!

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Karolask mi Lucja nie za bardzo mleko od dwoch dni chce jesc. Juz dzis jak wstala rano o 8 to zrobilam jej kaszke malinowa bo kurcze z rana jej owoca czy obiadu nie podam. Pozniej zjadla mleka troche. 100ml ... I spi teraz. Jak wstanie to dostanie obiad. Max 600 ml teraz zjada. Hmm

Anitaka pewnie zęby. Laura od dwóch dni zaczęła lepiej jeść :) aaa zębol prawy się przebił, łyżeczka dzwoni a w palca drapie :)

Sliczne chusty :-) widzialam zdjecia na fb
Karolask a czy to moje nosidelko Fräulein Hübsch ma dobra opinie wsrod chustomaniaczek?

aniag zdrowka!

Dziewczyny jak przyzwyczaic malego z powrotem do smoczka? Niestety maly urzadza sobie wielogodzinne sesje ciumkania... Zwlaszcza wieczorami. Nie chcialabym wracac do kapturkow a bez nich ostatnio ciezko.. Jonathan konczy jutro 12 tygodni... Myslicie ze kiedys mu przejdzie? Gdyby nie maz pewnie nie pospalabym sobie w nocy... A tak chociaz po 4 godzinki ;-)

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Happy możesz śmiało pytać na grupie :) ja osobiście nie znam tego nosidła, tzn znam z opowiadań bo dużo osób w tym nosi ;)

Happy moze to skok? Dlatego tak wisi na cycku?

A twoje nosidelko wprawdze na naszej grupie chyba malo znane ale jak ogladam na sprzedazowej niemieckiei to super jest;) tylko wiadomo jak to na polskiej grupie o chustonoszeniu , jest przekonanie, ze nosidelko tylko dla siadajacych dzieci ;)

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Happy co do smoczka to nie wiem czy się da przyzwyczaić. Są dzieci to w życiu smoczka nie ciumkały. Nie wiem jak taka matka to przeżyła :D hehe
Ale może próbuj różnych smoczków. A jak mały ma 12 tyg. to tak jak Bubcia piszę w tym czasie jest jakiś skok. Kolejny koło 6stego miesiąca, a potem już podobno z górki :)aaa no nie potem są zęby... u nas chyba drugi się będzie w końcu pchać bo Laura znów do 24twj nie spała :/ a po 7dmej obudził nas młotek sąsiada. Tak że tego umieram dzisiaj...

Ja dzisiaj od 2 do 4 nie spalam , bo Zosia ostatnio sie masakrycznie wierci i co chwila glowa wali w lozko i pilnuje zeby nie udezala , to chyba tez zeby jednak, ze tak zle spi ostatnio

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cholera wie, moze teraz tez jakis skok do tego jest :/ Laura wlasnie tez sie wierci, gubi smoczka i lezy w poprzek lózeczka to sie budzi i marudzi. Jak uslysze odrazu to szybka poprawka i smokal i spi dalej...ale juz jestem tak niewyspana, że budzę się dopiero jak juz jest za pozno :(

Do góry